Herkese hayırlı geceler. webde gezerken şöyle bir fotoğraf buldum ve fotoğrafdaki boğaz kelebeğine bağlanan montaj dikkatimi çekti. LPG montajı yapan ustalarıma danışmak istiyorum, boğaza bağlanan bu hortum ve hortum üzerindeki rolanti motoruna benzeyen parça ne işe yarar. böyle bir montaj ilk defa gördüm, Türkiye'de yapılıyorsa cahilliğime verin. Şimdiden cevaplayan ustalarıma teşekkür ediyorum.
bu sistem artık bizim kullanmadıgımız 2. nesil lpg sistemi dediğimiz sistem .o gordugunuz elektronik ayar vanası ise yakıt kontrol sistemi.aracın devirine göre açılıp kapanan bir sistem.Artık kullanmıyoruz bu sistemleri çünkü daha gelişmişi olan sıralı otogaz sistemi mevcut.piyasada bu sistemle çalışan araçlar hala mevcut olabilir ayrıntılı açıklama www.lpgotogaz.net sitemizde .
almanya ve hollandada kullanılacak olan araçların otogaz montajları servisimizde yapılmaktadır.avrupadada sıralı sistem otogaz kullanılmaktadır ve standartıda ülkemizle aynı yani TUV.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme