Şimdi Ara

Yabanbıların Türk Kızları Hakkındaki Görüşleri ! (Yabancı Forumdan)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
12.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nette gezerken rastladım çok ilginç mutlaka bütün yorumları okuyun özellikle 2. sayfa bizi sıradan türk kızları kısmında kapalı bir foto var sıradan kızları hep öyle biliyorlar
    http://www.gossiprocks.com/forum/unsorted-hot-women/91897-turkish-female-celebrities.html
  • kapalı kızlar olunca noluyor anlamadım
  • 1 tane kapalı kadın fotografı var ingilizcen varmı senin ne soylediklerini biliyormusun.ortalıgı galeyana getirme.
  • Üff bizi Arap sanıyorlar galiba? Bizimkilerde "Hayııır! Biz de Avrupalılar gibiyiz" diye kendilerini kanıtlamaya çalışıyorlar.
  • quote:

Nice-looking chicks! Btw, I have some Turkish blood

yoruma gel
  • quote:

Turkey is very diverse.Peoplecome in all colors, shapes and sizes,if that's what you mean

Resimleri o foruma koyan vatandaşın yorumu yukardaki

Kimsenin bizi birşey sandığı yok

Keyfinize bakın
  • Farklı farklı resimler eklemişler. Anadolu kadını örneği var, hobi olarak din değiştiren kesim var, reklamını adult filmiyle yapanda var, Ulu Önder'e düşman olup Alien gibi giyenende var hatat Cem Uzan bile var. İlginç olan kısım neresidir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Okumadan yorum yapmayın,orada kötü bir şey yazdığı yok milletin,genelde türk insanının beden yapısında göz renginde saç renginde boyunda posunda bahsediliyor,yapılan yorumlarda gayet müsbet.
  • ingilizce anlayan var anlamayan var türkçesini yazın siz xD
  • google translate kullanın
  • Türk erkekleri için yazdıkları şeyleri okudum. Kıvanç Tatlıtuğ'a hayran kalmışlar. 1-2 sexy fotomu falan mı atsam erkek görsünler :P
  • Birinin soyu türkiyeye dayanıyormuş
  •  Yabanbıların Türk Kızları Hakkındaki Görüşleri ! (Yabancı Forumdan)
  • adamlar cem uzanı koymuşş
  • quote:

Originally Posted by LaFolie View Post
    Nice-looking chicks! Btw, I have some Turkish blood

Some? (I'm just curious)

My mother's from Algeria and part of her ancestors were from Turkey.

----
    annesi cezayirlimiş hemen ortalığı karıştırmayın

----
    bir tane alman çıkıp konuyu katletmeye çalışmış "normalde bunlar böyleler" deyip ama elin gavuru bile cevabı basmış "burası magazin forumu diye" almanı yola getirmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 1 Mayıs 2009; 20:39:47 >
  • Cem uzan için Milliyetçi Parti'nin lideri demişler.
  • işin ucunu cem uzana kadar dayandırmışlar
  • ben Türk kızları arasında Monica Belluci'yi görmek istiyorum
  • Garip yorumlar var. Şöyle bir baktığımızda bayağı bir kafa yormuşlar. Çokça da resim eklemişler. Güzel seviyeli insanlardan oluşuyor. Bazıları sapıtmış ama yine de güzel
  • 0 members and 132 guests
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.