Şimdi Ara

Yabancı Kontenjanı Kalkmalı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler yabancı sınırı kalkarsa, geleceğe yatırım yapılabilir. Örn; Yabancı genç futbolcuları alıp yetiştirip ileride satabiliriz. Türk futbolcuların uçuk fiyatları düşer. Ne düşünüyorsunuz?

• Kasımpaşayı satın alıp ikinci takımı kuralım
  • Kaldıralım Halduncuğum
  • quote:

Orijinalden alıntı: De-Niro

Kaldıralım Halduncuğum
    Kalkmalı ama kısıtlamalar da getirilmeli. Örneğin Avrupa vatandaşı olmayan en fazla 2 oyuncu kadroda olabilir gibi kısıtlamalar getirilebilir. Ha akla şöyle bir şey de gelebilir, Eğer sınırlama kalkarsa Türk futbolu gelişmez. Aksine çok iyi yerlere geliriz. Daha çok çalışırlar ve kendilerini geliştirirler, çalışmazlarsa oynayamazlar bu kadar basit. Başımızdaki hocanın Daum olmadığını düşünürsek, formayı hakeden alacaktır, bundan hiçbi şüphem yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ted Skjellum

Kalkmalı ama kısıtlamalar da getirilmeli. Örneğin Avrupa vatandaşı olmayan en fazla 2 oyuncu kadroda olabilir gibi kısıtlamalar getirilebilir. Ha akla şöyle bir şey de gelebilir, Eğer sınırlama kalkarsa Türk futbolu gelişmez. Aksine çok iyi yerlere geliriz. Daha çok çalışırlar ve kendilerini geliştirirler, çalışmazlarsa oynayamazlar bu kadar basit. Başımızdaki hocanın Daum olmadığını düşünürsek, formayı hakeden alacaktır, bundan hiçbi şüphem yok.

+1 Türkiyede bi futbolcu yetişiyor. 10 yıl boyunca ordan oraya ordan oraya oynamadıgı takım kalmıyor. Sonra nie Türk futbolu gelişmiyormuş. Bknz. Murat Hacıoglu, Murat Erdoğan vs vs uzar gider bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kapone

quote:

Orijinalden alıntı: Ted Skjellum

+1 Türkiyede bi futbolcu yetişiyor. 10 yıl boyunca ordan oraya ordan oraya oynamadıgı takım kalmıyor. Sonra nie Türk futbolu gelişmiyormuş. Bknz. Murat Hacıoglu, Murat Erdoğan vs vs uzar gider bu.

Alıntıları Göster
    Türk futbolu ne olacak ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

Türk futbolu ne olacak ?

Nasıl ne olacak? Diğer ülkelerde ne oluyosa burdada aynısı olacak Çalışan kazanır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

Türk futbolu ne olacak ?

Nasıl ne olacak? Diğer ülkelerde ne oluyosa burdada aynısı olacak Çalışan kazanır.

Alıntıları Göster
    Harbi la Aziz Yıldırım kalksın diyodu bi aralar. Haldun yoktu tabi o zamanlar

• quote:

Şimdi kalmasın diyordur İbrahim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roohans

quote:

Büyük düşünür Banu Alkan der ki: kaldıramazsan kaldırırlar gülüm

• quote:

quote:

quote:

11 Türk Aslanı rüzgarına ne oldu.

Ben o zamanlarda da dedim. Bu durum geçici şu anda ekonomik sıkıntılar yüzünden yabancı transferi yapılamıyor. GS yönetimi parayı bulunca kaliteli yabancılarla dolduracak takımı.

Ama o zamanlar çoğu GS 'lı arkadaşlar Türk futbolunu kurtarmakla meşguldü. Yok efendim altyapımız şöyle yok böyle . 11 Türk aslanımız var. Yabancı sınırı kalkmamalı vb..

Ben de yabancı sınırının kalkmamasından yanayım ama GS'a riva projesinden paralar gelince GS yönetimi de bence en az FB yönetimi kadar bastıracaktır...
    Hatta bu transferlerin bile o proje ile ilgili olarak yapılabildiğini düşünüyorum. Para gelecek olunca rahatça transfer yapmaya başladı GS.

• quote:

Orijinalden alıntı: cdemir

quote:

quote:

quote:

11 Türk Aslanı rüzgarına ne oldu.

Ben o zamanlarda da dedim. Bu durum geçici şu anda ekonomik sıkıntılar yüzünden yabancı transferi yapılamıyor. GS yönetimi parayı bulunca kaliteli yabancılarla dolduracak takımı.

Ama o zamanlar çoğu GS 'lı arkadaşlar Türk futbolunu kurtarmakla meşguldü. Yok efendim altyapımız şöyle yok böyle . 11 Türk aslanımız var. Yabancı sınırı kalkmamalı vb..

Ben de yabancı sınırının kalkmamasından yanayım ama GS'a riva projesinden paralar gelince GS yönetimi de bence en az FB yönetimi kadar bastıracaktır...
    Hatta bu transferlerin bile o proje ile ilgili olarak yapılabildiğini düşünüyorum. Para gelecek olunca rahatça transfer yapmaya başladı GS.

Alıntıları Göster
    Bunlarda türk cengiz abi. Mister 007 Haldun hepsini plastik cerrahiden geçirdi

• quote:

Bunlarda türk cengiz abi. Mister 007 Haldun hepsini plastik cerrahiden geçirdi

Alıntıları Göster
    Ufuk
    Uğur
    Caner
    Emre Çolak
    Arda
    Sabri
    Semih
    Serdar
    Çetin
    Topal
    Barış
    Aydın

Cengiz abi, hepsi 23 yaşaltı bu oyuncular. 10 sene daha futbol oynarlar.

• quote:

Ufuk
    Uğur
    Caner
    Emre Çolak
    Arda
    Sabri
    Semih
    Serdar
    Çetin
    Topal
    Barış
    Aydın

Hocam forma verirsen oynarlar tabiki.

Riva projesi tam anlamıyla gerçekleşsin,
    GS'ın daha da kaliteli futbolcular getireceğini düşünüyorum.
    Hatta yabancı kontenjanı kalkarsa Arda, Caner, Topal (o bile zor olaiblir) haricindekiler ilk 11'i bırak 18'i bile zor görürler bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cdemir

quote:

Ufuk
    Uğur
    Caner
    Emre Çolak
    Arda
    Sabri
    Semih
    Serdar
    Çetin
    Topal
    Barış
    Aydın

Hocam forma verirsen oynarlar tabiki.

Riva projesi tam anlamıyla gerçekleşsin,
    GS'ın daha da kaliteli futbolcular getireceğini düşünüyorum.
    Hatta yabancı kontenjanı kalkarsa Arda, Caner, Topal (o bile zor olaiblir) haricindekiler ilk 11'i bırak 18'i bile zor görürler bence..

Alıntıları Göster
    Kesinlikle kalkmamalı büyük hata ve saçmalık olur.Zaten yarısı yabancı kadroların daha ne olucaktı?

• quote:

Orijinalden alıntı: vaypcnet

Kesinlikle kalkmamalı büyük hata ve saçmalık olur.Zaten yarısı yabancı kadroların daha ne olucaktı?

Kalktı diye hepsi yabancı olacak diye bir kuralmı var? İyi oynayan kadroya girer.
  • quote:

quote:

Kalktı diye hepsi yabancı olacak diye bir kuralmı var? İyi oynayan kadroya girer.

Alıntıları Göster
    Kalkarsa kadro kökten değişir.

• Bu ülkedeki bu yabancıhayranlığıyla o biraz zor hatta imkansız.
    quote:

Orijinalden alıntı: SpookJ

quote:

• quote:

Bu ülkedeki bu yabancıhayranlığıyla o biraz zor hatta imkansız.
    quote:

Orijinalden alıntı: SpookJ

quote:

Alıntıları Göster
    Aziz Yıldırım aynı şeyi söylediğinde demediğini bırakmayanlar, şimdi sıkıntı çekince hemen nasıl değiştiriyorlar fikirlerini.
    ben desteklemiyorum şahsen. Türk futboluna ağır bi çelme takılmış olur. olacağını da zannetmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: the_Legend..

Aziz Yıldırım aynı şeyi söylediğinde demediğini bırakmayanlar, şimdi sıkıntı çekince hemen nasıl değiştiriyorlar fikirlerini.
    ben desteklemiyorum şahsen. Türk futboluna ağır bi çelme takılmış olur. olacağını da zannetmem.

Alıntıları Göster
    Yabancı kontenjanı kalsın ama şu "+2" saçmalığı kalksın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.