Şimdi Ara

Yabancı Kargo Firmasından Gelen Mail

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler tarafıma bu şekilde bir mail gelmiş tıkladım biyere yönlendirdi ve zipli bir dosya indirdim. Mail ingilizce olduğundan pek bişey anlamadım bi kargo firması sanırım ingilizce bilenler yardımcı olabilir mi? Bir de buna benzer Fedex kargodan yaklaşık bi ay önce iki kere benzer mail geldi ekinde zipli bir dosyayla ama virüslü diye bilgisayara indirmedi yardımlı olur musunuz?

• trojan.avi
  • Seni meraklandırıp avlamak için yem atmışlar sende yemişsin..Durup dururken sana neden bir kargo teslimatı mail'i gelsin ki,üstelik yurtdışından..

Dosyayı indirip açtıysan ve antivirüs'te yoksa geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Real_DisasteR

Beyler tarafıma bu şekilde bir mail gelmiş tıkladım biyere yönlendirdi ve zipli bir dosya indirdim. Mail ingilizce olduğundan pek bişey anlamadım bi kargo firması sanırım ingilizce bilenler yardımcı olabilir mi? Bir de buna benzer Fedex kargodan yaklaşık bi ay önce iki kere benzer mail geldi ekinde zipli bir dosyayla ama virüslü diye bilgisayara indirmedi yardımlı olur musunuz?

O kutuda böbrek var. Bilgisayarının dosyayı indirmek istediğinde verdiği hatadi virüsun adı bobrek.avi olmalı benzer durum yaşadım

• Phishing...
  • Biraz açıklayıcı olsan kardeş ne yazıyor mailde? Şşşşşş yılın sazanı yapma lan bizi harbi ne yazıyo
  • Kargoyu yollamışlar 7 işgünü içerisinde adresine ulaşacakmış..Daha fazla bilgi ve takip numarasını öğrenmek için o dosyayı indirmeni söylüyor..

Sende indirdin madem alırsın kargoyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phaldor

Seni meraklandırıp avlamak için yem atmışlar sende yemişsin..Durup dururken sana neden bir kargo teslimatı mail'i gelsin ki,üstelik yurtdışından..

Dosyayı indirdim ama henüz açmadım ve aynen siliyorum o zaman. Ama mailde ne yazıyor beyler anlamadım?
  • sevgili müşterimiz ,

bu paket sizin evinize gönderildi ve 7 iş günü içinde evinize gelmiş olacak.
    daha fazla bilgi için ve takip numarası için nakliye etiketini indirin.

* takip numarası : size gelen kargonun nerede oldugunu an an bildirir size.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi novacaine -- 16 Temmuz 2012; 20:56:30 >
  • quote:

Kargoyu yollamışlar 7 işgünü içerisinde adresine ulaşacakmış..Daha fazla bilgi ve takip numarasını öğrenmek için o dosyayı indirmeni söylüyor..

Sende indirdin madem alırsın kargoyu

Vay amk gazetesi ya arkadaş ama insanında damarına basıyolar acayip meraklandım lan sırf fantazi olsun diye açasım geldi iyi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Real_DisasteR

quote:

Seni meraklandırıp avlamak için yem atmışlar sende yemişsin..Durup dururken sana neden bir kargo teslimatı mail'i gelsin ki,üstelik yurtdışından..

Dosyayı indirdim ama henüz açmadım ve aynen siliyorum o zaman. Ama mailde ne yazıyor beyler anlamadım?

Durduğun kabahat..Hiçbir alışveriş yapmadıysan neden kargo gelsin sana hem gelecekse bile bu maile ihtiyacın yok zaten gelir..

• banada geçen melis mail atmış,gel evde yanlızım falan diyordu gitmedim
  • Dosyayı sildim arkadaşlar teşekkür ederim yardımlarınız için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.