Şimdi Ara

YA BİLİORUM TOPİC KİRLİLİGİ AMA Bİ YARDİM EDERMİSİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • +4 staff of evil spirit+magic focus staffim var ve bunu kirmadan enchant basmanin bi yolu varmı cunku su an hic adenam kalmadi ve bu kirilirsa baska staffim olmuycak en az +7veya8 yapmak istiorum

• SEN BANA VER BEN BASARIM
  • canım memo sen bi keske baksaydın kazuya taktik yazmıs onu bi oku istersen enchant taktikleri ne bak bi yardımı olur belki
  • pardon enchant önerisi imis konu baslıgı enchant taktigi degil onu oku
  • bence biras para kas ondan sora bas..sakata gelme sora...
  • Evet enchant önerisi konu basliğinda açıkca yazdım. Ordan yola çıkarak +8 i çok rahat yapabilirsin (ben bugüne kadar bu şekilde hiç yakmadım +10 kadar (birtek as focus yaktım +9 da onuda bir günde ayni silahi 4 enchant basmam nedeniyle sınırlarımı biraz zorladım ondan yandı :) ) Bu arada o topice mesaj gönderip üst konularda tutmanızda fayda var çünki bunlar sizin menfatinize ben nasıl olsa olaya vakıfım :)

Yine bu arada orda yazdıklarıma dikkat edin enchanti basmaya karar verdiğinizde son kestiğiniz mob ölüre ölmez seri bir biçimde basın enchant kutucugunda bekleme yapmayın
  • tesekkurler kazuya topici okudum ve artik ole deneyecegim insallah yanmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihbr

tesekkurler kazuya topici okudum ve artik ole deneyecegim insallah yanmaz

bence enc taktiklerine güvenme... içinden geldikçe bas ama herzaman kendine kırılırsa ne yaparım die sor.. yani paran olmadıkça riske girme derim..
  • yenisini alcak paran yoksa birak + kacsa oyle kalsın
  • +4 ama ben +7 yapmak istiom :D
  • ilk once biraz para kassan daha ii olur hem kendini saglama almıs olursun hemde kırıldımı(isallah kırmassın) yeni silah alıcak kadar paran olur,alir gene kasmaya dewam edersin..
  • oldu solediklerinizi goz ardı etmeyecegim
  • dogru memo olmazsa itemleri satar bi tane daha alırız sonra yaparız hem kırılmazsa onuda blessing bodlyy li yaparız önce bi tane duz staff alalım sana yani sa sız
  • ok bakalım abi ama ben bir sure high rate serverlarda avarelik yapam diom yaf pvp falan :D yarın malatyaya gelecem hade gozun aydın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.