arkadaşlar yabancı dizi izlemeyi düşünüyorum.. özellikle lütfen en cok begendiğinizi ve izlediklerinizden yorum yapınız.. kylexy dizisinin tamamımını izledim ama finali öyle berbat bitirmişler ki o heyecanlı diziyi son final böülümyle haayl kırıklıgı yarattı bende.. yorumlarınızı bekliyorum..
Nickim, Breaking Bad, House, OZ
içlerinde en begendigin hangisi ?
quote:
Orijinalden alıntı: erci_e07
içlerinde en begendigin hangisi ?
1. House 2. Dexter 3. Breaking Bad 4. Oz
İzlediğin tek dizi kyle ise buraya konu açmana gerek yok çünkü dünya kadar cevap gelir.
1. Battlestar Galactica (Çok seviyodum bunu) 2. Dexter (Şu an 5. sezonu yayınlanıyor ve mükemmel bir dizi.) 3. Supernatural (Her sezonu bir önceki sezonundan güzel tek dizi. 6. sezonu bilemeyeceğim tabi daha yeni başladı.) 4. Friends (Kült bi komedi dizisi. Duymuşsundur.) 5. 24 (Bu da gerçek zamanlı dizi formatını hayatımıza katmış adrelin pompası.) 6. Chuck (Ara ara sıktığı oluyor ama 4. sezonu çok güzel başladı. Her açıdan.) 7. How I Met Your Mother/Big Bang Theory (Friends on basar ama bu iki dizi güncel) 8. Spartacus: Blood and Sand (1. sezonu yayınlandı daha. Senenin en popüler dizisiydi zaten. İzlemeye başladım ama güzel olduğundan eminim.) 9. Bilimkurgu seviyorsan ve vaktin bolsa Stargate var. 1994 yapımı film ve ardından 10 sezonluk SG-1, 5 sezonluk Atlantis dizileri... 10. Prison Break (Özellikle ilk sezonu mükemmeldir.) 11. Fringe yine izlenebilir bir dizi. 12. Lie to Me 13. Sherlock'u şiddetle tavsiye ederim 90 dakika süren üç bölümü var. (Zaten İngiliz dizileri az bölümlü olur.) Süper bi Sherlock Holmes uyarlaması. Devamı gelecek. 14. House ve Oz'u da izledim de arkadaş yazmış zaten.
Aklıma gelmeyen epey güzel dizi vardır daha. Sana tavsiyem bu dizileri ekşide falan araştırıp konuları hoşuna gidenleri izlemen. Ya da onlardan başlaman işte ne bileyim.
Ayrıca izlemediysen Lost'muş Heroes'muş sakın bulaşma. Lost'un o gizemini herkes tatmalı aslında ama sonu hüsran olduğu için tavsiye etmiyorum.
scrubs - my name is earl - Big bang theory Lost - 4400 - flash forward