aynen. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yaani Puan Dünyası (8. sayfa)
-
-
Bildirim gelir gelmez aldık gerçi 10 TL bir şey alınmaz ama maksat puan kullanılsın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
vay be kötüymüş. tvplus olsa her ay alırım diyordum demek bir kere aldıracaktı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Can851
Bildirim gelir gelmez aldık gerçi 10 TL bir şey alınmaz ama maksat puan kullanılsınhediye çeklerini aldık zaten. bundan sonra alanacak birşey kalmadı. puanlar yanmasın diye internet alacaz artık mecburen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tv plus onu dememedim ama internet hediyesini haftada bir alabiliyorsun. tv plus onuda alabilirsin diye tahmin ediyorum gelirse tekrar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qxpeace -- 23 Eylül 2021; 14:0:52 >
Tv+ olsaydı birden fazla alınabilecekti sanırım önceki sayfalarda 2 kez aldığını söyleyen vardı fizy ve internet içinde kısıtlama olmayabilir. Puanları internete harcayıpta uygulama verilerini silmeyi düşünüyorum tekrar puan toplamaya başlayacağım bu şekilde hediye çeki geldiğinde alınabilir muhtemelen.quote:
Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__vay be kötüymüş. tvplus olsa her ay alırım diyordum demek bir kere aldıracaktı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
o zaman ben puanı 5500'e tamamlayıp tvplus bekleyeyim. 4000 puan var. sonra da uygulama verisini silerim.
-
ben bıraktım bayadır puan toplamayı. alacak bir şey yok ki. o yüzden az.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 23 Eylül 2021; 14:15:17 > -
quote:
Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__ben bıraktım bayadır puan toplamayı. alacak bir şey yok ki. o yüzden az.
bende alışkanlık yaptı heralde saat 12 olunca topluyorum
Hediyeyi alırken mobil veri açtırıyor
Büyük ihtimalle olmaz
mobil veriyle numara kontrolü yapmıyor hocam ben ikinci hattın internetiyle de almıştım
-
Hocam bende puanlar da hediyeler de gorunmuyor mh arayip sorduğumda android 10 uzeri olmasi lazim yaziyor dedi dogru mu 6.0 suan bendeki onun icin mi hata veriyor gorunmuyor 😕
sorunu cevaplayabilmek için eski telefonumdan baktım. oda android 6 puanlar gözüküyordu.
Peki bana hediyeni al diye bildirim geldiginde bakıyorum puan da hediye de gorunmuyor nedendir uyg silinip tekrar mi kurulacak yaani hangi surumu var android 6.0da bakabilir misin hocam 😕
-
androidde sorun yaşayan var mı beyaz ekran ve uygulama kapanması
Müjde arkadaşlar 1 aylık tv plus üyeliği geri geldi üstelik son kullanım süresi 2022 sonuna kadar birden fazla alım oluyor stok yapın derim. Ayrıca damat ve u.s polo çekleri gelmiş işinize yarar mı bilmem ama.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çekler bitmiş hocam millet şaşırmış ne alacağına
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X