@UltimateRs s ile birlikte treyturop denen trollu banlatmak için aylarca uğraştık,forum yöneticisinden fırça da yedik Bizzat buradaki üyeler karışmayın size ne kardeşim ayakları yaptı Herşey yönetimin suçu değil,bu seviyesizligi talep eden,mouesona captaine helal kardeşim çeken üyeler var bu forumda Demin yukarıdakine yazdım,veledin teki 10 tane araç alım konusunu ardı ardına gönderiyor,millet cevap yazıyor buradaki üç beş komedyen karışma göndersin diyor İş sadece yönetimde bitmiyor,o trollerin yan çarlarını, onlara arka çıkanları da göndermek gerekiyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 25 Ocak 2025; 14:3:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ya Troller Ya Biz (2. sayfa)

Ya Troller Ya Biz
(En Son Oy Tarihi: 24.4.2025)
-
-
Resmen toplu zorbalık ve psikolojik baskı yapılıyor bize!
Benim daha bu forumda tek bir düzeysiz mesajımı bile bulamazsınız . Çok kişinin araba almasına yardımcı olmuşumdur bu forumda. Hala daha özelden minnettarlığını dile getirenler var .
Ama bu otomobilci x nick'li üye ne yapıyor şahsımız adına saçma sapan konu açıp forumdan banlanmamızı istiyor.
Asıl banlanması gereken kişi o!
Bu arada kaptan da otomobil satış temsilcisidir pek çok kişiyi ev araba sahibi yapmıştır hakkını yemeyin adamın .
Daha da tek kelime yazmam artık ne haliniz varsa görün!
YAZIKLAR OLSUN HEPİNİZE!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 24 Ocak 2025; 18:5:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaç yıldır burada üyeyim daha tek bir şikayet bile almadım tek bir şikayet!
Gün bey ile az muhabbet etmedik . Yöneticilerle az muhabbet etmedik .
Şimdi ise olana bak şaka gibi !
https://forum.donanimhaber.com/elektrikli-araba-dusunuyorum--160469909-2#160518458
Hocam bu arada yapayzeka dediğiniz eleman bu mu?
Bu başlık bana çok ayrıçtırıcı geldi, kime göre troll neye göre troll, DH forum’un yönetmeliğine uygun herkes eşit üyedir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bazı üylerden rahatsızsanız neden onları bloklamıyorsunuz da forumdan atılmalarını istiyorsunuz?.
Bloklarsanız ne size cevap yazabilir ne de siz onun sinirinizi bozan mesajlarını görebilirsiniz. Blokladığınız halde mesajlarını okumaya devam ediyorsanız, iradenize hakim olamıyorsunuz demektir.
Bloklamayıp süresiz uzaklaştırılmasını istemek?..
Bu kısmı gerçekten anlayamadım.
-
Onun için mi bizzat kendi elinle yazdıklarını paylaştığım mesajı şikayet edip sildirdin:)
sadece 10 tane benim şikayetimle silinen mesajınla ilgili yönetim şikayetlerimi atarsam ortadan kaybolurmusun diyeceğim ama hiç sanmıyorum.
https://forum.donanimhaber.com/peugot-308-1-6bluehdi-vs-seat-leon-1-2-tsi-dsg--131710581#131710713 aaah aah.
Şu konuda silinen mesajların var yine bahsi geçen senin yaptığın trollükler banlanıp geri geldiğinde yazdıkların.
https://forum.donanimhaber.com/150-lik-golf-alinir-mi-edit-2-geldi--133930349-2
https://forum.donanimhaber.com/bagaji-buyuk-d-sinifi-arac-tavsiye--133710428#133718652 D segmenti araç arayana megan önerdiğin ve benim şikayetimle silinen mesajın var diğer üyenin seninle dalga geçtiği mesaj duruyor.
yine megan resmi attığın bir konu daha mesajın silindi ama karşılığı duruyor.
https://forum.donanimhaber.com/100-000-tl-ile-mantikli-arac--133763578
Son olarak daha güncel olarak otomobil teklif fiyat konusunda da var silinen mesajların.
Senin pik yaptığın nokta babanın focus aldığı konuydu hakkını vermek lazım bütün gün gülmüştüm. Forumdaki ilk 5 efsane konulara girer.
Şikayetlerim sayfasında kaç kayıt var saymadım 20 yada 30 kayıt dersek 5-6 sayfa komple sana ait olduğuna göre baya mesaj eder. Bazı konular komple kaldırılmış ama Konular silinsede şikayetler duruyor
Peki bu cezaları sebebi neydi
Otomobil bölümünde kural belli.
7) Otomobil bölümünde sıkıntı yaratan en önemli konulardan biri FANATİKLİK konusudur. Fanatiklik Babında, yersiz ve sürekli tartışma yaratacak konular açan veyahut o markayı savunmak adına forumdaki üyelere hakaret mertebesinde mesajlar yazan ve de sürekli bir markayı körü körüne savunan üyeler hem yöneticiler tarafından uyarılabilir mesajları silinebilir ileri gidildiği takdirde cezada alabilirler.
O zaman yöneticinin cevabını ekleyeyim seni ettiğim şikayetlere
Alıntı
metni:Hocam halihazırda bekleyen cezai işlemler var, ben de üyeyi sıkı takipteyim, ilginiz için ayrıca müteşekkirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 24 Ocak 2025; 19:46:48 >
-
Üye yasaklamanın bir mantığı yok yenisini açar gelir çözüm vs değil.
Bloklama özelliği yeterlidir. Troll adam her yerde var. Face grupları vs dolup taşıyor. Varsa bir ihlali olan zaten forumdan ceza alıyor.
Evet bu👍
Mesele benimle ilgili değil ki, Captain nick'li kişi forumun geneli için bir tehlike..
Bloklasaniz bile o size cevap yazıyor, ve boyle olunca sizde ona cevap yazmayınca iş iyice çığrından çıkıyor.
Direkt iftira atıyor bu şahıs, sizi yapmadığınız, yazmadiginiz şeylerle suçluyor.
Mesele benim onun ne yazdığımı görmemem değil yani.
Ben şimdi kalkıp forumda sizin hakkınızda yerli yersiz iftiralar paylassam bu hoşunuza gider mi, yoksa ben blokladim kurtuldum millet ne düşünürse düşünsün mu dersiniz.
Linkini attığım konuda bunu ifşa etmiştim sonra araç alım konusu açamadı, milletin konusuna salça olup hakaret etmiş.
Muntemelen bu da bir trollun yan çarı.
Geçenlerde vega2000 diye bir tanesi geldi o banlı şuan o da bunlardan
Senin konudaki Eleman da gelmiş bana diyor ki konu açarken senden izin mi alacaklar
Bununla birlikte gizli marka temsilcileride tespit edilmeli !
Birisi bir konu açmış bende cevap yazmışım.
Mouseno geliyor konuyla ilgilenmek yerine benim mesajıma cevap yazıyor.
Peşinden bu eleman geliyor sapıkça, onca bunca, beğeni almak için yazdın diyip bana sayıp sövüyor.
Oda yetmiyor peşine Captain geliyor bana saydirdikca saydiriyor.
Sonra Captain mesajını bu yapay zeka alıyor ikisi birden beni lincliyor.
Nedenleride son bir kaç konuda ben PSA yi eleştiren yazılar yazdım o.
Yani sanki birileri bu trollere yeter artık bu kadar yazdığı, haddini bildirin talimatı vermiş gibi bir fotoğraf ortaya çıkıyor.
Günahları boyunlarına artık.
Biz iyi kötü derdimizi anlatiriz, tecrubemiz bunlarla baş etmeye yeter ama normal bir insana bunlar gibi 3 tane trol dadanirsa o kişiler bunlarla ne uğraşır nede baş edebilir.
O cendereden çıkamaz,
Çünkü yapmadığınız şeyi yaptın, yazmadiginiz şeyi yazdım demekten bile imtina etmeyecek kalibredeler.
malesef yeterli değil. bloklasan bile senin mesajlarını görüyor ve isim vererek hedef göstererek hakkında yazabiliyor. bloklayınca onlar da otomatik olarak mesajlarını göremese sistem daha iyi çalışırdı
diğer sorun da sen bloklasan bile dolaylı yoldan mesajlara maruz kalabiliyorsun. adam bişey yazıyor tüm forum o kişiye cevap verme yarışına giriyor ve takip ettiğin konu bir anda adamın etrafında dönmeye başlıyor. halbuki herkes bunları görmezden gelmeyi öğrense yok olup gidecekler
-
Hocam dedim ya yan çar bunlar,
Organize şekilde trolleme işlemi yapıyorlar.
Sözünü ettiğiniz şahsı tanımıyorum. Sanırım bende uzun süredir bloklu ama Moueson'u tanıyorum. Zaman zaman mantıksız ve makul olmayan şeyler yazsa da genel olarak mesajlarını trol nitelikte bulmadığımı söyleyebilirim. Bugüne kadar hiç bir mesajımı alıntılayıp bana cevap yazdığını hatırlamıyorum. Aksine ben onu 1-2 kez alıntılayıp mesaj yazdım ve eleştirdim ama bana olumsuz/olumlu bir cevap vermedi.
Mesajlarını genel olarak beğeniyor ve faydalı buluyor muyum? Sanıyorum hayır ama sırf bu yüzden birinin forumdan uzaklaştırılmasını isteme hakkını kendimde bulmam. Biri bana hakaret ederse ben de ona hakaret ederim, hem de daha ağır bir biçimde. Kendi işimi kendim görürüm, forum yönetimine ihtiyaç duymam. karşılığında da sık sık ceza alıyorum. Bu yüzden blok listemde bini aşkın üye var ve hiç eksikliklerini hissetmiyorum. Canımı sıkan ve mesajlarını okumak istemediğim herkesi bloklayıp geçiyorum
Mesajlarını beğenmniyorsanız bence bloklayın geçin.
-
Evet katılıyorum size. Bloklama en ideal çözüm değil ama elimizdekinin en iyisi bu maalesef. Blokladığımız kişilerin de bizim mesajlarımızı görememesi gerekir, bu forumun bir eksikliği. Ancak ben birini blokladıktan sonra onu tamamen unutuyorum, o yüzden arkamdan hakkımda yazmaya devam etse bile umursamıyorum. Gündemimden çıkardığım biriyle vakit kaybetmem.
Bloklamanın bir negatif yönü de çok sayıda bloklu olunca, bir konuda kim kime ne demiş anlamak zorlaşabiliyor ama işte, her güzelliğin de bir maliyeti var. Bloklayınca kafam rahatlıyor ama karşılığında bazı konuları anlamakta sıkıntı yaşayabiliyorsun.
Sonuç olarak forum yönetiminin bu bloklama işini yeni bir formata sokmasında fayda var. Kesinlikle daha kullanışlı hale gelmeli, bu haliyle çok kullanışlı değil ama iyi kötü iş görüyor en azından.
Fakat blokladığım kişinin benim mesajlarımı artık okuyamaması fikrine kesinlikle katılıyorum.
-
evet en azından blokladığım kişiyi alıntılayıp cevap veren üyelerin mesajları da otomatik olarak filtreye takılıp gözükmese iyi olurdu. bu şekilde geliştirilebilir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X