Bildirim
Yaaa lütfen yardım edin hukuk için
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Burs hakkında bir bilgim yok yalnız 14bin ile bir özel üniversite yerine fevkalade uygun devlet üniversitelerinden birini de tercih edebilirsiniz. Başta deu, anadolu, selçuk olmak üzere ki kontenjanların artırılacağı göz önünde bulundurulursa gayet güzel yerler de tutabilir. Tabii tercih yine sizin tercihiniz. Ben de 14k sıralamasındayım yalnız kimse çıkıp 'neden doğu?' diye soramaz. Saygılar.. -
Ben öğretmenm istanbulda yasıyorum marmara ikinci öğretim istiorm o da 15400 sanırım gelmediği taktirde istnbdaki özel tam burslu duşunuorm .siz nereyi yazacaksınız ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Özel üniversite düşünmemenizi öneririm. Bir istisna dışında o da koç üniversitesi. Çünkü sektörde özellerin pek bir rolü yok diye duyuyorum. Stajlarda olsun, başka şeylerde olsun. Bir fırsatım olsa bir yıl daha çalışıp ingilizce tam burslu ku da okumak isterdim yalnız yok. Ayrıca ku hukuk da okumadıktan sonra diğer devlet üniversitelerinde bir fark olacağını düşünmüyorum. Tabii bir ankara bir gazi hukuk da okumak insana çok şey katar hocaların tecrübelerinden yararlanmak şüphesiz çok şey kazandırır. Anlatmaya çalıştığım şey işin öğrencinin talebenin azminde bittiğidir. Sonucta bilgiye talip olan sizsiniz ve bu ruhu kaybetmedikten sonra havada karada çok şey yapabilirsiniz.
Not: Taşra üniversitelerindeki durumun da farkındayım. Profesörlerin günden güne azaldığını her üniversiteye bir hukuk fakültesi açtıklarını, akademik kadrolarını yetkin olamayan insanlarla doldurabildikleri su götürmez bir gerçek. Öyle ki çoğu yere ya misafir öğretim üyesi gelip ders vermekte ya da yetersiz.. Bazen belli ünvanlar altındaki hocaların durumlarına bakıp bu nasıl bu konumda nasıl ders veriyor dedirtebilecek raddeye ulaşmış durumdadır bu yavanlaşma, çürüme.
Sizin tercihinize gelecek olursak mü hukuk iö 15k lerde almış siz ise 14k lerde bu sene kontenjan da artıracaklar o yüzden hiç tereddütsüz ilk tercihinize ulaşacaksınız tabi Allahtan bir aksilik olmazsa. Şimdiden tebrik ederim hayırlı olsun.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X