Şimdi Ara

Yabancı sınırı kalkmasın diye kendinizi yırttığınız için pişman mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arsenal gibi bir takımla gerçekten Mehmet Topal, Alper, Mehmet Topuz, Bekir, Caner ve Emre'yle eleyebileceğinizi düşünüyor muydunuz? Üstelik yabancı sınırı saçmalığı yüzünden gönderdiğiniz Stoch bugün 2 gol attı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefonda yanlış yazmışım düzeltiyorum 1 gol attı.

• sen kalk webo gibi bir kazma yüzünden sow'u kanat oynat, stoch gibi son vuruşları çok iyi, dikine gidebilen hızlı, adam eksiltebilen gelecek vaad eden oyuncunu gönder.

sonra da ben td'yim diye ortalıkta gezin, adam iki maçta iki gol attı tabi ki bu ölçüt değil ama, izleyen herkes biliyor ki çocukta gelecek var kumaşı sağlam

Alsana Avrupa Kadrosu

Buda Yabancı Sınırlı Stsl Kadrosu

Fenerli arkadaşlar siz aykutu çok ararsınız benden söylemesi aykut en azından dengeli oynatıyordu takımı lucescu gibi ersun yanal aykutun yanın da stajyer kalır.

• Yabancı sınırı kadar bir saçmalık olamaz, türk futbolcularımızla bir yere gelmemiz çok zor bencede . Porto'nun kadrosuna falan bir baktım 28 kişilik kadroda 5tane portekizli var . Lucescu^nun takımı alayı brezilyalı 20 30 40 a oyuncu satıyor bu takımlar .
  • Arsenalin 25 kisilik kadrosunda 4 İngiliz var.

• Deme öylee, deme öylee işte onlar planlarını yabancı sıınırına göre yapmışlar çaktırma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

Arsenal gibi bir takımla gerçekten Mehmet Topal, Alper, Mehmet Topuz, Bekir, Caner ve Emre'yle eleyebileceğinizi düşünüyor muydunuz? Üstelik yabancı sınırı saçmalığı yüzünden gönderdiğiniz Stoch bugün 2 gol attı.

haklısın bir fb li olarak katılıyorum... Sırf GS daha fazla ilerleyemesin arayı açamasın diye çabalayan bi başkanımız var... bi insanın nasıl planları karşı taraf ilerleyemesin diye olur arkadaş ya ? neyse ben yerimi alayım birazdan AY ciler gelip linç ederler beni

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Galatasaray desteklese bu yabanci sinirini aziz Yıldırım hemen kalksin der . Yıldırım demirorende veziri zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: sufistike

quote:

Arsenal gibi bir takımla gerçekten Mehmet Topal, Alper, Mehmet Topuz, Bekir, Caner ve Emre'yle eleyebileceğinizi düşünüyor muydunuz? Üstelik yabancı sınırı saçmalığı yüzünden gönderdiğiniz Stoch bugün 2 gol attı.

haklısın bir fb li olarak katılıyorum... Sırf GS daha fazla ilerleyemesin arayı açamasın diye çabalayan bi başkanımız var... bi insanın nasıl planları karşı taraf ilerleyemesin diye olur arkadaş ya ? neyse ben yerimi alayım birazdan AY ciler gelip linç ederler beni

Alıntıları Göster
    Lan sanki bizim yabancı oyuncularımız iyi mi oynuyo da

yabancı sınırının kalkması, daha fazla garanti parasını alıp yan gelip yatan adamın takıma toplanması demek

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamannda sizinde kalkmasn diye yrtmanz ve sonunda pisman olmanz kadar

• yabancı sınırından yanayım, ama para verdiğim yabancının tribünde olmasından yana değilim.tamam t. ligi için sahada 6 yabancıya izin ver ama kalanlarıda yedekte beklesin en azından.6+4 olur 6+3 olur hatta 6+2 olur ama 6+0+4 olmaz tam bir saçmalık bu..
  • Artık eski defterleri açıp siz böle yaptınız biz böle yaptınız laflarının bi faydası yok. Fenerbahçe Galatasray Beşiktaş el ele verse şu saçma sınır kalkar ortadan. Şu bi gerçek ki bu sınır olduğu müddetçe hiç bi takımımız Avrupa'da bi halt yiyemez. Bu kadar basit.
  • quote:

Ya bu yaptıkları da plan dahilindeyse?
  • sen istiyor yabancı sınırı kalksın ,6 + olmasın sınırsız olsun. o zaman bu takımda, webo, holmen, cristian, meireles, kadlec, kuyt yobo, alves ,emenike, sow ,krasiç olmayacakmıydı. bunların yerine bambaşka futbolcular mı alınacaktı sınır olmayaydı.

yazdığınız ne anlama geliyor,

sınır olmasaydı ne olacaktı cevap ?

gözünüz mü görmüyor , kasıtlı olarak sabote mi etmeye çalışıyorsunuz.

ne sınırı varmış akşam ? ben söyleyeyim beyin sınırı vardı. ama dün akşama özel bişey değil, böyle temiz 10 yıllık fln.

bakın futbolcular yine bir miktar sınırlı ama yerli yerinde olduğundaki 2008/2009 sezonu kadro yapısı:

kale: volkan 10/7
    bek: Gökhan, Carlos 10/8

stoperler: lugano, edu 10/8
    ortageri: emre,selçuk 10/6
    önlerinde: alex 10/8
    kenarlarda: ugur, David 10/8
    en önde tek: guiza 10/5

kadro yapısı ideal , yapı taşları orta karar olsa bile bu yapı sebebiyle oyuna çoğu maçta pozitif etki edebiliyor.

ama yeterli değil, yapıyı oluşturan futbolcu tercihleri de ideal olacak ki o zaman istikrarlı bir büyüme oluşabilsin.

mevcut durumu: hem yapı bozuk, hem ekipman kötü (pahalı olmaları bişey ifade etmez.)

aynı sezon rakibin kadrosunda ramsey var. o dönem de golunu atıyor, 5 sene sonra çıkıp gene atıyor. yani futbolcu 5 yıl sonra takımda, formda ve üzerine katıyor.

senin takımında o dönemden kalan :
    volkan : inişli, çıkışlı
    Gökhan: kesinlikle inişli
    emre: % 100 inişte, iniş bile değil bana göre çakılmış
    Selçuk: inmez çıkmaz bir Selçuk

yani mesele yabancı sınırı değil, nasıl kullandığın, doğru transfer, istikrar vss.

• He canim yabanci kontenjani sorun oldu ondan elendiler.
    Bir kere karsindaki rakibe karsi adam gbi kadro ile cikacaksin Ersunagayi alip Aykut gibi basariyi silersen cezasini cekeceksin.
    Fener baskanida bir alem hangi akil fikirle emenikeye o para verilir insaf ya. Zaten forvet hattinda ihtiyacin yoktu madem Cordazayi alamadin hic kimseyi alma hoca secimini konusmaya bile gerek yok.
    Kadronun baslangici bile bir kere hatali elinde Sow gibi adam varsa tek forvet baslar Emre B, Bekir gibi adamlari oynatmazsin Meireles, Alper, Topal ile baslayip yanlara 2 kanat oyuncusu koyarsin.
    Bos isler pesinde kosuyorsunuz Ersun Terim vari islere kalkisiyor ama Ersunda Terimin bali yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

Galatasaray desteklese bu yabanci sinirini aziz Yıldırım hemen kalksin der . Yıldırım demirorende veziri zaten

+1905
  • İsterse 17+35 olsun bu ruhsuzlukla sonuç değişmeyecek.
  • Ben açıkca bu 6+0+4 ü destekliyorum türk oyuncular oynasın milli takımımız 58.ci utanç kaynağı alperi keşke alsaydık aziz yıldırım ne dedide aldı acaba merak ediyorum açıkca alper>melo
  • Volkan
    GG - Alves - Ege - Hak
    Alper - Topal - Salih
    Yabancı - Yabancı - Yabancı

Al sana 4 yabancılı kadro. Hayır pişmanda değiliz. Siz düşünün.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.