Sıralamam - 250.000, Puanım - 260.000, (OBP : 93) İstediğim Bölüm - Bilgisayar ve Eğitim Teknolojileri Öğretmenliği İstediğim Üniversite - Eskişehir Anadolu Üniversitesi Kontenjan Girme Durumu: 2016 : 70/70 2017 : 60/13 2018 : 30/9 2019 : 30/6 2020 : 20/9 Taban Başarı Sıraları: 2018 : 297.000 2019 : 298.000 2020 : 295.000 Ne başka şehir, ne başka okul, ne de başka bir bölüm istiyorum. Tek tercih yapma düşüncem var, destek ve felaket senaryosu mesajlarınıza muhtacım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whistle of Sorrow -- 31 Temmuz 2021; 2:13:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ya Ünimsin Ya Kara Toprağın
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
ilk sıraya yaz bunu. Büyük ihtimalle gelir ama altına 1-2 bir şey daha yaz b*k yoluna gitme
-
Yazarım yazmasına da gelse de kayıt yaptırmam ama mezuna kalmayı daha da istemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whistle of Sorrow -- 31 Temmuz 2021; 3:11:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
usta 93 obp ile bunu nasıl başardın?
-
Hocam felsefelere daldım, berserk, evangelion, fight club olsun. O kadar çalışmamın karşılığını daha kolay yollardan elde edebileceğimi fark ettim. Kısaca mutlu olmaya çabalıyorum ve şu an işler iyi gidiyor
kayıt yaptırmazsan obpn kırılır. yaptırırsan da kırılır ama kırılır yani.
-
Bu kırılma konusunda diyelim tek tercih yaptım ve tutmadı ek tercih sürecinde kırılır mı? Değindiğiniz konu istemediğim yeri yani birden fazla yeri yazmam durumunda gerçekleşecek fakat sadece 1 tercih yapmayı düşünüyorum, en kötü ne olabilir
gelir hayırlı olsun
-
Sağ olun fakat içim içimi yiyor tüm olasılıklar benim yanımda olmasına rağmen. Karakterimin bir parçası olduğunu biliyorum fakat bu tedirginlik can sıkıyor bi noktada.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X