Şimdi Ara

Yabancı operatörlerden eSIM ile Türkiye’de ucuza hat fırsatı! İşte uygun fiyatlı tarifeler (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
7
Favori
9.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Temiz kaçak z fold 3 bulup bu şekilde kullanmayı düşünüyorum. Fatura tr fiyatının +100 tl şeklinde olur ama 33000 tllik imei fiyatı cepte kalır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

Hiç hatta bağlamadan e simle yd hatta baglasak ömür boyu kullanabilirmiyiz?

• güvenlikle ilgili bir sorun teşkil etmiyorsa turist için güzel bir çözüm çünkü tatile gelen biri internete giremediğinde sağa sola wifi şifresi soruyor :)

• Nerdeyse 1 tık daha pahalı. Az önce TURKCELL de yeniledim 590 TL. 30+30 GB. İlk ay 30 gb da bedava verdiler. 12 AY 590 TL. 30 GB Her yere 30 GB Sosyal medya da geçerli.

• Ben 10gb 78 tl aldım çok memnunum bu kodla sizde alabilirsiniz referans kod :5JMCD59U

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TuslaKing48 kullanıcısına yanıt
    Nereden aldınız

• Bnesim den almış olmalı

• Bnesim aldım telefona storedan uyguma indir ref koduyla al uyguna geliyor

Yabancı operatörlerden eSIM ile Türkiye’de ucuza hat fırsatı! İşte uygun fiyatlı tarifeler

Yabancı operatörlerden eSIM ile Türkiye’de ucuza hat fırsatı! İşte uygun fiyatlı tarifeler

• TuslaKing48 kullanıcısına yanıt
    Tamam bakacam teşekkür ederim

• CyberSage C kullanıcısına yanıt
    3- hükümeti uyandırmayalım, Turkcell falan şikayet eder, gümrük limiti gibi buna da limit/vergi gelir, yerli ve milli ! şirketlere destek için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesajlardan oluk oluk cahillik akıyor. Devleti - hükümeti savunacağım diye Türk milletine reva görülen kazıkçı operatörleri savunan mı dersin, E-sim fiyatlarıyla normal hat fiyatlarını karşılaştırıp "e yeğenim türkiyede daha ucuz" diyen dayılar mı dersin ne ararsan var. Yazık size. Kendi fanusunuzun içinde hayata bakıyorsunuz

• -Divinita- kullanıcısına yanıt

Burası da ülkenin bir yansıması...Çok beklenti içine girmeyin bence...😇

• sadecekampanya S kullanıcısına yanıt

Malesef.. Ben 7 €'ya 80 Gb, sınırsız sms ve dakika olan paketi kullanıyorum. 5.5 €'ya 150 Gb veren paketler dahi mevcut. Büyük bir söğüşleme mevcut malesef Yabancı operatörlerden eSIM ile Türkiye’de ucuza hat fırsatı! İşte uygun fiyatlı tarifeler 

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

Dısardan telefon getirme diye yapıyorlar ne cözümü? 300 K bile yapabilirler

• Airhub dan uzak durun. @admin lütfen bu firmayı listeden çıkartın. Dolandırıcı bunlar.

Instabridge aldım. Kayıtsız iPhone yi kullanıyorum ??

33.000 tl ye 4 sene bunu kullanırım )))

Ülkemizde sistem vatandaşı sömürmek üzere olduğu sürece böyle yollara mahkumuz (

• Diktatör58 D kullanıcısına yanıt

Evet. Kayıtsız telefonu bu şekilde kullanabilirsin.

ınstabridge denemen için 1 gb internet veriyor ücretsiz. Deneyip karar verebilirsin

• Türkiye'de herşey pahallı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yunanistan özelinde esim firması mevcut mudur? Bulunduğum bölgede Vodafone Greece hiç de fena çekmiyor ancak esim tarifelerinde yüksek kotalı paketler çok pahalı, kotasız tarife de bulamadım.

Eğer bu şekilde bir esim bulabilirsem yaşadığım yerde roaming'e girmeyeceğim. (senede 5-10 gün sadece biladerin yanına istanbul'a gidersem...)

• bnesim 1gb 0,78 euro muydu neydi. Bir tek bu Türkiyede satılan 1gb paketlere göre uygun.

• power-pc P kullanıcısına yanıt

Peki yurt dışından esimli akıllı saat alsak bunlarda sorun çıkar mı? Yurt dışı operatörden esim alsak kapanma gibi bir durum olur mu?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.