YAA ARKADAŞLAR BEN HERGUN DH YE BAĞLANIYORUM VE BİRTOM MESAJ YAZIYORUM AMA BENİM MESAJ SAYIM HALA 7OLARAK KALDI SEBEBİ NEDİR YAAA ANLAMADIM SİLİYOLARMI MODLAR ?????????????
Bazı bölümlerde ( konu dışı/off topic bölümü gibi) yazdıkların post olarak kabul edilmiyor...
bu topic yazarakmı yukseliyo yoksa topic cevaplamaklamı ben anlam veremedim eğer topic yazılarak artıyosa bu cok sacma herkez topic yazmaya başlar valla sasırıyorum yaaaa yazıyorum yazıyorum hala 7 annamadım gitti
quote:
Orjinalden alıntı: M_U_S_T_A_F_A
Bazı bölümlerde ( konu dışı/off topic bölümü gibi) yazdıkların post olarak kabul edilmiyor...
+1 Mesela burada yazdıkların post olarak artmaz ama Donanım Genel, Teknik Yardım vb. bölümlerde post sayın artar.
teşekkurler yaa simdi anladım comet ve mustafa saolun:D
quote:
Orjinalden alıntı: Comet
quote:
Orjinalden alıntı: M_U_S_T_A_F_A
+1 Mesela burada yazdıkların post olarak artmaz ama Donanım Genel, Teknik Yardım vb. bölümlerde post sayın artar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme