Şimdi Ara

Yabanbıların Türk Kızları Hakkındaki Görüşleri ! (Yabancı Forumdan) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
12.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • resimlerde bir falso görmedim niye kavgaya gider gibi girdikki topiğe
  • Cem Uzan,the leader of Turkish nationalist Party
     Yabanbıların Türk Kızları Hakkındaki Görüşleri ! (Yabancı Forumdan)

His wife Alara Uzan (100% Turkish and no plastic surgery)

• zeka bu kadar işte

sıradan kızları boyle biliyorlar demişsin ama onlar senden daha medeni.

o yabancı forumda bir nebze Türkiye deki kültürel zenginlikleri ve farklı kültürlerin birarada yaşamalarını tanıtıyor . ve bu iyi birşey övünülmesi gereken birşey.

ama senin gibi nefislerine köle olmus insanlar bunla gurur duyacagına utanc duyar. şimdi senmi daha gericisin yoksa cahil kalmıs bir kapalı bayanmı.????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahraman erkek -- 1 Mayıs 2009; 22:44:02 >
  • Adamlar Türkiye tıpkı bir mozaik gibi her türlü insan var demeye getiriyo.
    Bizimki ne anlıyo
  • Yok beyler yanlışş anlamışsınız onlar bizi böle tanıor kesin onları gibi bir şey demek istemedim bakın neler demişller forum insanlarının ifadelerini görün diye koydum oha kapalı resmi koymuşlar demek istemedim
  • Forumu basak mı
  • bunlar da türk beğemiyor illa kapara hintli gibi olacak. almanya göçmenleri öyleymiş çünkü.(çoğunlukla doğudan göçenler)
    şöyle bir gerçek var ki güneydoğuda yaşayan insanlar genellikle oldukça esmer, karadeniz ve doğu anadolunun kuzey kesimlerinde sarışın insanlar göze çarparken marmara bölgesi oldukça kozmopolit. (hava durumu gibi oldu) hatta aynı ailede bile abla norveçli vikinglere benzerken erkek kardeş adete asimo kadar japon görünüşlü olabiliyor. tabi bunu mal avrupalılar anlamamakta ısrar ediyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadango

Forumu basak mı

Hadi Papaza gidek foruma Dh Klanı olusturup girelim foruma
  • Ben birkaç yıldır Almanya'dayım , burada tamamen Türkleri yanlış tanıyorlar. Bütün Türkleri burada gördükleri gibi sanıyorlar, başı açık, modern bir bayan görünce , Türk olamaz diyorlar. Bütün Türkleri kaba, asosyal esmer ve başıkapalı sanıyorlar.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kubilay -- 2 Mayıs 2009; 14:47:52 >
  • Arkadaşlar ilk sayfayı okudum henüz, anlamayanlar için söylüyorum ilk sayfada tv'de gördükleri türk kızlarına benzemediklerini ve "un-Turkish" yani türk değilmiş gibi gözüktüklerini söylüyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eDDiè

Ben birkaç yıldır Almanya'dayım , burada tamamen Türkleri yanlış tanıyorlar. Bütün Türkleri burada gördükleri gibi sanıyorlar, başı açık, modern bir bayan görünce , Türk olamaz diyorlar. Bütün Türkleri kaba, asosyal esmer ve başıkapalı sanıyorlar.

Modernlik başı açıklık ile oluyorsa ne diyeyim ben bu zihniyete.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kasanı yan yatır

soldan 3üncü kızın eli nerede yav

sibel kekilliyi bile koymuşlar

çocuk ulan onlar pis sapık
  • europid tipteki insanlarin cogu kafkas tipindeki insanlar . ic ,, dogu ve guney Anadoluda bunlardan pek yok . ya ege-marmara yada karedenizde vardir bunlardan . bunlar kafkas veya balkan karisimi millettir , yoksa arap ve farsiyle ( pashtun degil ) , ermeni ve kurdle karismis bir melezde renkli goz ve beyaz ten 10.000 de birdir . genetik olarak Turkiyenin %60 i esmer tenli , siyah veya kahverenkli gozlu insanlardir .
    Yani ben Turkiyedeyken balkan ve karadeniz kizlari haricinde pek beyaz tenli renkli gozlu kiz gormedim . olanlarin coguda ya balkan yada kafkas kokenidir .

hatta gecen buraya yeni bir cocuk gelmis nigdeden , bildigimiz pomaklara benziyor ( sarisin mavi gozlu ). dedim senin dedeler bulgaristandanmi , yunandanmi gocmeler. nerden anladin diye sormustu :)

gercek bundan ibarettir .
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.