Şimdi Ara

Yabancılar teharet musluğu olmadan nasıl pis kokmuyor (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
997
Cevap
16
Favori
152.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tırtıklı tuvalet kapıdı ile…

• Here i come broken hearted
    Come to shit but only farted
    Later on i took my chance
    Come to fart but shit my pants...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RealZodyCotton -- 25 Şubat 2023; 10:32:16 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sağlıklı insanlar bile doğru düzgün taharet alamıyorlarken, bir de hemoroidi olanlar varsa işte onlar asıl hapı yutan kesimdir.

• Aaa kim hortlatti hatirladim bu konuyu elinin kenari ile darbe vurma

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • limbesh kullanıcısına yanıt
    Ya ben konyada yasiyorum. Konya haric hangi sehre gitsem cop kutusu var. Neymis tikaniyormus borular. Konyanin borulari mi bir tek genis anlamadım. Tuvalette cop kutusu gordum mu tiksiniyorum ici moklu pecete dolu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Geleneksel konu up   

• Esnaf_TV kullanıcısına yanıt

Nasıl yapılacağını 3 maddede açıkladım bir kaç mesaj yukarıda,

(bir insan da bir insandır, seni de kazanalım aramıza, senin de ellerin hiç pislenmesin)
  • Hicbiriniz bilmiyorsunuz la, klozette tazikli suyu acicaksiniz noktaya isabet ettireceksiniz sonra 2 adet islak mendille sileceksiniz(genelde islak mendille sildikten sonra islak mendil uzerinde mok gormezsiniz tazikli su zaten temizlemistir) bu kadar. Islak mendil tuvalet kagidinin alamadigi moklari alabildigi icin daha iyi. Tuvalet kagidi boş iş. Bunu denemek için taharet almadan poponuzu bir kere islak mendille silin bir kere tuvalet kagidiyla silin farki anlarsiniz hic taharet almasaniz bile islak mendille 5 kere falan sildikten sonra pislik kalmaz ancak sadece tuvalet kagidi asla duzgun temizlemez isterseniz 50 kere silin moklu gezersiniz(kağit kuru olduğu için tam olarak temizlemez islatsaniz islak mendil gibi etkili olmaz ve parcalanir). Alaturkada bu dediğim olay yapilamadiği için kullanmiyorum. Alaturkada elini deliğe surmekten baska care olmadigi için ilkel buluyorum ve buyuk wc icin alaturkaya gidenlerle iletisim kurmuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 25 Şubat 2023; 13:30:49 >
    İmzamı atıyorum

Bu başlık şu başlık ile birleştirilmeli hattâ:
    https://forum.donanimhaber.com/klozet-kadar-igrenc-kullanissiz-bir-sey-yok-ciddi-konu--128790150

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 25 Şubat 2023; 15:5:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gold5555 G kullanıcısına yanıt

Sahralarda gezerken, tuvaletin gelirse görürüm seni.. Artık yanına seyyar alafıranga alarak gezersin, seyahat boyu tarzında bulabilirsen ne ala...

• dekareme kullanıcısına yanıt

Omg Sahralarda niye gezsin deve mi bu adam

• Vaftiz oldukları için tabi ki.

• gold5555 G kullanıcısına yanıt
    1. Tazikli suyla temizleyince pislikler etrafa ve üzerine bulaşır
    2. Tuvalet kağıdı boş iş değil, ıslatınca ıslak mendil oluyor.

yav yürü git. hangi devirdeyiz taharet almayı bilmeyen insanlar var.

• Esnaf_TV kullanıcısına yanıt

Biri de sensin, 130K'ları ellerinle temizliyorsun.

Tuvalet kağıdını katla ve ıslat diyoruz anlamak istemiyorsun.

Bir de lütfen "taharet almak" diyerek olayı büyütme, güöt yıkama, temizleme işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limbesh -- 25 Şubat 2023; 16:32:53 >

Öyle heyecanlı ve iddialı yazıyorsun ki biri çıksa dese abi ben anlamadım eline tuvalet kağıdı alıp koşacak gibisin  

• En iyisi çömelmeli tuvalet

İnsanlar ciddi ciddi bokun nasıl sıçılacağını tartışmış salak mısınız olm en doğrusu peçete kullanmadan temizleyecen sonra ıslaklığı gidermek için peçete kullanabilirsin iş bitince kalk elini sıvı sabunla yıla bu kadar eğer kafaya çok takıyorsan sanayici sabunu denilen kumlu sabunlar var ondan al

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • the__executioner__ kullanıcısına yanıt

2 km öteden geliyor hem de konudaki 💩 kokusu

• Bundan 35-40 sene öncesinde "geleceğe dönüş" filmi gibi 2023 te uçan arabaları, ışınlanmayı, uzayı özetle hayal ötesi teknolojiyi konuşmak gerekirken....

Bahsedilen konu cidden efsane kim neresini nasıl yıkıyor !!!!   

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.