Şimdi Ara

Yabancılar teharet musluğu olmadan nasıl pis kokmuyor (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
997
Cevap
16
Favori
150.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Artık bazı avrupa ülkelerinde yavaş yavaş taharet musluğu olmaya başladı. Ancak kolzetleri çok pahalı.

Yakında yaygınlaşır.

Temizlenmediği aşikar.

Ayrıca yıkadıktan sonra da kurulamazsınız daha pis bir durum.

Yurtdışında çoğu zaman kağıdı hafif ıslatarak yapıyrlar ancak pek işe yaradığı söylenemez.
  • Yıl olmaz 2017, hala s.çanlar var, hayret doğrusu.
  • Yemin ederim midem bulandı ulan ögggk
  • Götünü muslukla yıka sonra peçete ile sil sonra peçeteyi ısla tekrar sil işlemi göt tertemiz olana kadar yap ; el kullanmak nedir iğrençsiniz
  • Bu konu son 3-4 sene içinde açılan başlıklarda enine boyuna hatta dikine tartışıldı yav. Tuvalet kağıtsız temizlik olmaz. Sadece tuvalet kağıda da çoğu haller için yeterli değildir. Ama kültürel farklılıklarına da anlayış göstermeliyiz beyler.
  • Elini arka tarafına sokan adamlar medeniyetten bahsediyor ya bitiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • El kullananlar lokanta acmasin ciddiyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • el hatasını bir kere yaptım yıllar önce camasir suyu ile yikamak durumunda kalmiştim arınmak için tazyikli taharet - pecete kurulama işlem tamam . el kullanmayın koli basili hepatit olursunuz mazallah
  • Konuya bi bakayım dedim bokum geldi lan dur be bi sıçıp geleyim
  • İlk önce peçete ile kabası silinir, sonra su tutulur el ile emin olunur temizliğinden. Eğer temizse kurulanır. Hiç elimi sürmem diyenler var
    Acaba o ellerle nasıl yemek yiyorsunuz, vallahi konuyu okuduktan sonra arkadaşlarımın bana dokunmasından nefret eder oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thundercry -- 26 Aralık 2016; 17:8:31 >
  • Bulaşık yıkarken sabunu döküp hiç ellemeden direk suyla mı duruluyorsunuz?
    Buda onun gibi birşey, elle ovmadığın sürece iyi temizleyemezsin hemde uğraştırır.
    Zaten direk elini sürmeyeceksin önce suyla temizleyeceksin sonra elini köpüklü vaziyette hızlıca ovup sonra yıkayacaksın.
  • Herkes bildigi gibi temizlesin be kardesim. Ne b.ktan bi konu bu , baska merak ettigin birsey yokta , bu mu kaldi yani
  • Her gün duş alıyor olabilir mi acaba ?

• Deden nasıl yapıyormuş sor bakalım. Belki medeniyetsiz çıkacaktır.

• Hayatımda böyle heyecanlı bol aksiyonlu ve ibret verici bir konu okumamistim hll olsun
  • Elhamdülillah müslümanım inancım var ama taharet yapamıyorum su elle yıkama filan. Allah affetsin inşallah ilerde yaparız
  • Kendi bokunu avucluyosun yani kisaca ???
  • Açılın konu uzmanı geldi

Efendim öncelikle

Alafranga tuvaletlerde ihitiyaç giderildikten sonra

1-önce kabasını al

2-taharet musluğunu aç ve hafifçe fışkırttır. (fazla tazyikli olursa etrafa dışkı sıçrar)

3-peçeteyle kurula

Garanti olsun diyorsanız 2 ve 3. adımları tekrarlayın.

Alaturka tuvalet ise;

Ya elle yıkayacaksınız yada peçeteyle önce kabasını alıp, sonra ıslattığınız peçeteyle silin birkaç defa en sonda tekrar peçeteyle kurulayın.

Genel olarak peçete rengi beyaz olana kadar bu adımları tekrarlamakta fayda var

Not:kıçını eliyle milimetrik silenler taşralı ve muhafazakar kesim çok fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironcarbonom -- 26 Aralık 2016; 17:22:52 >
  • Konu dışında takılan kişilerin yaşı 15'i geçmediğinin kanıtıdır bu konu.

- kimseyle tokalaşmam

- medeniyet bitmiş

-elimi arkaya götürmem öggg

-2017 olmuş alaturka tuvalet mi kaldı

- peçete ile daha temiz diyenler

-her tuvaletten sonra banyo yaparım diyenler vb...

Sanırım bütün arkadaşla rezidanslar da oturuyor ve dışarı hiç çıkmıyor. Bundan 30 yıl öncesine kadar alaturka tuvalet bulmak bile zordu. Köy yerinde, tarlada çalışan adam nerden bulacak peceteyi, peçeteyi geçtim su bulmak bile zor. Arkadaşlar hiç kıraathaneye gitmemiş ya da internet kafeye. Çok merak ediyorum nerede yaşıyor bunlar. Medeniyet diyen arkadaşlara hatırlatırım, Avrupa'ya sabunu Osmanlı götürmüştür.
  • La millet kafayı yemiş herhalde medeniyetten önce bile insanların bir kısmı yapraklara siliyorken günümüzde bizimkiler ellerine siliyormuş.

Zor durumda kalmadıkça oraya el gitmez size kimse öğretmemiş.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.