Şimdi Ara

ya beyler yardım edin şereften yoksunlar yüzünden...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • i p nenin biri tarfından soyuldum ve acilen cyperda paraya ihtiyacım var adam don gömlek ortada bırak mış ama ahtım var ... beyler gerekirse parayla oyun parası alacam bana 1milyarı satacak varmı hem kaca satarsınız..kafayı yicem o kadar uğraş kendini akıllı sanan iç çık çık

• Cypher gibi dandik bi serverda madem soyuldun başka servera geç bence. Dupe falan hala kalkmadı heralde orada. Senin soyuldum dediğin şeyde aldığın dupe mallardır. Çünkü son patch da dupe malların hepsi silindi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: edep_ya_Hu

i p nenin biri tarfından soyuldum ve acilen cyperda paraya ihtiyacım var adam don gömlek ortada bırak mış ama ahtım var ... beyler gerekirse parayla oyun parası alacam bana 1milyarı satacak varmı hem kaca satarsınız..kafayı yicem o kadar uğraş kendini akıllı sanan iç çık çık

cyperda soyulduguna uzuldum. bende cyperda oynuyorum. ihtiyacın warsa nick riforma43 genelde 5,30 ile 7,00 arası oyundayım. gelirsin yardımcı olmaya calışırım.tekrar gecmiş olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: riforma

quote:

i p nenin biri tarfından soyuldum ve acilen cyperda paraya ihtiyacım var adam don gömlek ortada bırak mış ama ahtım var ... beyler gerekirse parayla oyun parası alacam bana 1milyarı satacak varmı hem kaca satarsınız..kafayı yicem o kadar uğraş kendini akıllı sanan iç çık çık

cyperda soyulduguna uzuldum. bende cyperda oynuyorum. ihtiyacın warsa nick riforma43 genelde 5,30 ile 7,00 arası oyundayım. gelirsin yardımcı olmaya calışırım.tekrar gecmiş olsun

ö_k_üzün birini klana aldık bizi çırıl çıplak soydu bıraktı mal clandan üç kişiyi kazıladı enayiligimize geldi biraz ama lvl 52 mage lvl 50 warrior hepsinin neyi varsa almış . tabi benimde
    ne yapacan insan o kadar ugrasıyo bi, de bakıyo adamın teleport parasını dahi bırakmamış insan psikolojikman dibe vuruyo .. saolasın düsünmen yeter VE kütahyalıysan hemsoyuz ...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: riforma

quote:

ö_k_üzün birini klana aldık bizi çırıl çıplak soydu bıraktı mal clandan üç kişiyi kazıladı enayiligimize geldi biraz ama lvl 52 mage lvl 50 warrior hepsinin neyi varsa almış . tabi benimde
    ne yapacan insan o kadar ugrasıyo bi, de bakıyo adamın teleport parasını dahi bırakmamış insan psikolojikman dibe vuruyo .. saolasın düsünmen yeter VE kütahyalıysan hemsoyuz ...

nasıl soyuldugunu da yazsan bizde önlem alsak.
    Bide trade ile filan item göster dienleri savın basınınzdan.bizim ark miragı trade ile caldılar
    ok demesen bile alıyolar.gecen bi eleman 1 coine fp satıyodu hemen atladım aldım.
    sonra hayırlı olsun dedi düpe mi dedim.hayır dedi arakladım elemanın birinden dedi
    nası dedim program filan mı var.ewt dedi .yani programla trade ile gösterilen malı alabiliyolar.
    takas filan yapcaksanız önce karsı tarafın itemi koymasını bekleyin sonra koyun itemi
    bence hiç takas yapmaın.indirim yapın.

• mordurn gm mi
  • gm_004@knightonlineworld.com ve sarısın ve cevresinde ben bu adamdan itemimi geri aldım diyen dallamalara şebeke bu şebekler ya inanmayın benimde hatırı sayılı r parayla aldıgım item dupeymiş silinmiş bende onun verdiği sokla gm miem diolar ondan aradım ve sonuç hehe ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yardım edin gay mı oluyorum
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • asdfahsb
  • WALLA abi ne diim allah yardımcın olsun ama yeni char aççaksan ares yada x'de aç we başkalarına boş trade atma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.