Arkadaşlar merhaba ben kıbrıs'ta yaşıyoryorum ve bu sene 12. sınıf oldum gelecek sene üniversiteye başlıyacağım. Şuan meslek lisesi son sınıf oldum(12. sınıfı okuyacağım). bölümüm bilgisayar ve bilgisayar benim hayatımın bir parçası. Kendimi ifade etmek için kullandığım her 3 cümlenin içinden bir tane muhakkak bilgisayardır. Bu durum böyle ancak okuyacağım üniversiteyi bu durumumu dahada iyi yapacak bir bilgisayar mühendisliği okuyacağım bir üniversite arıyorum. Bildiğiniz kadarıyla bulunduğum adaya üniversite adası söylensede daha fazla diploma notunuz cüzdanınızın büyüklüğe bakıyor haliyle eğitim değil diploma marketi denebilir. Ancak ben alacağım eğitimin daha iyi olmasını istiyorum ailem dersanenin katkıda bulunabilceğini ve gitmem için maddi destekte bulunacaklarınıda biliyorum. Kendi yabancı diliminde gelişmesi amacıyla daha fazla yurt dışı düşünüyorum. Ülke hiç önemli değil ana dili ingilizce olsun yeter bu durumda bana hangi üniversiteyi önerirsiniz ve bu üniversite için gereken bilgilerinizide yazarsanız çok yardımcı olursunuz çok fazla kararsızım dersane için seçim yapmam gerek ve buna şimdi kara vermem gerekiyor tavsiyelerinizi bekliyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme