< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akarsu20 -- 9 Haziran 2021; 2:38:31 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akarsu20 -- 9 Haziran 2021; 2:38:31 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 8 Haziran 2021; 22:11:55 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
iyiymiş bakarım bir ara tv+ kullandığım bir şey < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 8 Haziran 2021; 22:24:36 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
premiumsa 18 lira hangisini veriyor acaba < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 8 Haziran 2021; 22:30:16 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
kampanya bilgileri nerede yazıyor acaba? yaani uygulamasının içinde mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
evet dün tıkır tıkır puan alıyordum bugün uğraştım ama tamamladım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |