Şimdi Ara

Ya BEYler Nolur YA Komaya Gircem Yardım edin!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BAkın arkadaşlar benim bi ---O2 xda2i--- im var geçen lerde xda mini'nin ımate jam var ya onun
    romunu kurdum
    ama ilk defa kurduğumdan doğru dürüst kura madım yani bootloader die bi mod varmış hiç oralara girmaeden kurdum.
    neyse benim alet sizlere ömür şimdi ışığı bile yanmıyo
    yani açılıyo ama ışığı yan mıyo ekran da büyük bi şekilde ı-mate yazıyo başkada bişi olmuyo
    R.none
    D.none
    G.01.12 bişiler bişiler napcam şimdi alet felç
    internet ten kendi romu mu indirdim o2 ye ait olanı ama kuramıyorum çünkü bilgisayara bağlayamıyorum

nolur yardım edin.....

• ha unuttum
    kurtas_yavuz@hotmail.com
    müsait seniz ekleyin
  • Biraz beyin fırtınası fikirleri bekliyorum... adlı topicde bahsettigim xda2i sahibi kişi yavuz bende çözüm bulamadım sizden yardım bekliyorum.
  • DOstum olay basit sen ROM upgrade yaparken yüklemeyi yarıda bırakmışsın o yüzden alette sadece i-mate yazısı yada USB yazısı çıkar USB kablosuyla bilgisaayara baglayınca... YApman gereken tekrardan ROM kurmak ama ub sefer dogru dürüst bir şekilde, yanlız ROM kurma işi 5 dklık bir olay deildir o yüzden bir 15-20 dk bekliyiceksin yani acele etme....(Hiç Nasıl ROm kurulur yazmadım bu konuda bilgin vardır die? Eger yoksa msj atabilirsin)
  • abi sorunda ordaya
    ben aleti daha bilgisayara bağlamayı bilmiyom
    cin olmadan çarpmaya çalıştım
    anlayacağın
    bi yardım etsen
    ilk önce nası bağlayacağımı yazsan
    ??
  • bakmak lazım ılk once bood mod da acman gerekıyor daha sonra doru rom u bulduguna emınsen yuklemen lazım yanlış rom u yuklersen ı mate yazısını da kaybedersın .. ıstanbul yada ankarada ısen yardımcı olabilirım bende bıkac romu olucektı o aletıni....
  • Dostum öncelikle xdaII ye XDAII mini yadni i-mate JAM ROm u kuramazsın yanlış olur bu 1... DOgru ROM u xda-developers sitesinden yada imate.com dan bulman lazım ilk başta ordan başlamalısın(Bu arada dogru ROM yenisi buymus baktım netten 1.66.167 WWE), daha sonra hiç merak etme, USB kablosunu takıcaksın vede ROM yükliceksin otomatik yapıcak hatta sana MSN e gel bende ROM yüklemek için yol gösteren bir döküman var sana yollıım onu?
    ROM yüklemek için adreshttp://forum.xda-developers.com ama üye olman gerekio...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • seri kablon varmı?
    yada aynı makinadan çalışan birtane bula bilirmisin?
    ayrıca üst konu olarak rom update ve problemleri var bir göz atsaydın
  • bende dosyaları var bugun bir muşteri de xda2i getirdi gelebilirsen sana da yuklerız...
  • murat sd cardda backup varmı sende?
  • ALMADIM BUGUN Bİ BAKIM ALABİLİCEMMI
  • Beyler çok sağolun
    http://www.my-xda.com ben burdan orjinal romunu indirdim sorun: bilgisayara bağlayamamam
    yani cradlera takıyorum ha takmuşım ha takmamışım hiç bi belirti olmuyo.
    bağlantı ayarlarını değiştiriyorum- değiştirmiyorum fark etmiyo
    ama cradler bozuk deil çünkü aletin pilini çıkarıp cradler a taktığımda aletin kırmızı ışığı yanıp sönüyodu
    ---Ben Bursada oturuyorum
    siz müsait olduğunuz zamanı yazın ben herzaman internet kafeye gelemiyorum
    ona göre o saate gelirim
    tekrar hepinize çok teşekkürler
  • arkadaşlar biri lütfen yardım etsin bende "creative muvo v200 var" şarkı yükledim da sonra çalıştırmak istedim açılmadı erkranda "file siistem eror" yazıyor ve bilgisayara tekrar taktım "h: sürücüsüne bir disket yerleştirin" yazıyor biçimlendir dedim biçimlendirmedi garantiside yok ve nerde tamir olacagınıda bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.