Şimdi Ara

Yabancılar teharet musluğu olmadan nasıl pis kokmuyor (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
997
Cevap
16
Favori
151.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vay be millet, mobilde 45 sayfa olmuş biz nelerle uğraşırken Hindistan uzaya aynı anda 104 uydu fırlatıp rekor kırıyor.

Alaturka tuvaleti yaygınlaştıralım, elimizi totomuza asla değdirmeden temizliği yapalım ve problem çözülsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 2 Mayıs 2017; 10:39:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Yabancılar teharet musluğu olmadan nasıl pis kokmuyor

En üstteki yorum silinmiş iyiki ss almıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şebnem Ferah Hayranı -- 2 Mayıs 2017; 2:58:37 >
  • Tuvalet kağıdı ne olm kız misiniz ? Oldu olacak bez bağlayın altiniza.

• En doğrusu yaptın işini hallettin çeşmeyi açacan sonuna kadar sol en içine su dolduracan bir avuç su . Ardından tokatlarcasına vuracaksın 5 6 tekrar da tertemiz olur . Sonra varsa tuvalet kağıdı kurularsın güzel olur. Ellerini de bol sabunla yıkadın mı mis. O tiksinen ergenlere hatırlatmak isterim yediginiz yemeklerin gittiği yerin 10 cm altında b.k var. Tiksiniyorum triplerine girmeyin delikanlı olun

• Gencler 4 aydir bosuna yipratmissiniz birbirinizi. Size olayi anlatiyorum.

1 Alaturkada

Isini gordukten sonra masrapaya su dolduruyosun. Sonra suyu onden arkaya dogru fiskirtiyosun. Biraz tecrube ister zamanla alisirsiniz.. boylelikle ne elin degiyor ne de pis kaliyor. 4 5 defa kovayla bu sekilde yikiyosun sonra peceteyle kuruluyosun bi yandan kalite kontrol. Baktin pislik kalmis basa donuyosun.

2 Alafranga

Isini gor muslugu ac peceteyle sil.

Sonucta 2 turlude tertemiz bir poponuz ve kirlenmemis bir eliniz olacak. Pisligin luzmu yok. O kova bunun icin var orda.

• Bu konu hala yaşıyor mu ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumları okurken gülmekten altıma sıçtım

Neyseki nasıl temizleyeceğimi biliyorum, konu sağolsun

• Ya alırsınız bi tas su avcunuzla catara patara vurursunuz ardiniza bi güzel sol elle temizlersiniz sonrada elinizi yıkar çıkarsınız. BU Selpak melpak diyenleri anlamıyorum ne değerli totonuz varmış, askere gidince ararda bulursunuz tuvalet kağıdını.Kiz gibisiniz aynı valla bu yeni nesilden nefret ediyorum.

• Mokuna el süren mi dersin, totosuna eliyle su çarpan mı dersin.... Ne kadar iğrenç yaklaşımlar var. Medeniyet hala gelmedi bunları yapanlara demek ki. O elle ekmek tutup tokalaşan var bir de. Muhahaha

• Pis,leş gibi kokan dışkıya el sürülür mü.Elleriyle o bölgeyi yıkayanlar var.O ellerle yemek yiyorsunuz birde,iğrençsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gök Gürültüsü

Pis,leş gibi kokan dışkıya el sürülür mü.Elleriyle o bölgeyi yıkayanlar var.O ellerle yemek yiyorsunuz birde,iğrençsiniz.

Hep aynısını diyoruz ama anlatamıyoruz ki. Bir de bu kişilerin arasında fırıncı, çiğ köfteci falan varsa yandık. Bildiğin terör.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 3 Temmuz 2017; 22:46:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnılReyiz

Oraya elini goturenler varmis simdi internette baktim dehsete dustum. Aileniz nasil tuvalet terbiyesi verdiyse yaziklar olsun hepinize. Bundan sonra turkiyede kimseyle tokalasmayacam yemeklerimi de temiz yerlerden yemeye calisicam daha da bu nedir ya arap misiniz birader

+sonsuz

• KONUYU B@K GÖTÜRÜYOR

• Askerde napcaz
  • Abi bu konu nedir ya kahlaha attım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bayram günü hortlatayım dedim efsaneler efsanesini

• Suyla yıkanır deterjan yardımcıdır akan su pislik tutmaz deterjan subolmazsa hiçtir ama deterjan olmasada eskiden dereler temizdi yıkanırdı gayet

• BeforeIforget B kullanıcısına yanıt
    Lokantacıya sorarsın aşçıya bulaşıkçıya servisciye götünü ellemi suyla yıkadın gevur gibi peçeteylemi

• quote:

Orijinalden alıntı: olcaytoergun

Suyla yıkanır deterjan yardımcıdır akan su pislik tutmaz deterjan subolmazsa hiçtir ama deterjan olmasada eskiden dereler temizdi yıkanırdı gayet

Hocam yıl geçmiş , nasıl buldunuz yahu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: YuriBoyaka

quote:

Orijinalden alıntı: AnılReyiz

Oraya elini goturenler varmis simdi internette baktim dehsete dustum. Aileniz nasil tuvalet terbiyesi verdiyse yaziklar olsun hepinize. Bundan sonra turkiyede kimseyle tokalasmayacam yemeklerimi de temiz yerlerden yemeye calisicam daha da bu nedir ya arap misiniz birader

geçen okuldaydım peçete yoktu bide alaturka tuvalet mecbur elimle su döke döke sildim zütümü üstüne sabunda bitmişti suyla yıkadım ve okul çıkışı o elimle arkadaşlarımla vedalaşırken tokalaştım

Kardeş gecenin üçünde bu mesajı gördüm uykum vardı kahkaha atmaktan uykum açıldı

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.