Şimdi Ara

Ya şu bisiklete bakarmısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
4.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.deltabisiklet.com/File/?_Args=ProductImage,1890,DeltaBisiklet

Bu bisikletin fiyatı 23000 ytl
    Araba Parası nerdeyse....

Yani bir otomobi maliyetleriyle karşılaştırıyorum yada güzel bir honda motorsiklet ile
    yahu bu bisikleti özel kılan nedir yavv. Alt üstü 2 tekerlikli bir şey. Altıdan yapılsa eyvallah diyecem de altın kaplatılsa bukadar fiyat çıkmaz herhalde Alt üstü bir bisiklet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahali -- 22 Temmuz 2008; 1:01:37 >

• bisikletin pahalı olması aerodinamik yapıya sahip olduğundan olabilir. çünkü yarış bisikletinin önemli özelliği hafif olmasıdır. bunun için çelik yerine alaşım malzeme kullanılır.bu tip parçalar artıkça fiyatıda artar.
  • 15-25-35 milyarada bisiklet var. :)

Antalya'da bi arkadaşın bisikleti 13 milyar.

Şimdi anlattıktan sonra senin herşeyi anlaman için bisikletle ilgilenmen gerekiyo. Fiyatı arttıran bütün etmenleri saymakta zor geliyo.
    Hafiflik-Sağlamlık oranı en önemlilerinden biri işte kısaca. :)

Sonra yazarım uzunca bi açıklama..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhany -- 21 Temmuz 2008; 1:11:46 >
  • lastiklerinde farklı özel bir madde kullanılmış iskeletindede titanyum benzeri değerli bir metal kullanılmış olabilir
  • Özelliklerine baktım çogu yeri carbon gayet normal fiyat
  • Bisikletin modelini yazarsan açıklarım.
    Ben Yol sevmem Street takılıyorum ama açıklarım fiyatının nedenini özelliklerine bakarsam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhany -- 21 Temmuz 2008; 1:17:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: batuhany

Bisikletin modelini yazarsan açıklarım.
    Ben Yol sevmem Street takılıyorum ama açıklarım fiyatının nedenini özelliklerine bakarsam..

Özellikleri
    KULLANICI TIPI : YOL
    KADRO : SUPER SIX ÖN MAŞA
    : Cannondale Super Six+ ARKA AKTARICI
    : SRAM Red ÖN AKTARICI :
    SRAM Red VİTES KOLLARI :
    SRAM Red RUBLE :
    SRAM OG-1090 10-speed, 11-26 ZİNCİR :
    SRAM PC-1090 AYNAKOL :
    Cannondale / Zipp Carbon BB30, 39/53 ORTA GÖBEK :
    Cannondale / Zipp BB30 FREN ÖN / ARKA :
    SRAM Red w/ Carbon pads FREN KOLLARI :
    SRAM Red ARKA GÖBEK :
    Zipp Zedtech 3 ÖN GÖBEK :
    Zipp Zedtech 3 PEDALLAR :
    N/A GİDON :
    Zipp Carbon SL BOYUN :
    FSA OS-99, 318 FURÇ TAKIMI :
    FSA Super Six Si SELE :
    Fi'zi:k Arione K1 Full Carbon SELE BORUSU :
    USE Alien Cyclops Carbon, 316x250mm JANT :
    Zipp Zedtech 3 Carbon Tubular JANT TELLERİ :
    Zipp Zedtech 3 LASTİK : Vittoria Crono EVO CS Tubular, 700x21c JANT EBATI : 28"

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler Engin.K

Bisikletin 23.000 YTL olduğuna eminmisiniz ? :)

Bütün malzemeler üst sınıf hafif ve pahalı :), Carbon malzemelerde fiyatını arttırıyo tabiki. :) O kadar yani. Üst sınıf malzeme kadro.. Detaylı açıklama yapamıyorum. :)

Kendi ilgilendiğim tür olsa tamamiyle bilirimde, beni aşıyo bu tamamen farklı bi tür sadece "bisiklet" aynı.. Sercan az çok biliyodur bunları. MTB kullanıyo ama çevreden duymuşdur ona haber veriyimde gelsin bilgilendirsin.
  • quote:

Teşekkürler Engin.K

Bütün malzemeler üst sınıf hafif ve pahalı :), Carbon malzemelerde fiyatını arttırıyo tabiki. :) O kadar yani. Üst sınıf malzeme kadro.. Detaylı açıklama yapamıyorum. :)

Kendi ilgilendiğim tür olsa tamamiyle bilirimde, beni aşıyo bu tamamen farklı bi tür sadece "bisiklet" aynı.. Sercan az çok biliyodur bunları. MTB kullanıyo ama çevreden duymuşdur ona haber veriyimde gelsin bilgilendirsin.

Fiyatı 22 küsürlü yani 23.000,e yakın o yüzden yuvarlak hesap 23.000 denilmiş ama bu fiyatı hakediyor

• Bunlar kendisi gidiyor sen pedala dokunmuyorsun..Yarış arabası uçak kadar pahalıysa bu alette araba kadar pahalı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Engin.K

quote:

Teşekkürler Engin.K

Fiyatı 22 küsürlü yani 23.000,e yakın o yüzden yuvarlak hesap 23.000 denilmiş ama bu fiyatı hakediyor

bence bir bisiklete altında olsa o kadar para verilmez , verenin aklına şaşarım

• Bisiklete 23000 ytl fiyat koy ama bi pedal bile koyma. Ulan bu bisikletin pedalı bile yok neresi 23000 ytl ediyo..

• quote:

Orjinalden alıntı: hornet76

Bisiklete 23000 ytl fiyat koy ama bi pedal bile koyma. Ulan bu bisikletin pedalı bile yok neresi 23000 ytl ediyo..

Pedallı fotoğrafı değil o , pedalları küçücük bişi

• Hakkatten Hiç Dikkat Etmemişim Gerçekten Pedalı Yok
  • Cannondale'lerde var mı bilmiyorum ama kadrosu hand made olmalı. Ayrıca Sram komponenetler de fiyatını yükseltiyor. Tahminimce 7 kg'ın altındadır.

Toplasam, 15 bin liraya çıkartırım sanırım böyle bir bisikleti.
  • karbon olacak ama bunun kadar hafif olacak vede sağlam
  • Farkettiyseniz Jant Telleri Bile Az Sayıda Yani Teller O Kadar Saglamki Bu Kadar Tel Bile Yetiyor Normal Bir Bisikklete Bakın Bakalım Kaç Tane Jant Teli Var
  • bunu alıpta binene helal olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Engin.K

Farkettiyseniz Jant Telleri Bile Az Sayıda Yani Teller O Kadar Saglamki Bu Kadar Tel Bile Yetiyor Normal Bir Bisikklete Bakın Bakalım Kaç Tane Jant Teli Var

Bunla çukura gir bakalım sağlam çıkabiliyormu.. Yol biskleti, tabiki hafifletmek için tel sayılarını azaltcaklar, daha fazlası gereksizleşir eğer dümdüz asfaltta süreceksen. Ayrıca carbon teller. Yani "o kadar sağlamki" lafı uymuyo.. :)
  • Bunlarla çukura giremiyor musun?vaz geçtim almıyorum..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.