Şimdi Ara

Yabancılar teharet musluğu olmadan nasıl pis kokmuyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
997
Cevap
16
Favori
150.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ağır kokulu yapışkan parfümleri, deodorantları neden kullanıyorlar sanıyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Yabancılar teharet musluğu olmadan nasıl pis kokmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ratch

quote:

Orijinalden alıntı: gecmisgecmistir

Bu el ile yikayanlar alaturka tuvalet kullananlar herhalde? yil olmuş 2017 halen alaturka kullanan var iğrenç lan

Alaturka kullanmak atalarının mirasını devam ettirmektir. Eskiden klozet mi vardı? Ataların mirası unutuldu. Hep Amerika'nın oyunları işte. Burada da Amerika karşımıza çıktı. Ahabere haber vereyim Amerikanın bu oyunlarını da anlatsınlar.

ataların okla baltayla hayvan avliyip yiyordu.hadi sende artık marketten alma git doğada avla da ye.malum atalarının mirası

• Elini iyice yıkıyorum ve pislik kalmıyor. Ama sen dışkılı poponla geziyorsun, hele sıcakta terleyince donunun rengi de kahverengi oluyordur.

• Az yiyorlar ve işlerini gördükten sonra duş alıyorlar bu kadar basit, Avrupalıların geneli için bu böyledir.
  • Olayın tazeliği ile oraya el sürmenizin ardından elinizı yıkamaniz halinde bile sıkıntı olabilir. Temizlediginiz elinizi kokladiginizda kötü koku alabilirsiniz. En iyisi klozet . Klozetteki taharet musluğu tazzikli su direk makat bölgesini temizliyor. Sonra tuvalet kağıdı ile kurulama yapıyorsunuz sadece. Yani b.ka bulasmiyorsunuz.
  • Sorduğum soruya hala cevap alamadım.

Arkadaşlar böyle bir durumda ne yapıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyfor

Abi bu nedir kimsenin evinde alafranga tuvalet yok mu? Peçeteyle silmek elle dokunmak millet coşmuş. Alafranga tuvaletin taharet musluğu zaten tazyikli hiç elle dokunmanıza gerek yok isteyen denesin açsın sonra tuvalet kağıdıyla kurulasın ne pislik kalıyor ne de eliniz bir şeye değiyor.

El muhabettini millet yalnış anlamış, zaten ilk başta musluk bütün pisliği alıp götürüyor sonra musluk akmaya devam ederken sen elini kenarıyla kalmışsa son pisliği de temizlemiş oluyorsun çünkü sadece çeşmeye bırakırsan yarım kalır sen farkında olmasan bile

• Lan ne rezil iğrenç insanlar varmış yemin ederim midem bulandı.Adam kıçındaki bokları elinle temizliyor bir de gelmiş peçeteyle temizleyenler kokar diyor
    Değişik misiniz olm siz? Bir de bunlarla tokalaşıyoruz var ya kusasım geldi yemin ederim.Peçete varken adam eliyle temizliyor kıçını...

Ben hep peçeteyle temizlerim önce kuru peçeteyle silerim, sonra ıslak, sonra yine kurularım.Hiçbir şekilde pislik bırakmam gerekirse 2 kere yaparım bu işlemi.Zaten hergün duşumu alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Lan ne rezil iğrenç insanlar varmış yemin ederim midem bulandı.Adam kıçındaki bokları elinle temizliyor bir de gelmiş peçeteyle temizleyenler kokar diyor
    Değişik misiniz olm siz? Bir de bunlarla tokalaşıyoruz var ya kusasım geldi yemin ederim.Peçete varken adam eliyle temizliyor kıçını...

Ben hep peçeteyle temizlerim önce kuru peçeteyle silerim, sonra ıslak, sonra yine kurularım.Hiçbir şekilde pislik bırakmam gerekirse 2 kere yaparım bu işlemi.Zaten hergün duşumu alıyorum.

Çok iyi.

Temizlerken peçete bitti.
    O an nasıl devam ediyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

Elini iyice yıkıyorum ve pislik kalmıyor. Ama sen dışkılı poponla geziyorsun, hele sıcakta terleyince donunun rengi de kahverengi oluyordur.

Sanırım siz çok pissiniz çünkü bahsettiğiniz şeyler hiç olmuyor. Özellikle sık duş alan biri de olduğum için sizin gibi problemlerim olmuyor.

Ekleme: Artık ne kadar zamandır da aynı donu giyiyosanız renk değiştirmesine falan da aşinasınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Milfka -- 26 Aralık 2016; 13:15:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öner

quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Lan ne rezil iğrenç insanlar varmış yemin ederim midem bulandı.Adam kıçındaki bokları elinle temizliyor bir de gelmiş peçeteyle temizleyenler kokar diyor

Çok iyi.

Temizlerken peçete bitti.
    O an nasıl devam ediyorsun?

Öyle bir durum yok.Her zaman yedekte peçete bulundururum.Dışarıda tuvalete girmiyorum zaten.Duştan hemen önce tuvaletimi yaparım sonra duşumu alırım.

• quote:

Sorduğum soruya hala cevap alamadım.

20 senedir az tuvalet kagidiyla tuvalete girmedim. Asil onemli olan noktayi kaciriyosunuz zaten siz. Isterseniz direkt altiniza sicip gezin ama o eli oraya goturdukten sonra sadece kendinize degil diger insanlara da zarariniz dokunuyo. Elinle tokalasiyosun elinle yemek yiyosun elinle dokunuyosun her yere g.tunle degil.

• bu konu çok muhteremi ateist yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doganza

Yabancılar teharet musluğu olmadan nasıl pis kokmuyor

kalktı
  • Bizde varken bizim insanımız nasıl pis kokabiliyor?
  • Sağolun beyler daha yeni yemek yemiştim bütün yorumları okudum kusmak üzereyim
  • akşam evde sıçıp arkasından da hemen duş aldıkları için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnılReyiz

quote:

Sorduğum soruya hala cevap alamadım.

20 senedir az tuvalet kagidiyla tuvalete girmedim. Asil onemli olan noktayi kaciriyosunuz zaten siz. Isterseniz direkt altiniza sicip gezin ama o eli oraya goturdukten sonra sadece kendinize degil diger insanlara da zarariniz dokunuyo. Elinle tokalasiyosun elinle yemek yiyosun elinle dokunuyosun her yere g.tunle degil.

Peki parayı her ellediginizde gidip elinizi yıkıyor musunuz?
    Hatta umumi yerlerde paradan daha pis şeyler de var, oralara da el tutmuslugunuz vardır, nereden bilebilirsin ki sizden önceki birinin orayı tutmadığını.

Otobuslerdeki el tutma yerlerinden tütün da turnikelere kadar bir sürü yer var el surebileceğiniz.

Cekincenizi anlıyorum ama bence aşırı abartıyorsunuz.

Mesela ben pis elimle bir yeri tuttum, burnumu veya kıçımı karıştırdım, yıkamadan halk otobüsüne bindim destek kolunu tuttum.
    1 dk. sonra sen geldin ve aynı yeri tuttun. Bilemezsin öncesini ve dolayısıyla temizlik de yapmazsın. Bir sonraki el yıkama anına kadar o pis ellerle geleceksin.
    Falan filan... Ama bilirsen hemen yıkarsın.

Bir de yedek peçete diyenler var , evden başka yerde gitmem diyen var.
    İse gitmiyor musun, iş yeri tuvaletine de mi girmezsin.

• O da birsey mi ben elimi totomun icinde gezdiriyorum ic-dis komple temizleniyo ohh mis. Tokalaştigim insanlar umrumda degil totom temiz olsun yeter ki.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.