|
Bildirim
Hani uygun fiyat bu bir. İkincisi esim aldığımızda Türkiye yurt dışı sayılmayacak mı? 10gb data diyen operatör kendi ülkesi içğn diyor. Türkiye onlar için yurt dışı, yani roaming olacak. Haber baştan aşağı yanlış bilgi içeriyor.
|
Bunlar zaten Türkiye'deki roaming fiyatları. Yani Türkiye'de kullanırsanız cebinizden çıkacak ücretler.
|
Benim tarifeme göre kıyas yapıyorum ve bir ekstrasını göremiyorum. Aynı .un morciverti
|
En berbat hiizmeti en fahiş fiayata bize reva gören yerli milli firmalara umarım ders olur. İnşallah daha da ucuzlarda hemen geçeriz. Vergiden düştükleri ırmağının akışına ölürüm türkiyem temalı reklamalara abanmaya devam etsinler terbiyesizler.
|
Bu sinirsiz terimi basa bela, bunun aslinda dunyada yasaklanmasi lazim. Her kontratta adil kulanim adi altinda bisiler ittiriyorlar, sinirsiz ama iste su kadardan fazla data tansfer edersen biz arkada cesitli onlemler almak zorundayiz vs vs diye. Nihayetinde suyun aktigi borunun genisligi belli, nereye sinirsiz.....
|
Aynı operatörün Ukrayna'da 150TL olan tarifesi Türkiye'de 1000-1500TL.
|
E bunlar pahalı |
Aynı şeyin laciverti farkı yok
|
Bunlar tüm dünyada kullanılabilen turistik veta seyahat amaçlı hatlar. Ülkelerin yerel operatörleri gibi değil. Kaldı ki onların yerel operatörleri bu fiyatlara daha iyi içerik sunuyor.
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 18 Eylül 2024; 14:53:42 > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
E bunlar pahalı |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |