Şimdi Ara

Yabancı operatörlerden eSIM ile Türkiye’de ucuza hat fırsatı! İşte uygun fiyatlı tarifeler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
7
Favori
9.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ukrayna lifecel

o şuan en ucuzu

italyada 200 gb 11 euro roming 10gb

ukrayna lifecel sınırsız roaming de 40gb 11 usd

geçtik kurtulduk kaz olmaktan

• Bu tarifeler mi ucuz şaka mısınız?

• Yurtdışı Telefonu olanlar kayıt ücreti ödemeden yurt dışı hattı olarak kullanabilirler mantıklı

• Lan olm uygun esim dediğiniz bu mu la bunun neresi uygun ???? allah akıl versin

• AMC A kullanıcısına yanıt
    İyi de brader biz tasarruftan bahsetmiyor muyuz. Diğerlerine göre baya uygun. paketleri inceleyin. Ben şuan kullanıyorum ve hiçbir sorunum yok, memnunum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • spaceless08 S kullanıcısına yanıt

Param var benim prensiplerim var.

• Değişik bir haber olmuş. Ucuz deniliyor ucuz değil. Roaming denmiş o olayı da bilmiyorum. Tr de paşa paşa türk operatörlerini kullanacaksın kaçarı yok. 20 gb 500 tl cik. Gün içinde normal kullanıma eksrra 2 tiktok kaydırsan, netflixten 1 bölüm dizi bakayım desen 1 haftaya biter. Artık 500 tl ye 100 gb falan vermeleri lazım. 20 gb komik bir rakam.

Netgsm türk telekom altyapısı kullanıyor diyor. 50 gb 430 tl gözüküyor sitesinde. 20 gb fiyatına 50 gb nasıl verebiliyorlar zararına satacak halleri yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarForFears -- 19 Eylül 2024; 11:48:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar kayıtsız imei ile kullanılıyor mu? Roaming sonuçta. O zaman fiyatına bakmaz alır millet, maksat kaçak iphone ile kullanmak.

• Yorum yazan arkadaşların e-sim konusunda bilgi eksikliği var gibi geldi bana. E sim desteği olan telefona satın aldığınız paketi QR kod olarak okutup hemen kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Telefonun yurtdışı veya yurt içi olması fark etmiyor. Aylık paket süresi bitiminde tekrar satın alıp yeni QR kodu tekrar yüklüyorsunuz. Sim kart yerine QR kart takıyormuş gibi düşünün.

• Ucur derken bir fark göremedim TR girince otomatik yükseliyor fiyatlar yabancı olsanız bile.

• Bu rakamlar bizimkilerden de pahalı. Dalga mı geçiyorsunuz?

• WarForFears W kullanıcısına yanıt

200tl ye 100GB verseler zarar etmezler,ama işte bunlar tekelleşmiş.2000li yılların başındaki rekabet ortamı olsa çoktan sınırsız tarifelere geçmiştik.

• Siz iyi misiniz,nerede ucuzluk?

• dolar bazında bile pahalı olan fiyatlar ucuz olarak sunuluyor... aklımızla dalga geçmeyin yahu

• LuckyNack5 L kullanıcısına yanıt

İkinci soruya cevap, arama, SMS ve İnternet olarak istediğiniz simi tek tek seçiyorsunuz.

Kınuyla ilgili olarak da İnternet paketim bittiği için ve bizimkilere kazandırmamak için ek paket yerine esim aldım kullanıyorum İnternetini. Arama ve SMS olarak da fiziksel simi ayarladım. Üstelik bu paketler açgözlülerinki gibi anında bitmiyor. Deneyen görür.

• Yine saçma sapan bir konu daha
    Bu arkadaş hiç şaşırtmaz

• Kaçak telefonları esim ve yurt dışı tarifeyle sorunsuz kullanabilirmiyiz?
    Recepin kulağına su kaçırmayalım. Fark ederse iptal ederler bunu da.

• yabancı operatörlerin türkiye'deki roaming fiyatları ile bizim operatörlerin yurt içi fiyatlarının yakınlığı iyiymiş  

• Gereksiz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.