neye göre kime göre Keyser Sözeyoutube Bakan Binali Yıldırıma sert tepki.Sen kimsin lan :!!!!
Öneri:Videonun keyfine varmak için tekrar tekrar izleyiniz. https://www.youtube.com/watch?v=Ae0qP-q3L88&feature=youtu.be |
Yabancılar teharet musluğu olmadan nasıl pis kokmuyor (50. sayfa)
-
-
Dün gece sabaha karşı bu başlık çok daha az sayfa sayısına sahipti. Başlarını okuyup, bugün bakarım diye 10. sayfada bıraktım. herhalde 20 sayfa yoktu o saatte. Bugün patlama yapmış ve şu an 50. sayfada. Bugün her gelen buraya yazmış bir şeyler. :D
-
Millet birbirine tavsiye veriyor, yol gösteriyor. Tüm bunların işe yarayıp yaramadığını, 1 hafta boyunca giydiğiniz beyaz dona bakarak anlayabilirsiniz. Hangi yöntemde donunuz hala beyaz kalıyorsa ona devam edin, bu şekilde koku sorunu da otomatikman kalkarak 1 taşla 2 kuş vurulmuş olur
-
Bir hafta boyunca aynı donu giysek bence mok kokusundansa apış arası kokusu ağır basar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler
-
Hayır bulaşmıyor hiç görmedim belki mikroskobik olarak gozukebilir onu dusunen klozet kullanmayacak zaten sifonu kapaği acik cekince ayni olay
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Test amaçlı giyeceksin sadece, sürekli giy demiyorum zaten
-
Dalin gibi bebek şampuanı kenarda duracak.
Önce üç kat selpak koparıp katlayacaksın.
Sonra bununla kıçını silip atacaksın.
Sonra kabası alındıktan sonra sol eline biraz dalin basıp musluğu sağ elinle açacaksın.
Kıçını o dalinle yıkayıp musluğa geçecek ve elini güzelce yıkayacaksın.
Bunu yap kıçında pislik ve koku olmaz.
Ultimate metod budur, bir de en geç üç yada dört günde içinde iç çamaşırını değiştireceksin.
Bu en temiz taharet metodudur. En sonunda tuvalete güzel bi sprey sıkıp çıkarsınız.
-
boxer en fazla 2 gün giyilir o da mecbur kalırsan, mıçtıktan sonra her gün boxer değiştirmelisin.
-
Dediğimi yaparsan habire boxer değiştirmene gerek kalmaz.
Biraz Dalin'i eline sık ve işin bitince makatı temizle.
Ne yazık ki herkes kendi kıçını temizlemekten eriniyor.
Kendi donumda en son ne zaman leke vardı çoktan unuttum.
Millet silah gibi taharet çubuğunu makata ayarlıyor ve sanıyor ki leke gidiyor.
Bu su kaybına da hiç gerek yok.
Güya tuvaleti biz icat ettik diye övünüyoruz ama kıçını bile doğru temizlemeye üşenenlerle dolu başlık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 26 Şubat 2023; 21:18:23 > -
konu 2 gün önce 1 yıllık uykusundan Zortlayınca
herkes içindekini döküyor
rahatlamak tabi iyidir
fakat şu yabancılar taharet bilmezmiş ama Haçlı seferlerinden sağ dönenler
eskisi gibi ortaya atmak veya kese kağıdına değil de Türklerden gördükleri helaları oturak haline getirip kıç tarafına taharet borusu koymuşlar nişan alıp ellemeden su tazyiğinle temizlensin diye
araştırdım bu sitede ilgisi var:
https://www.istiklal.com.tr/haber/avrupa-tuvaleti-nasil-ogrendi-iste-wcye-giden-yol/731650
Avrupa'da tuvalet kültürünün olmadığını ve bu adabı İslam medeniyetinden öğrendiğini biliyor muydunuz?
Avrupa'nın tuvaleti öğrenmesiyse bugünkü "medeni" durumlarını meydana getiren işgalciliğinde gizli.
Avrupa ülkeleri doğuya yani İslam coğrafyasına düzenlediği Haçlı Seferleri sırasında tuvaletle tanışıyor. Peki WC bu işin neresinde?
Şam ve Kudüs'te Araplar cami avlusunda veya duvar diplerinde kurdukları tuvaletlere "Beytülmay" ismini verirdi. Bu terim, "su odası" anlamında kullanılırdı.
WC'YE GİDEN YOL
Haçlı seferleri sırasında "Beytülmay"i gören işgalci Avrupalılar, aynı tuvalet sistemini ülkelerinde uygulamaya aldılar. Daha sonra da ismine "Water Closet" dediler. Kısaltması da WC oldu.
İşte Avrupa medeniyeti tuvaletin yolunu ve yöntemini İslam coğrafyasında öğrendi. Daha sonra işgallerle beslenip barbarlıkla kurdukları medeniyetlerini geliştirerek dünyaya medeniyet öğretir oldular.
-
dostum dalini dışarıda nasıl bulacan, boxerı tuvalet kağını kullanmamak için değiştirirsin , çünkü tuvalet kağıdı kullanmadığından kurulanmıyor ıslak kalıyor değiştiryorsun hem daha temiz oluyor.
-
Dalin zaten hep taharet musluğuna yakın bir yerde duracak.
3 katlı peçeteyle kabasını alıp tuvalete atacaksın.
Dalini sıkıp yıkayacaksın sonra
İkinci 5 katlı peçeteylede kıçını kurulayacak ve çöpe atacaksın.
Sonra doğru lavabo.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 27 Şubat 2023; 15:33:58 > -
Neee elinlemi temizliyorsun. Sonra 4-5 kat sabunluyormuş. Restoranlarda bir daha katı sabun kullanmam artık. Millet eliyle neler yapıyor sonra katı sabuna bulaştırıyor. Eline tuvalet kağıdı alıp öyle silemiyor musun? Suyla ıslatır sonra tuvalet kağıdı ile tuvalet kağıdında leke kalmayana kadar üst üstte silersin. Bu yüzden çok tuvalet kağıdı harcarım ben. Bunu duyduktan sonra kimseyle tokalaşmam artık. Gittiğin yerde sabun yoksa ne yapıyorsun acaba.
-
😁😁vay be 6 sene olmus efsane konu acilali. O elin kenariyla darbe vurmayi hala kafamda canlandirabilmis degilim 😅😂 ahaha birisde dalin yazmis
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 27 Şubat 2023; 16:54:19 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
+1. Tokalaşmayı geçtim de, çıplak eliyle o şekilde totosunu temizleyen ustanın lahmacun, pide yapıp sonra da afiyetle (!) yediğinizi düşünün. İsterse 10 kere yıkasın elini.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 27 Şubat 2023; 17:28:53 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen ya. O aklıma gelmemişti. Keşke sen de getirmeseydin. Çiğ köfte karıyorlar bir de.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X