Şimdi Ara

Yabancılar teharet musluğu olmadan nasıl pis kokmuyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
997
Cevap
16
Favori
150.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burada bahsedilen taharet musluğu acaba son yıllarda çıkan ucunda tahminen 30cm lik hortum olan musluklardan mı bahsediyorsunuz?

O hortum sanırım makat bölgesine el değmeden direkt makata su tutarak yıkamak için. Bilmiyorum çünkü hiç kullanmadım o hortumlulardan.

Bu işin normali bana göre önce tuvalet kağıdı ile kabasını alırsın. Sonra maşrapa ile bol su dökerek tabi elini de kullanarak yıkarsın.Biz böyle öğrendik.

Yabancılar sabah akşam banyo yaptığı için kokmuyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında en sağlıklısı alaturka. Bir kere kaba etler ayrıldığı için dışkı değme durumu çok az. Bağrısaklarda sıkıştığı için dışkı daha rahat atılıyor dışarı. Sadece pecete ile temizlenmiş oluyor. Aslında pecete ilede temizlenir. Temizlenmez diyenler sadece alışkanlıktan öyle hissediyorlar. Aslında siz el ilede yıkasanız pecete ilede silseniz orayı tam manası ile temiz tutamazsınız. En sağlamı alaturka. Fizyonomik olarak en iyi pozisyon onda çünkü.
  • Arap özentileri toplanmış Taharet musluğu dediğin Arap ülkelerinden Türkiye'ye musallat olmuştur.neyseki Arap özentisi değilim tuvalet kağıdı kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 26 Aralık 2016; 15:42:34 >
  • Askerdeyken küçük ihtiyaçtan sonra bile deli gbi sabun ararken millet araziden dönüşte 20 gün boyunca sabun verilmediği zamanlar bana titiz diyorlardı.

Bunlar diğer ihtiyaçtan sonra toprağa sürtüyordu heralde.

Ben de bavulda sabunlar vardı onlarla idare etmiştim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: acaluka

Bu da olaya sürreal bir bakış açısı...

Lan o iş bir kere sağ elle yapılmaz, ikincisi bir ...e bir ağza su veriyor beynini ............ gerizekalısı:)

• Fatal Error...
  • X kare kullanıcısına yanıt
    Bu daha temiz yaptığı gerçeğini değiştirmiyor israf

• quote:

Orijinalden alıntı: Öner

Benim merak ettiğim başka bir konu var.

Elimi sürmem diyenler cevap verirse memnun olurum.

Girdiniz tuvalete isinizi gördünüz, peçete aldınız ama çok az varmış ve o da temizlemeye yetmiyor.

Bi kabasını aldınız ve peçete iflah olmaz halde.

O noktada ne yapıyorsunuz?

önce peçeteyi tedarik ediyoruz kardeş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jizzy Quuatily

quote:

Girdiniz tuvalete isinizi gördünüz, peçete aldınız ama çok az varmış ve o da temizlemeye yetmiyor.

Bazı tuvaletlerde ne kadar peçete kalmış görünmüyor.
    Kapalı bir kutudan çekiyorsun geliyor, ama bazen çok az bir parça geliyor ve bir bakıyorsun peçete bitmiş.

Başıma birkaç kez geldi.
    Özellikle çalıştığım fabrikada ve otoyolda bulunan mola alanlarında bu sorunla karşılaştım.
    Hadi is yerindekini konuşup değiştirdik de dışarıda bu duruma yakalananlardan cevap bekliyordum, veren çıkmadı.
    Mutlaka başlarına gelmiştir ama söylemeye çekildiler
    sanirim.

• Sonra o elle yemek yiyeceksin
  • konunun iğrençliği b.k muhabbetinden değilde milletin birbirini ezmeye çalışmasından geliyor güzel ülkemin çağdaş insanları
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jizzy Quuatily

quote:

Bazı tuvaletlerde ne kadar peçete kalmış görünmüyor.
    Kapalı bir kutudan çekiyorsun geliyor, ama bazen çok az bir parça geliyor ve bir bakıyorsun peçete bitmiş.

Başıma birkaç kez geldi.
    Özellikle çalıştığım fabrikada ve otoyolda bulunan mola alanlarında bu sorunla karşılaştım.
    Hadi is yerindekini konuşup değiştirdik de dışarıda bu duruma yakalananlardan cevap bekliyordum, veren çıkmadı.
    Mutlaka başlarına gelmiştir ama söylemeye çekildiler
    sanirim.

Ben evden başka yerde hayatımda 1-2 kez dışında yapmadım. O sebeple böyle bir sorunum yok.

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • skyfor kullanıcısına yanıt
    Deliği nasıl tutturuyonuz birader, bikac kere denedim pacalarima sıçradı tazyikli su hep

• el değdirmeden su ve tuvalet kağıdı yeterli fakat el ile temizlenmesinde bi sakınca yok bence
  • Ben elle avuçlamadan keyisf alamıyorum. Önce arayı iyice açıyorum sonra sert ama tatlı darbelerle güzelce temizliyorum ohh miss
  • Uzun bir süre Amerikada yaşadım çok çok fazla peçete kullanarak temizlesen bile bazen kaşıntı yapıyordu. Ya ıslak mendil taşıyordum yada iyice peçeteye temizledikten sonra son 4 katlı peçeteye tükürüp birde öyle siliyordum.
  • Konudaki mesajlar buranın DH olduğunu unutup iki kelime başı küfür yazılan sözlük sayfaları zannedenlerin mesajlarıyla dolmuş. Hangi birini şikayet edelim, nerede moeratörler?
  • yhackup kullanıcısına yanıt
    adamsın bunlar banyoda ne sokuyolar apış aralarına acaba hiç el sürmediklerine göre.. Ayrıyetten alaturka tuvalet daha sağlıklı boşaltım açısından konuşanlar araştırsın biraz alaturka tuvalet ile 2017 ne alakaysa.

• Beyler ben hep peçete ile silerim su tuttuğumu hatırlamıyorum. 2 günde 1 duş alırım dediğiniz gibi kokma falanda olmuyor, istesemde elimi süremem o noktaya
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.