Şimdi Ara

Yabancı operatörlerden eSIM ile Türkiye’de ucuza hat fırsatı! İşte uygun fiyatlı tarifeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
8
Favori
9.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Operatörlerin ilgili ağına fiziksel SIM kart olmadan bağlanılmasına izin veren ve tamamen yazılım tabanlı olan eSIM, hem Türkiye’de hem de küreselde giderek yaygınlaşıyor. eSIM için bir operatörden fiziksel bir kart almak gerekmediği için istediğiniz ülkedeki operatörü aslında kullanmak mümkün. Özellikle Türkiye’deki operatörlerin yüksek fiyatlı ve buna bağlı olarak düşük paketler sunması kullanıcıları rahatsız ediyor. Bu sorunun çözümü ise Yabancı operatörlerden eSIM alarak Türkiye’de ucuza kullanmak olabilir. Paket fiyatları oldukça cazip görünüyor.

Yabancı operatörlerin Türkiye eSIM fiyat listesi
    Operatör İnternet Gün/Abonelik Paket fiyatı
    BNESIM 10GB Aylık abonelik 7.16 dolar/243 TL
    BNESIM 20 GB Aylık abonelik 12.22 dolar/417 TL
    BNESIM 50 GB 30 gün 28.41 dolar/967TL
    BNESIM 100 GB 30 gün 54,73 dolar/1.861 TL
    EZsim 3GB 30 gün 3.80 dolar/129 TL
    Jetpac 15GB 30 gün 15 dolar/511 TL
    Instabridge 10GB 30 gün 12 dolar/408 TL
    Roamify 25GB/Sınırsız SMS ve DK 30 gün 50 dolar/1.708TL
    Roamify Sınırsız 1 gün 5 dolar/170 TL
    Roamify Sınırsız 30 gün 65 dolar/2.216 TL
    Roamify 3GB 30 gün 7 dolar/238TL
    Airhub 10GB 30 gün 7.15 dolar/243 TL
    Airhub 60GB+2000 çağrı 30 gün 35 dolar/1.190 TL
    Monty eSIM 20GB 30 gün 14.50 dolar/490 TL
    Mobimatter 80GB 10 gün 19,99 dolar/680 TL

Dakika ve SMS paketlere dahil değildir. Dahil olan paketler tabloda belirtilmiştir.

Ayrıca Bkz.DH üyeleri sınırsız mobil internet talep ediyor: Kampanya başlatıldı!

Türkiye'deki operatör fiyatları belirli aralıklarla zamlanmaya devam ediyor. Halihazırda 10 GB sunan paketlerin fiyatları 350 TL seviyesine gelmiş veya aşmış durumda. 1 GB internet sunan tarifler bile 200 TL seviyesinde yer alıyor. Bu bağlamda yurt dışından eSIM almak bazı paketler avantajlı olabiliyor. Biz de en avantajlı olduğunu düşündüğümüz paketleri sizler için listeledik.

Kaynak:https://esimdb.com/turkey

• Bu sinirsiz terimi basa bela, bunun aslinda dunyada yasaklanmasi lazim. Her kontratta adil kulanim adi altinda bisiler ittiriyorlar, sinirsiz ama iste su kadardan fazla data tansfer edersen biz arkada cesitli onlemler almak zorundayiz vs vs diye. Nihayetinde suyun aktigi borunun genisligi belli, nereye sinirsiz.....
  • Dolar olarak ucuz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu sinirsiz terimi basa bela, bunun aslinda dunyada yasaklanmasi lazim. Her kontratta adil kulanim adi altinda bisiler ittiriyorlar, sinirsiz ama iste su kadardan fazla data tansfer edersen biz arkada cesitli onlemler almak zorundayiz vs vs diye. Nihayetinde suyun aktigi borunun genisligi belli, nereye sinirsiz.....

• eSIM paketlerinde dikkatli olmak lazim cunku bir cogu sadece data paketi veriyor. Aciklamalara baktigimda da 2 tane pakette arama ve sms var onlar da kol gibi gorunuyor.

• En berbat hiizmeti en fahiş fiayata bize reva gören yerli milli firmalara umarım ders olur. İnşallah daha da ucuzlarda hemen geçeriz. Vergiden düştükleri ırmağının akışına ölürüm türkiyem temalı reklamalara abanmaya devam etsinler terbiyesizler.

• symbiat kullanıcısına yanıt
    Genelde günlük 1-2 GB veriden sonra hız 512kbps-1mbps gibi hızlara düşüyor. Söylediğiniz gibi dikkat etmekte fayda var.

Diğer taraftan başlıkta uygun fiyatlı tarifeler denmiş ama hiçbiri uygun görünmedi bana. eSim'lerin çoğu sadece data'yı kapsıyor. eSim'lerin bana göre tek mantıklı (ekonomik anlamda) kullanım alanı yurtdışı gezileri. Atıyorum 1 haftalık gezi için operatörün uyguladığı tarifenin yarısından daha ucuza belki çeyreğine data paketi alabiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 18 Eylül 2024; 14:53:42 >
  • e hani sınırsız 10 dolardı, nerde bu operatörler hemen geçelim sınırsız 10 dolarlara, alaman Turk tiktoğcular nerde?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 6 ay onca telekomda 70 GB, artı tod, YouTube, blu TV , Netflix vs sınırsız internet paketine 400 TL'ye geçtim. Burada 2160 TL. Avrupali için düşük fiyatlar fakat bizim için ya aynı ya da daha yüksek. Türkiye'ye özel sınırsız internet paketini 300 TL yapsın en az 10 milyon adet satılır.

• Hani uygun fiyat bu bir. İkincisi esim aldığımızda Türkiye yurt dışı sayılmayacak mı? 10gb data diyen operatör kendi ülkesi içğn diyor. Türkiye onlar için yurt dışı, yani roaming olacak. Haber baştan aşağı yanlış bilgi içeriyor.

• Eee şimdi bu duruma göre Türkiye'de hakketten mobil internet çok ucuz burada 100 gb internete 1881 TL demiş ben 200 GB internete 560 TL veriyorum hemde yeni abone oldum Turkcell data hattı

• Aynı şeyin laciverti farkı yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ucuz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • E bunlar pahalı  

• kaju waffle K kullanıcısına yanıt
    Avrupa içinde pahalı Almanya'da asgari ücret ortalama 1500 Euro bununda tarifeye bölersek ortalama tarife 50 Euro olsun buda asgari ücretin 30 da biri eder senin tarifeye bizdeki asgari ücrete bölersek oda 42.5 da biri eder buda bu tarifenin Avrupa için bile pahalı olduğu eğer bu rakamlar gerçekse mobil internet bizde çok ucuzmuş

• Kur farkından dolayı pahalı. İşe yaramaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayzer01 kullanıcısına yanıt
    Bunlar tüm dünyada kullanılabilen turistik veta seyahat amaçlı hatlar. Ülkelerin yerel operatörleri gibi değil. Kaldı ki onların yerel operatörleri bu fiyatlara daha iyi içerik sunuyor.

• Benim tarifeme göre kıyas yapıyorum ve bir ekstrasını göremiyorum. Aynı .un morciverti

• Dakika sms yok diyenlere: o ülkelerde Dakika, sms ve internet sınırsız!

• Ülkemize nazaran yine de pahalı.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.