< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
hadi hediye çeklerinin bitmesini anlarım da tv+ kendi malı, onu bile sayıyla vermişler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
dün bana getir çekleri yüklendi diye bildirim gelmişti baktım yüklenmemiş ya ben geç baktım ya da yüklenmedi . < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qxpeace -- 15 Eylül 2021; 12:38:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evet bana da öyle bi bildirim geldi. Çek sayısı 20-30 tane idi herhalde tükenmiş hemen. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
almıştım ama bu turda değil geçen turda. bende bu turda hiç alamadım. yarım saattir ara ara deniyorum. dediğin gibi 2. ceki vermiyor olabilir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
alamadık ki vermiyor ekleme aha bitmiş < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qxpeace -- 20 Eylül 2021; 12:35:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
geçmiş olsun. sıfırlanacak diye ben güncelleme bile yapmıyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davetsiz07 -- 20 Eylül 2021; 12:54:22 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |