Şimdi Ara

Ya Carım Bir Türlü Düsüremiyorum.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya Car askıda kaldı.. 4 saattir deniyorum dusmuyo arada bidusuyo oda connecte gelince dc verione yapmam lazım.. Bi gun hata verio bi gun baglantı yuzunden giremiyorum, Bugunde bu cıktı deli olacam yaa.... ice zıctılar su oyunun icine.... her turlu yolu denedim olmuyorrr...
    Bu sekilde sorunu olupta girebilen varsa yardım etsin lutfen.....:(((

• Aynı sorun birçok playerda var. Onun çözümü beklemek. Sen 4 saat denemişsin, ben 3 gündür deniyorum girmiyor.
  • başlat a tıkla ordan çalıştır a tıkla gelen yere %temp% yaz çıkan dosyaların hepsini sil
    olmazsa başka bir kullanıcı hesabı varsa ordan girmeyi dene

bildigim 2 yol bu bendede olmuştu böyle düzeliyor bi dene istersen
  • Benimde char 2gundur askıda.
    Giden premium gunlerinide geri vermeyecekler.Olan paramıza olcak.Onlar hala yeni patch çıkartıp yeni version paralı koxp çıkarmaya devam etsinler.Bi daha da premium almam zaten...
  • 10038 hatasından dolayi 2 pc ımde 1735 pachi geldıgınden beri oyuna gıremıyorum. ınterneti cok arastırdım. denılenleri yaptım ama hala gırmıyor.
    ve benim gibi giremeyen çık kişi var . Sanırım yeni apchi beklicez bu gidişle.
  • 60 saattir askida olanlar var

offical sitede konu acilmis
    gm isimleri soruyor
    git oraya yaz
  • bende leptopla gıriyordum patchtan beri masaust gırmıyor bırazdan format deniycem. gece 12den beri benım char askıda ama benım yüzümden leptop kasıyor bende gorev yonetıcısınden kapattım gırmedi daha cancel ok sureklı yapınca serverları görüyorda yinede gırmıyor dc verıyor hemen
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeFurkan

60 saattir askida olanlar var

gm isimleri soruyor
    git oraya yaz

Forumda mı? Link verir misin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Escoteric

quote:

gm isimleri soruyor
    git oraya yaz

ya ona baktım kapanmış konu 2007 nin konusu :)
  • Beyler forumlarda 12 gündür bekliyorum diyenler var yan bu salı'dan da önce.. Acaba hiç giremiyecek miyiz ya

Tek tesellim premium almamış olmak...
  • Premium uzun süredir almıyordum zaten 2dk deneyince bdw ve savaş saatleride dahil 1. serverlara giriliyor ama saat 5 den beri charıma giremiyorum gerçekten moralimi bozdu başkaları girerken benim oyunda olmamam
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozmocan

quote:

quote:

gm isimleri soruyor
    git oraya yaz

bilmeden sacma sapan yorumlar yapmayalim

2007 nin konusunu gelip de buraya yazmam

iste konunun linki

http://forum.knightonlineworld.com/forum_en//index.php?s=98e3bb45f6fde02e916604157692a9c1&showtopic=202901

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ozmocan

quote:

quote:

gm isimleri soruyor
    git oraya yaz

bilmeden sacma sapan yorumlar yapmayalim

2007 nin konusunu gelip de buraya yazmam

iste konunun linki

http://forum.knightonlineworld.com/forum_en//index.php?s=98e3bb45f6fde02e916604157692a9c1&showtopic=202901

Forum polemik cenneti olmuş.. Benim orda aşalayıcı bir göndermem, bir cümlem var mı? "Saçma sapan" diye çıkışmak nedir? Ben de aynı dertten muzdaribim. Siz bahsettiğiniz konunun linkini vermezseniz, tüm serverlarla iligili bu durum karşısında ben ilk başta gider "Bug Reports & Exploits" adlı konuya bakarım.. Ben Akara'dayım ne işim var Ionia'nın konusunda.. İnsanlık hali dikkat etmemiş olabiliriz, insanız hepimiz.. Bu tarz yaklaşımlar hoş değil..

Benim baktığım konu da bu: http://forum.knightonlineworld.com/forum_en//index.php?showtopic=131640

Bizim derdimizle ilgili birebir post bile var.. Ki kopyala yapıştır yaptım ama konunun kapalı olduğunu anlayınca gördüm 2007 olduğunu..

• virüs programı engelliyor olabilir.virüs programını kapatıp dene...
  • Psycho.Sensei sen bakma cefurkan a char kasıcam alıcam satıcam derken insanlıkla ilgili bazı şeyleri unutmuş..

zamanla düzelicek inşallah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.