Şimdi Ara

Yaban Keçisi Avına 660 Bin TL Ceza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "Şırnak'ın Silopi ilçesinde avlanması yasak olan yaban keçisini avladığı tespit edilen kişiye 660 bin TL idari para cezası verildi."

Yaban Keçisi Avına 660 Bin TL Ceza

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• TC'nin suclulari cezalandirma babinda devlet olarak geregini yaptigi nadir hadiselerden biri olmus, dolayisiyla pek inanasim gelmedi, TC yapmaz oyle seyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PunisherLord -- 30 Ağustos 2024; 8:27:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sözde hayvan severler köpek olsa ortaligi birbirine katardi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Adam dağa çıkmıştır çoktan ödemez:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 gün önce artvin yusufeli'nde gördüm gerçekten çok güzel hayvanlar insan bunlara nasıl kıyabilir anlamıyorum

• yani av hayvanına da böyle davranırsan, sen et felan yiyemezsin. büyükbaşlardan bir tekme ya da bir tos yersen bir gün, bence bu bakış açın değişir.. dün akşam mı ne izlediydim, amcam ahırı temizlemeye çalışıyor, koç'un biri geliyor buna arkadan bir tos yapıyor.. adam koçu kurban etmeye karar vermiş olacak ki; elinde bıçakla geri geliyordu.. Yaban Keçisi Avına 660 Bin TL Ceza  Yaban Keçisi Avına 660 Bin TL Ceza 

yasa yasadır, uymak lazım. lakin bölgenin köylüsü ise, bence avda öncelik hakkı var diye düşünüyorum. ama olur mu öyle şey, av turizmi var ya. parası olan yer, parası olmayana yemek, yedirmek haram bizde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaçan 370 bin
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.