Şimdi Ara

Yabancı operatörlerden eSIM ile Türkiye’de ucuza hat fırsatı! İşte uygun fiyatlı tarifeler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
8
Favori
9.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu fiyatlar aman aman güzel gelmedi ama... Operatörlerin ikisi devlete ait gibi zaten. Fiyatlar çok rekabetçi hale gelirse e-sim'e bir engel falan getirirler olur biter diye düşünüyorum.

• symbiat kullanıcısına yanıt
    türkiyeye sınırsız dakika,sms ve internet 50 yıl sonra gelir merak etme,türkiyede aç gözlüler olduğu sürece,mesela almanya ve hollandada tmobile,vodafone sınırsız internet,dakika ve sms veriyor fiyati ise 45 euro,1683 TL ye denk geliyor..birde internetin hızıda 5G ve hotspot yaptırabiliyorsun..internet hızı 1GB/s..
    Biraz önce baktım sınırsız hollanda vodafone da,türkiyede dakika,sms gene sınırsız ama data yani internet 50 GB,bu abone olunca,Hollandada adresiniz olmalı turkiyedeki adresi kabul etmezler,vodafone türkiyeden abone ol derler,prepaid alırsın ama onda sınırsız dakika,sms ve 50GB yok.
    Bu dediklerimde aylık,eger pahalınirsa Türkiyede,yigenimin Hollanda adresini verir abone olurum..sagolsun uptionen sepa hesabi var ordanda ödeme yaparım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin345 -- 20 Eylül 2024; 0:53:40 >
  • ona97 O kullanıcısına yanıt
    Zaten uygun olsa da ya hemen yasaklanır ya da kallavi vergi gelir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • donanım haberin verdiği listedekilerde zaten roaming masrafı yok,verdikleri tek şey data yani internet,öyle daha pahalıya geliyor,içinde dakika ve sms yok.

Almanyada veya Hollandada akrabanız varsa onun evinden abone olursanız vodafone ve tmobile türkiyede sınırsız arama ve sms bedava data olarakta alacagınız pakete göre değişiyor mesela 45 euro 50GB data ve sınırsız dakika ve sms..1683 TL ye denk gelir..

• Diktatör58 D kullanıcısına yanıt

kullanılır hiç bir sorun çıkmaz, roamingte imei kontrolü yok.

• Illusive Man kullanıcısına yanıt

roaming'i yasaklayamazlar ama yabancı hatların sınırsız kullanılmasına engel olabilirler.

• power-pc P kullanıcısına yanıt

yabancı hat sorun değil telefonun imei yassaklaniyor,yabancı kayitli olmayan imei 6 ay sonra kapanıyor,türk telefonunu kapatamazlar mesela..

donanımhaberin verdikleri zaten pahalıya gelir,içinde telefon dakikası ve sms yok,bir işe yaramaz ama abone olursan avrupada yaşyan akrabanın evine ozaman karlısın ilerde fiyatlar dahada yükselirse..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin345 -- 20 Eylül 2024; 0:48:24 >
  • WarForFears W kullanıcısına yanıt

netgsm Turkcell altyapisini kullanıyor. Kaynak kendi siteleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogecoin -- 20 Eylül 2024; 2:17:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turktelekom eSIM 10 gb 100 dk 100 sms 160 tl

• kayıtsız telefonla yabancı bir hattı da max 4 ay kullanabiliyorsunuz. sonuçta o yabancı hat tr bir operatörden sinyal alıyor ve kullandığınız kayıtsız telefon tr bir operatöre bağlantı yaptığı için çalışmıyor. yani kapalı telefonla yurtdışı hat da olmaz çalışmaz

• Netgsm mobilde türkcell altyapısını kullanıyor, ev internetinde türk telekomu kullanıyor.

• Roamingi esim ile eş değer sanan haber editörü. Ne ara bu kadar cahilleştiniz. Yurtiçi operatör olmasa telefon numaranı nasıl kullanacaksın editör kardeş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Death Time kullanıcısına yanıt
    cahil diyene bak, internet için esim de numara olmasına gerek olmadan internete bağlana bilirsin. Ayrıca editörün verdiği liste en pahalı olanı sanırım çünkü çok daha avantajlıları var, sınırsız olarak türkcell süperbox dan daha avantajlı paketlerde var ayrıca istediğin kadar hotspot yapabiliyorsun, türkcell de bölge sınırlaması var onda yok yani demek istediğim şu ki türkiyede operatörler her türlü bizi öpüyor araştırmak lazım, merak etmek lazım

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    net gsm de bankalardan sms gelmiyor, çok kişi bu konuda mağdur brom

• pek bir avantaj göremedim.
    ayrıca onlara göre biz yurtdışı old. için bir ayrım durumu olursa farklı sıkıntılar olabilir gibi düşünüyorum.
    daha da ayrıca e-sim destekli bir telefon lazım :D

• 5ber ile e-sim olamayan telefona e-sim özelliği ekleyebilirsiniz.

• tlgsrcm T kullanıcısına yanıt

evet baktım ve senin de onlardan birisi olduğuna kanaat getirdim. Esim kullandım yurtdışında Turkcell hattım ile. Süper ucuza geldi.

Başlık "e-sim ile Türkiye'de ucuza hat fırsatı.." ama içerik yanıltıcı. saçma sapan hit almaya yönelik bir içerik.

Doğru içerik ne söyleyim.. E-sim ile ucuza internet paketi kullanma fırsatı.

E sim hat mı? evet.. ama Türkiye'deki numaranı ile kullanmaz isen tek başına bir anlamı var mı, kesinlikle yok? Gidip de eşine dostuna dandik esim numarasını vermek senin için tamamsa, sms almaktan, bir yere üye olmak, banka vb onayı gibi bir sürü şeyden feragat etmek senin için uygunsa buyur kullan tabi.

• Roaming tarifesine göre sağlam söğüşleme söz konusu olmayacak mı Türkiye içerisinde yapılan GB ve DK kullanımlarında peki? Zaten fiyatların kendisi de gayet ucuz DEĞİL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 20 Eylül 2024; 18:1:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.