Şimdi Ara

yaaw Allah rızası için yardım!!!!Epson karanlık basıyor!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar;bunun ayarını nasıl yapacağız?Epson cx6400 yazıcıya sahibim fotoğraf çıktılarını karanlık basıyor,önizleme de yok??

• NEyse arkadaşlar;bilen yok herhalde,eğer aynı sorunla karşılaşan olursa program files daki photoquicker programından ayarladım,sorunum çözüldü sizin epsonların modeline göre program değişebilir
  • düz kağıda baskı alırken enhanced ayarı işaretli olursa karanlık çıkıyor
  • Ben foto kağıdında da karanlık baskı aldım
  • kağıt türüne göre farklı tonda baskılar alınıyor. istersen seçeneklerden başka bir kağıt türünü dene
  • Teşekkürler,arkadaşım,o dediğim programla artık sorunsuz baskı yapabiliyorum
  • bence epson kullanmak baslı basına dert gittigidyordan fln sat canon weya hp al.ben hp kullanıyorum.sorun olmadı daha
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: zathura93

bence epson kullanmak baslı basına dert gittigidyordan fln sat canon weya hp al.ben hp kullanıyorum.sorun olmadı daha

NE gibi bir dertle karşılaştın arkadaşım,epson baskı kalitesiyle kendini kanıtlamış bir markadır;CISS(DMBS) ile de baskı maliyetlerin oldukça azalıyor
  • bu epsona neden bu kadar yükleniyorlar anlamıyorum ben ikitane kullandım ikiside mükemmel.
  • Evet HP yi de görüyoruz;millet sorunlarından basbas bağırıyor;forza EPSON
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.