Şimdi Ara

Yabancılar teharet musluğu olmadan nasıl pis kokmuyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
997
Cevap
16
Favori
150.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim doğdum evde klozet var normal tuvalete micmayi bilmedigin icin hep klozete yaparim musluğu aciyorum arkadan tazyikli suyu aliyorum elimi surmeden 30 saniye falan bekliyorum sonra kapatiyorum islak mendili aliyorum 3lü siliyorum sonra bi 2li alip siliyorum burda bisey kalmamis oluyor icimi guvene almak icin bir 2li daha alip etrafinida siliyorum tamamen zaten bisey gelmemis oluyo iş tamam.Islak mendil daha iyi hayatimda hic tuvalet kagidi kullanmadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kusura bakmada asıl pis olan sensin ben taharet musluğuyla yıkadıktan sonra siliyorum ama taharet musluğunu hiç kullanmasamda aynı derece pislik çıkıyor oraya su tutma hiç bir işe yaramıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.Valjean

quote:

Orijinalden alıntı: cmea06

En temizi su+tuvalet kağıdı, el kirletmeye gerek yok ne kadar sabunlasan da geçip geçmeyeceği meçhul.

Şunu da merak ediyorum bu konuda bu kadar titiz olanlar acaba malum işi yaparken de mi direkt tutmak yerine tuvalet kağıdıyla peçeteyle filan tutarak yapıyorlar? Bir de tuvalet kağıdını sabunlayanlar varmış öncesinden vay anam vay ufkum açıldı yeminle arkadaş bir de kendimizi temiz sanırdık meğer pislik herifin tekiymişiz rıza baba. Sabunlamak nedir adamların ne kadar bol vakti varmış sonra vay efendim niye batı bizden ileride bizi ezdi geçti e geçer tabi hayatının büyük bir bölümünü tuvalet sanatıyla harcarsan adamlar yürür gider

Malum sıvı miss gibidir dışkı gibi pis değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayata elimi sürmem. Ben o elle yemek yiyorum agzıma götürüyorum falan olmaz o iş. Çok kötüyse peceteyi ıslatırsın temizlersin.
  • Olm pelinsu musunuz nesiniz anlamadım. Peçeteyle dışkı iyice temizlendikten sonra suyla ve el yardımıyla iyice yıkanır. Sonra tekrar popo kurutulur peçete yardımı ile. Tahriş olmasın diye. En son eller iyice Sabunlanır

Birçok şeyde dışkıdan çok daha fazla pislik vardır. Dışkıyı dünyanın en pis temizlenemez şeyi falan mı sanıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benjamin Greeg -- 26 Aralık 2016; 14:18:54 >
  • Çünkü totoşları doğuştan traşlı

• 20 seneden beri g*tümü silerken su kullanmıyorum sadece tuvalet kağıdı ( elimi de kullanmıyorum pis yaratıklar sizi ) ile temizliyorum ama söylenenlerin aksine hiç kurtlanmadım

• krmeren123 kullanıcısına yanıt
    SENİ İĞRENÇ YARATIK

• Yıl olmuş 2017

Hala b.ku avuçlayan var

Böğğğğğ
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilibrahim44

Tuvalet kağıdı sağlık için de çok iyi değil.Fazla kullanırsanız poponuzu tahriş eder yada anal fistür yapar.Taharet en iyisidir

Hocam doktora görünmek lazim kesin sorunu ogrenmek icin ama galiba ben suan o bahsettiginiz hastaliktan müzdaripim. Tuvalet kagidi kullanmayi biraksam duzelir mi, tedavi icinde olsa dötümü gösterme taraftari degilim 😀

• Yıkayıp iyice silip durulayip sıkıp kurutuyor .. bundan öneririm

Yabancılar teharet musluğu olmadan nasıl pis kokmuyor
  • Bu da olaya sürreal bir bakış açısı...

• bazıları bu yüzden klozeti alaturka pozisyonunda kullanıyor.alafranga'da otururken bacak kasları çalışmadığı için boşaltım tam olmuyor.
    Kullanmasını bilene taharet musluğu kadar etkili temizleyen bir şey yok.Totonu sağ sol yaptırcan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realistik yönetmen -- 26 Aralık 2016; 14:39:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.Valjean

Bende bunu bir türlü anlamam. Adamlar tuvalet kağıdıyla işi görüyor. Ben heme hemen hiçbir zaman tuvalet kağıdı kullanmam, belki arada iç çamaşırı ıslanmasın diye o an aklıma gelmişse o. Olmasa da aylarca hiç aramam çünkü musluk hedefi alırken gerek yok, musluk zaten temizleme görevi görüyor arada elinin kenarıyla darbe vurursun pislik kalmasın diye o kadar, üstüne de üç beş kat sabunlarım elimi tekrar tekrar.

Ama adamlara bakıyoruz filmlerde filan adamlar tuvalet kağıdıyla bitiriyor işi çoğu elini bile yıkamıyor hatta. Yahu sular kesildiğinde acilse durum ıslak mendille işimi görürüm de yine pis hissederim kendimi, bunlar nasıl kuru tuvalet kağıdıyla temiz kalıyor kokmuyor onu anlamıyorum?

Edit: taharet musluğu zaten olayın bütün kabasını önceden alıyor, yarım dakika tek başına hallettikten sonra suyla birlikte elin kenarı ile pislik kalınıp kalınmadığı teharet edilir olay bu ve dört beş kat el sabunlanır

20 gunluk bir avrupa turu yaptigim sirada 3 ulke 9 a yakin il gezdim. Hicbirinde musluk yoktu. Alaturka olsa kendin sise filan halledersin alaturkada yok. Sadece klozet ve sari tuvalet kagitlari. Kagit oyle sert ki agaci islatip koymusun gibi. 1 haftada pisik oldum. Totoyu yikama diye tum duslar tepeye sabit. Banyoda yikarim muhabbetide yok. Dus alman gerekiyor. Totomun ustune oturamaz oldum. Krem vs. buldukta iyi ettik allahtan.

Adamlar her sabah dus aliyorlar. Eger cok titizlerse gunde 2 kez. Orada sabah tuvalet sonrasi dus gece tuvalet sonrasi dus aliyorlar. Misler gibi parfum kokuyorlar. O bolgeleride temizdi gordugumuz kadariyla. Cogu kisi islak mendile benzer ama daha havlumsu seylerden aliyor. Bizde sonradan gorup aldik.

2 haftada bizim totolarda alisti. Uzun sure dayanilacak is degil ama. Ulkeme ayak bastigimda ilk kostugum sey havaalaninda tuvaletlerdi. Nasil ozlemisim anlatamam.

• quote:

Orijinalden alıntı: realistik yönetmen

bazıları bu yüzden klozeti alaturka pozisyonunda kullanıyor.alafranga'da otururken bacak kasları çalışmadığı için boşaltım tam olmuyor.
    Kullanmasını bilene taharet musluğu kadar etkili temizleyen bir şey yok.Totonu sağ sol yaptırcan.

Ben belki musluğu 1 dakika tutuyorum, sağ sol da yapıyorum ama en sonunda peçete ile sildiğimde yine temiz olmadığını görüyorum belki 5-6 kere peçete ile siliyorum yine de temiz hissetmiyorum kendimi o yüzden kesinlikle mecbur kalmadıkça klozet kullanmam.
  • o zaman taharet musluğundan gelen suyun tazyiği düşüktür kendi evimde hiç böyle bir durumla karşılaşmadım çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: u have to MakeMyFireOut

quote:

Orijinalden alıntı: halilibrahim44

Tuvalet kağıdı sağlık için de çok iyi değil.Fazla kullanırsanız poponuzu tahriş eder yada anal fistür yapar.Taharet en iyisidir

Hocam doktora görünmek lazim kesin sorunu ogrenmek icin ama galiba ben suan o bahsettiginiz hastaliktan müzdaripim. Tuvalet kagidi kullanmayi biraksam duzelir mi, tedavi icinde olsa dötümü gösterme taraftari degilim &#128512;

Kaportayı göstermen lazım yoksa daha kötü olur haberin olsun.
  • acaluka kullanıcısına yanıt
    Kimse de dönüp bakmamış ne garip.

• acaluka kullanıcısına yanıt
    Haykırarak güldüm bu ne lan. Yapabilse hayvan gibi diliyle temizleyecek heralde

• Duş aldıktan sonra gelmiyor mu öğlen yemek yedin işte nerde duş alıcan

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.