Şimdi Ara

Yaani internet paketi anlamsızlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bugün itibarı ile türkcell e geçiş yaptım. paketim lifecell 7gb, 25 gb uygulama içi vs.

bipten internetide ikiye katladım çok iyi oldu yalnız bir sorun var. aslında yok ama nedenini merak ettim.

yaani de geçerli 2 gb internet var. ama uygulama kullanmıyorum. buna rağmen nereden internete girsem, opera,instagram gibi hep yaani internet paketinden yiyor.

iyi mi kötümü bilemedim. bu nasıl bir iştir acaba?

• iyiymiş öyleyse bendeki yaani paketi sadece yaani kullanınca düşüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynısı benim başıma geldi 10 kere müşteri hizmetleri ile konuştum ne kullanırsam kullanyım yaani gidiyor dedim İnstagram tv plus bip Facebook fark etmiyoru yaani 2gb den düşüyordu arıza kaydı açtılar iki gün sonra geri döndüler sistemsel bir hata yüzünden olduğunu ve bana bir zararı olmayıp yaani internetini bu sayede kullandığımı söylediler ve yaani 2 gb bitince herşey normale dönüyor takma boşver Turkcell hatasından oluyor öyle. Genelde yeni numara taşıma ile gelenlere sistem oturana kadar öyle hatalar oluyor, bir daha ki ay sadece yaani kullandığın zaman düşer 2 gb den.😉

• atek59 A kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı şekilde . kendi kendine yaani paketi tanımlanıyor. İnstagrama giriyorum yaaniden düşüyor. Kesinlikle şikayetçi değilim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende yani kullanıyorum ama normal paketten düşüyor nasıl iş anlamadım :) hazır paket var diye 1-2 maç izledim ama normal paketten gitti ilginç
  • Youtube ve saflara ve instagram giriyorum yaaniden gidiyor başkada bilimiyorum birde bisey soracam 7gb+25 uygulamama kulanıyorum müşteri hizmetlerini arasam 44 tl tarifeye geçersem kabul edermi

• quote:

Orijinalden alıntı: Matherson

Youtube ve saflara ve instagram giriyorum yaaniden gidiyor başkada bilimiyorum birde bisey soracam 7gb+25 uygulamama kulanıyorum müşteri hizmetlerini arasam 44 tl tarifeye geçersem kabul edermi
    44 tl yeni gelene özel, içeriden geçiş daha fazla.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

44 tl yeni gelene özel, içeriden geçiş daha fazla.

Alıntıları Göster
    Bende 3 gündür 7g paketi kulanıyorum yaani uygulaması kafamı karıştırdı 44 tk ilk paket 8 gb mi oluyor şuan youtube video izlediğimde yaaniden düşüyor

• Lifecell Fırsat 7 GB mı paketiniz? Ücreti 54 TL olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__

Lifecell Fırsat 7 GB mı paketiniz? Ücreti 54 TL olan?
    evet hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermes_unuy

evet hocam

Alıntıları Göster
    Sizin pakette yaani kullanımı hesabım üzerinden gözüküyor değil mi?
  • quote:

Sizin pakette yaani kullanımı hesabım üzerinden gözüküyor değil mi?

Alıntıları Göster
    gözüküyor ve dediğim gibi ne kullanırsam kullanayım ordan gidiyor
  • Anladım teşekkürler.
    Sizin pakette "Yaani'de geçerli 2GB internet ile istediğin kadar araştır." yazıyor ve sistemde gözüküyor. Lifecell Mix paketinde "Yaani’de geçerli 5 GB" diyor ama sistemde gözükmüyor ve yaani uygulamasından kullanılan internet normal haktan gidiyor. Farkları ne onu anlamaya çalışıyorum ama sanırım anlayamayacağım bu turkcellin işlerini :)
  • Yeni gelene 44 TL nerede yazıyor göremedim Lifecell Fırsat 7GB sayfasına bakıyorum bakıyorum yok.
  • quote:

Yeni gelene 44 TL nerede yazıyor göremedim Lifecell Fırsat 7GB sayfasına bakıyorum bakıyorum yok.
    Fırsat 5gb olan 44

• quote:

Orijinalden alıntı: ermes_unuy

gözüküyor ve dediğim gibi ne kullanırsam kullanayım ordan gidiyor

Alıntıları Göster
    Bende aynı durum şuan yeni taşıdım 1 ay sonra düzelir diyorlar bilmiyorum tam

• Matherson kullanıcısına yanıt
    Düzeldi mi hocam son durum nedir. Uygulama içinden YouTube a girip video izleyince Yaani paketinden mi düşüyor normal internetten mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ExterminaTR

Düzeldi mi hocam son durum nedir. Uygulama içinden YouTube a girip video izleyince Yaani paketinden mi düşüyor normal internetten mi ?
    Bende aylaaaaardır öyle, sende de o şekildeyse hiç dillendirme.

Yardır gitsin.
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Benim hat yarın Turkcell e geçiyor faturasız Lifecell hoşgeldin 4 gb veya 5gb olan pakete geçeceğim fakat 4gb olan paket 3gb Yaani kullanımı veriyor 5gb olan pakette Yaani yok. Dediğiniz gibi bir durum varsa Yaani normal internet paketi gibi kullanılıyorsa veya uygulamadan çıkmadan m.youtube.com dan video falan izleyince Yaani paketinden düşüyorsa 4gb olan pakete geçeceğim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExterminaTR

Benim hat yarın Turkcell e geçiyor faturasız Lifecell hoşgeldin 4 gb veya 5gb olan pakete geçeceğim fakat 4gb olan paket 3gb Yaani kullanımı veriyor 5gb olan pakette Yaani yok. Dediğiniz gibi bir durum varsa Yaani normal internet paketi gibi kullanılıyorsa veya uygulamadan çıkmadan m.youtube.com dan video falan izleyince Yaani paketinden düşüyorsa 4gb olan pakete geçeceğim
    Onun garantisi yok. Kimisinde sadece yaani de geçerli, kimisinde hertürlü kullanımda geçerli. Bi çeşit bug oluyor yani. Buna güvenmeni tavsiye etmem.

Lifecell 5gb tavsiye ederim, 35 tl. 27 tl ve üzeri yüklemelerde 1gb hediye gelecek. Kampanyaları vs takip edersen gül gibi geçinir gidersiniz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.