Şimdi Ara

Yabancılar teharet musluğu olmadan nasıl pis kokmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
997
Cevap
16
Favori
150.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende bunu bir türlü anlamam. Adamlar tuvalet kağıdıyla işi görüyor. Ben heme hemen hiçbir zaman tuvalet kağıdı kullanmam, belki arada iç çamaşırı ıslanmasın diye o an aklıma gelmişse o. Olmasa da aylarca hiç aramam çünkü musluk hedefi alırken gerek yok, musluk zaten temizleme görevi görüyor arada elinin kenarıyla darbe vurursun pislik kalmasın diye o kadar, üstüne de üç beş kat sabunlarım elimi tekrar tekrar.

Ama adamlara bakıyoruz filmlerde filan adamlar tuvalet kağıdıyla bitiriyor işi çoğu elini bile yıkamıyor hatta. Yahu sular kesildiğinde acilse durum ıslak mendille işimi görürüm de yine pis hissederim kendimi, bunlar nasıl kuru tuvalet kağıdıyla temiz kalıyor kokmuyor onu anlamıyorum?

Edit: taharet musluğu zaten olayın bütün kabasını önceden alıyor, yarım dakika tek başına hallettikten sonra suyla birlikte elin kenarı ile pislik kalınıp kalınmadığı teharet edilir olay bu ve dört beş kat el sabunlanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.Valjean -- 26 Aralık 2016; 13:01:53 >

• Beyler ya aklınız almıyor ya da yaşınız ufak.

Suyla taharet alınır. Elinle makat bölgesini iyice temizlersin. Sonra elini sabunla güzelce yıkarsın. Olay budur yani. ASIL TEMİZLİK BUDUR. İşin doğrusu budur. Bunda utanılacak bir şey yok.

Sadece peçeteyle o işi gören adamın kıçında kurt yuva yapar.
    Yapay Zekanın Yanıtı

Yabancılar Teharet Musluğu Olmadan Nasıl Pis Kokmaz?

Tuvalet hijyeni, kişisel sağlık ve sosyal nezaket için hayati önem taşır. Birçok kültürde, taharet musluğu kullanmak yaygın bir uygulamadır, ancak bazı yabancılar bu armatüre erişimi olmadan nasıl temiz ve hoş kokulu kaldıklarını merak edebilir.

Hristiyanlar Neden Taharet Almaz?

Bazı Hristiyan mezhepleri, taharetin dini nedenlerle uygun olmadığına inanmaktadır. Bu, taharetin "cinsel ilişkiden sonra kirliliği temizlemek için kullanıldığı" inancıyla ilgili olabilir.

Taharet Musluğu Olmadan Nasıl Temizlenirsiniz?

Taharet musluğu olmadan temiz kalmak mümkündür. İşte bazı yöntemler:

• Tuvalet Kağıdı: Tuvalet kağıdı, dışkıları gidermek için etkili bir yoldur. Ancak, cildin tahriş olmasını önlemek için yumuşak ve parfümsüz tuvalet kağıdı kullanmak önemlidir.
    • Bide veya Duş Başlığı: Bide veya duş başlığı, bölgeyi nazikçe temizlemek için kullanılabilir. Bu, özellikle dışkılama sonrası elde kalan koku için etkilidir.
    • Nemli Mendil: Nemli mendil, dışkıları gidermek ve makat bölgesini temiz tutmak için uygun bir seçenektir.

Eldeki Kaka Kokusunu Giderme

Tuvalet sonrası elinizde dışkı kokusu kalırsa, aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz:

• Ellerinizi ılık su ve sabunla iyice yıkayın.
    • Kabartma tozu macunu uygulayın ve bir süre bekletin, ardından suyla durulayın.
    • Limonu dörde bölün ve ellerinizi ovun, ardından suyla durulayın.

Makat İçi Yıkama

Makat içi yıkama önerilmez, çünkü anüsün normal florasını bozabilir ve enfeksiyonlara yol açabilir.

Tuvalet Sonrası Makat Temizliği

Tuvalet sonrası makat temizliğini sağlamak için şu ipuçlarını izleyin:

• Bölgeyi nazikçe temizlemek için tuvalet kağıdı kullanın.
    • Gerekirse bide veya duş başlığı kullanın.
    • Bölgeyi kuru tutmak için temiz bir havlu kullanın.

Taharetten Sonra Elde Kalan Koku

Taharetten sonra elde kalan koku, uygun olmayan taharet tekniklerinden veya kişisel hijyen alışkanlıklarından kaynaklanabilir. Ellerinizi iyice yıkadığınızdan ve taharet sonrası bölgeyi kuru tuttuğunuzdan emin olun.

Klozette Makat Temizliği

Klozette makat temizliği, doğru bir şekilde yapıldığında güvenli ve etkili olabilir. Klozet kapağını kapatın ve tuvalet kağıdı veya nemli mendil kullanın. Bölgeyi nazikçe temizleyin ve ardından durulayın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ellerinin kenarıyla darbe vurmadıkları içindir belki
  • é!'^+%&/()=?_
     Yabancılar teharet musluğu olmadan nasıl pis kokmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hatsune Miku -- 27 Aralık 2016; 15:05:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmea06

Ellerinin kenarıyla darbe vurmadıkları içindir belki

Musluk zaten işi bitirmiş oluyor o darbe de güven tazelemek için. Tuvalet kağıdı kullanmamak garip kaçmış insanlara google'a yazınca gördüm, gerçekten bu da ilginç. Tuvalet kağıdının parçalanıp içeride kalma riski varken nedir ki yani. Hem kullanmayınca neresi pis oluyormuş sanki suyla temizlenmiyor anasını satayım ya da tuvalet kağıdı kullanınca tuvalet kağıdı ilaçlı olduğu için bütün baktileri öldürüyor sanki nedir mesele ben de anlamadım gece gece tam uyurken aklıma geldi bu iki mesele
  • J.Valjean kullanıcısına yanıt
    En temizi su+tuvalet kağıdı, el kirletmeye gerek yok ne kadar sabunlasan da geçip geçmeyeceği meçhul.
  • Elini oraya nasil goturebiliyosun abi?
  • GECE GECE NE B**TAN KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarık06 -- 26 Aralık 2016; 4:52:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Elin kenarıyla darbe vurmak ne yq haykırdım yemin ederim slsksksllsldldskdk

Edit:çok mu komik anlamadım. 450kez +lanmışım dkdkdkdkdk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dabster -- 28 Aralık 2016; 15:19:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmea06

En temizi su+tuvalet kağıdı, el kirletmeye gerek yok ne kadar sabunlasan da geçip geçmeyeceği meçhul.

Şunu da merak ediyorum bu konuda bu kadar titiz olanlar acaba malum işi yaparken de mi direkt tutmak yerine tuvalet kağıdıyla peçeteyle filan tutarak yapıyorlar? Bir de tuvalet kağıdını sabunlayanlar varmış öncesinden vay anam vay ufkum açıldı yeminle arkadaş bir de kendimizi temiz sanırdık meğer pislik herifin tekiymişiz rıza baba. Sabunlamak nedir adamların ne kadar bol vakti varmış sonra vay efendim niye batı bizden ileride bizi ezdi geçti e geçer tabi hayatının büyük bir bölümünü tuvalet sanatıyla harcarsan adamlar yürür gider
  • Her gün duş aldıkları için kokmuyorlar bu kadar basit.
  • Beyler ya aklınız almıyor ya da yaşınız ufak.

Suyla taharet alınır. Elinle makat bölgesini iyice temizlersin. Sonra elini sabunla güzelce yıkarsın. Olay budur yani. ASIL TEMİZLİK BUDUR. İşin doğrusu budur. Bunda utanılacak bir şey yok.

Sadece peçeteyle o işi gören adamın kıçında kurt yuva yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 26 Aralık 2016; 15:40:47 >
  • o kadar tartisilcak konu varken bu mudur yani hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.Valjean

quote:

Orijinalden alıntı: AnılReyiz

Elini oraya nasil goturebiliyosun abi?

Dediğim gibi kenarıyla ve yaklaşık yarım dakika sonra yani zaten tuvalet kağıdıyla halletmekten farkı yok tuvalet kağıdı ile hallederken elin gitmiyor mu sanıyorsun ya da eğer bakterilerin tuvalet kağıdı sayesinde daha az mı ulaştığını sanıyorsun? Fakat bana çocuklukta böyle öğretildiği için de alışkanlık yapmış olabilir, tuvalet kağıdı ya da bim peçetesi ile son darbeyi vurabilirim daha az bakteriyel olması için artık

Ellenmez orasi ya nasil ogrendiniz :D hayir yani avrupada amerikada taharet muslugu diye bisey yok adamlar pis falan degil. Bide elliyomussun yani su an milletimden tiksindim :D

• El ne lan :D Nasil mide var bu kadar be kardesim
  • Milletin donuna bok bulasmiyor heralde el ne lan diye guluyorlar
  • "Sabunlamak nedir adamların ne kadar bol vakti varmış sonra vay efendim niye batı bizden ileride bizi ezdi geçti e geçer tabi hayatının büyük bir bölümünü tuvalet sanatıyla harcarsan adamlar yürür gider"

Tuvalette sizden iyi sanatci yoktur heralde elle darbe atmak nedir ya
  • Lan kabasını alırsın tuvalet kagıdı ıle sonra su dokersın,comelmelıde de aynı sekılde kabasını al suyla yıka kıcını sonra.
  • Bkz. Bide
  • Oraya elini goturenler varmis simdi internette baktim dehsete dustum. Aileniz nasil tuvalet terbiyesi verdiyse yaziklar olsun hepinize. Bundan sonra turkiyede kimseyle tokalasmayacam yemeklerimi de temiz yerlerden yemeye calisicam daha da bu nedir ya arap misiniz birader
  • Batı bizi kıskanıyor!
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.