Şimdi Ara

Yabancılar teharet musluğu olmadan nasıl pis kokmuyor (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
997
Cevap
16
Favori
150.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

evet bu yazıyı yıllar önce Kemerde otel müdürünün yanındaki oda kapısında altın yaldızla yazılı olarak görmüştüm

WC yerine The Bochtan Ishler yazılıydı

Yerli turistlerin yüzlerini gülduren yabancı turistlerin de merakını celbeden bir tabela üzerinde altın yaldızla yazıydı

• kıçınıza zımpara sürmeyin arkadaşlar hemoroidin bir sebebi de bu yapmayın evde olabildiğince suyla halledin. dışardaysanız yine bildiğinizi yapın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk taharet + plastik eldivenle tuvalet kağıdı işi bitiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yhackup kullanıcısına yanıt
    Hacı yemek yiyodum adk 4 yıl öncesinden beni vurdun

• izayoi kullanıcısına yanıt

Hocam peçete olmuyo çoğu zaman.cami tuvaletinde olmuyo mesela.o durumda ne yapmak lazi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskiler hacetini ahçede tarlada müsayit yer bulup giderince 3 taş alıp onunla taharetini yapıyorlarmış

evin içinde tuvalet veya hela diye birşey yokken(daha keşfedilmemişken)

taş ile kaya parçasıyla nasıl taharet yaparlarmış? demekki yapılan yer de sert ve dayanıklı olmalı veya eski taşlar pamuk gibi yumuşak?

şimdiki zamanda su ve tuvalet kağıdı olmadan imkansız gibi hattayeni nesil sadece ıslak mendil kullanıyor

• yıl olmuş 2021 hala eliyle şap şap temizleyen mi kaldı

bakın size tuvalet eğitimi veriyorum.

ayağınızı koyabileceğiniz yaklaşık 30cm ayaklarınızı yukarı kaldırabilecek bir klozet taburesi alıyorsunuz

hepsi burada veya ikea da bu satılıyor

wc ihtiyacı hissettiğinizde klozete gidiyorsunuz ve işlemi gerçekleştiriyorsunuz

işlemi gerçekleştirdikten sonra klozet vanasını açıyorsunuz fışkıran suya tam hedefi tuturuyorsunuz poponuzu ileri geri sağ sol oynatıp bölgeyi temizliyorsunuz

sonra birkaç kat peçete alıyorsunuz ve bölgeyi kuruluyorsunuz

burası çokomelli bu peçeteyi sakın klozetin içine atmıyorsunuz

işlem sonrasında klozette oturduğunuz yer için ise ekstra bir hijyen isterseniz dezenfektan spreyi sıkıyorsunuz.

klozeti her gün veya belli aralıklarda temizlerseniz hijyen problemi olmaz.

yine her gün banyo yaparsanız hadi kış geldi 2 günde bir yapsanız bile pis kokmazsınız.

hele bu konuda yok sol elinin serçe parmağını mı ne anüse sokup ileri geri sağ sol yaparak temizlenmesi gerekiyor diyenler vardı

siz ciddimisiniz wc de prostat orgazmı mı olmaya çalışıyorsunuz anlamadım ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 5 Kasım 2020; 7:14:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kozmozun delisi

Hocam peçete olmuyo çoğu zaman.cami tuvaletinde olmuyo mesela.o durumda ne yapmak lazi.

yanında peçete götürürsün

• Ulan yalnız değilmişim , en son bu konu ilk açıldığında girmiştim konuya az önce aklıma geldi bi bakayım dedim 10 dk bu konuyu arattim millet de benim gibi unutamamış belli hshshagssgdggsagsgsgys

• Duş alıyorlar

• en hijyenik yöntem ıslak mendildir (bim'inki tavsiyedir) ve son dokunuş olarak da kağıt havluyu ıslatma suretiyle makatı ıslak mendilin sabunundan vs. arındırmaktır. tartışmaya kapalıdır.

• Tuvalet kağıdı ile yumuşakça silin arkadaşlar sonra yara edersiniz bende oldu ama şimdi iyiyim.

• hort

•  1 yıl arayla hep Zortlayan

efsane konu 

edit: pardon en son 2 yıl ara vermiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitriol -- 24 Şubat 2023; 23:12:10 >
  • La bende sadece t-kağıdı ile siliom

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • zort

•  

• Bu çağda pislik yapmayın bir zahmet lütfen !

Her ne halt yapıyorsanız yapın,

elinizle pislik arasına veya elinizle su arasına kağıt kullanın.

Tırnaklarınızın arasına pislik girmesine GEREK YOK,

tuvalet kağıdını 3 -5 kat yapıp, ıslatıp arka nahiyenize tatbik edebilirsiniz.

BU KADAR DA BECERİKSİZ OLMAYIN, PİSLİK OLUYOR !

• YOURMOVE kullanıcısına yanıt

Sadece o iki seçenek yok !!!!

Peçeteyi ıslatmak diye birşey var.

Sizin gibi insanlardan çok var, askerde öylesine konu açılmıştı ordan biliyorum.

İnsancıklar öyle yada böyle belki götünü temiz tutabiliyor ama ellerinden tiksinmemek zor.

1-Kuru peçeteyle pisliğin en kabasını alırsın bir iki kere

2-üç beş kat peçeteyi ıslatıp tamamen temizlersin bir iki kere

3-kuru peçeteyle kontrol edersin

4-VE bitti, ellerin tertemiz, Oran da tertemiz

ÖNEMLİ NOT:

Pis iğrenç peçetelerinizi çöp kutusuna atıp da,

zaten kötü olan 130K kokusunu on kat daha arttırmayın.

O iğrenç uygulamayı kim nerde nasıl başlattıyda, onun yedi sül.....

kokuya rağmen devam ettirenin de........

Tuvalet kağıtlarının suda çözüldüğünü hayatınız boyunca unutmayın.

• tuvalet kağıtıyla silinen adam pis adamdır. tuvalet kağıtı kurulamak amaçlıdır. üretim amacıda odur zaten.

bunu anlamanız cok basit bir yere cikolata sürün. ve onu tuvalet kağıtıyla temizleyin bakalım temizleniyor mu?

kimileri diyorki ıyyy ben dokunamam ona. lan başkasının şeyine dokunmuyorsun kendi vucudundan cıkan yemeklerin posası emilmiş şekline dokunuyorsun. vee evet bi zahmet sabunla cok oynayın 1 dk boyunca elinizi köpürttükden sonra sabunla iyice tırnak içlerinizi parmak aralarınızı ellerinizi ovuşturun. cokmu zor ya.

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.