Şimdi Ara

Yabancılar teharet musluğu olmadan nasıl pis kokmuyor (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
997
Cevap
16
Favori
150.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Domates kabuğu fındık fıstık parçası" konu bombok bir yere gidiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jizzy Quuatily kullanıcısına yanıt
    Kardeşim kuru peçete ile kabasını almak dışkıyı yayar. Islak peçete sürtünce parçalanacağından makatın her yerine yapışır.(ıslak mendil daha mantıklı) Neresi temiz bunun, iğrenç olan sensin haberin yok bence
  • Kıçındaki bokları eliyle ayıklayan ve bununla övünüp gayet normalmiş gibi davrananların mesajlarını okudum ve kustum.
  • her gece duş alıyorlar genelde ve mendille siliyorlar

bazılarında ayrıyetten taharet aleti var tuvaletin içinde değil yani direk kıça tazikli su sıkıyor
  • Göt lobları arası güzelce silinir her tualet sonrası.
    Haftanın 7 günü don değiştirilir her güne yeni bir don.
    Her akşam duş alınır. Loblar arası sabunla yıkanır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mauayahahaha konuya bak, bu konunun geldiği iyi oldu 2016 nın ne kadar boktan olduğunu gözler önüne serdi
  • Bu konuda yeniden görmüş olduk ne kadar pis adam olduğunu...

Düzenli olarak altı ayda bir, hadi olmadı senede bir açılır bu bok konusu. En hijyenik yöntemi söylüyorum gençler;

-İşin bittiğinden emin olunur,
    -Taharet musluğunu çevirerek açmak suretiyle ilgili bölge su ile temizlenir.

Bu noktada dikkat edilecek birkaç püf nokta vardır. Klozet ise taharet musluğu tam ilgili bölgeyi hatta biraz gerisini hedef alacak şekilde ayarlanır. Ayrıca yanakların açık olması da büyük önem arz eder. Tazyik artırarak bölgenin temiz olduğuna inanıldıktan sonra musluk kapatılır. Alaturka tuvalette ise hortum kullanmak hijyeniktir. Hortumu ilgili noktaya hedef alacak şekilde tazyiklendirip temizleneceksiniz. Bu sayede elle müdahaleye gerek kalmaz. Eğer ki hortum yoksa alaturka tuvalette, elle su çarpılıp komando boklar düşürülür veya yapışkan olanlar yumuşatılır sonra gözleri kapatıp elle yıkamaya devam edilir temiz olduğuna kanaat getirene kadar.

-Sonraki safhada kurulama aşamasına geçeriz, peçete ve doğa dostu bu işlem için az bir peçete yeterlidir. Eğer poponuzu silkelerseniz kalan fazla damlalar da düşüp daha az peçete kullanmanızı sağlayacaktır.

-Peçete tertemiz ise donunuzu toplayabilirsiniz.

Elle müdahale riskli ve pistir, mecbur kalınca bu yönteme başvurunuz. Tırnaklarınızın arasına muhakkak ki pislik girecektir. Bu sebeple elle müdahale etmek zorunda kalırsanız avcunuzu kaşır gibi sabunlayarak daha hijyenik bir işlem gerçekleştirmiş olursunuz.

Eskiden bez olurdu tuvaletlerde, ıslatıp ona silinirdi. Hala ara ara görüyorum tuvalete gittiğimde köylerde, özellikle yaşlı insanlarda. Kaş yaparken göz çıkarmak bu olsa gerek... Gerçi eskiden peçete yokmuş adamlar o bezi kullanarak temizlenip, kurulanıyorlarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P.O.B. -- 26 Aralık 2016; 18:35:20 >

• vay arkadaş bu konu popüler olmuş
  • Lailahe İllAllah arkadaslar daha icat edilgi tarih 1890 treye girisi 1970 olan bi mamul tuvalet kagidi yani avrupa 1900 lere kadar hic yikamazmis taharet yok zaten. trdede 1950 lerde baslamislar italat yoluyla muhtemelen ondan oncesi hep taharet ayrica suandada kullananlarin %90 kurulamak icin kullaniyor temizlemek icin degil kendimden biliyorum ve vazgecmem taharet aldigim elimi cok iyi temizlerim o elimlede besin tuketmem tokalasmam vs. demek oluyorki bu eliyle yikanmasindan midesi bulananlar nenesinin dedesinin ve ebeveynlerinin eliyle taharet aldigini bilmiyorlar ve optukleri ellerin taharet aldigini bilmiyorlar bos konusuyorlar. Hepsi entel dantel olmuslar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levent_taka61 -- 26 Aralık 2016; 18:37:32 >
  • ironcarbonom kullanıcısına yanıt
    show tv vatsap ihbar hattına veriyorum bu paylaşımını
  • Elin kenarıyla darbe vurmak kelimesini okuyunca elimdeki kalemi müşterinin gözüne soktum hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Beyler ya aklınız almıyor ya da yaşınız ufak.

Suyla taharet alınır. Elinle makat bölgesini iyice temizlersin. Sonra elini sabunla güzelce yıkarsın. Olay budur yani. ASIL TEMİZLİK BUDUR. İşin doğrusu budur. Bunda utanılacak bir şey yok.

Sadece peçeteyle o işi gören adamın kıçında kurt yuva yapar.

Sadece su ile temizlendigini mi duşunuyosun,sabunsuz? Öyleyse tuvaletten çikinca elini de sadece suyla yıka asıl temizlik buysa

• quote:

Orijinalden alıntı: Viagara Şelalesi

quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

quote:

Orijinalden alıntı: J.Valjean

Bende bunu bir türlü anlamam. Adamlar tuvalet kağıdıyla işi görüyor. Ben heme hemen hiçbir zaman tuvalet kağıdı kullanmam, belki arada iç çamaşırı ıslanmasın diye o an aklıma gelmişse o. Olmasa da aylarca hiç aramam çünkü musluk hedefi alırken gerek yok, musluk zaten temizleme görevi görüyor arada elinin kenarıyla darbe vurursun pislik kalmasın diye o kadar, üstüne de üç beş kat sabunlarım elimi tekrar tekrar.

Ama adamlara bakıyoruz filmlerde filan adamlar tuvalet kağıdıyla bitiriyor işi çoğu elini bile yıkamıyor hatta. Yahu sular kesildiğinde acilse durum ıslak mendille işimi görürüm de yine pis hissederim kendimi, bunlar nasıl kuru tuvalet kağıdıyla temiz kalıyor kokmuyor onu anlamıyorum?

Edit: taharet musluğu zaten olayın bütün kabasını önceden alıyor, yarım dakika tek başına hallettikten sonra suyla birlikte elin kenarı ile pislik kalınıp kalınmadığı teharet edilir olay bu ve dört beş kat el sabunlanır

20 gunluk bir avrupa turu yaptigim sirada 3 ulke 9 a yakin il gezdim. Hicbirinde musluk yoktu. Alaturka olsa kendin sise filan halledersin alaturkada yok. Sadece klozet ve sari tuvalet kagitlari. Kagit oyle sert ki agaci islatip koymusun gibi. 1 haftada pisik oldum. Totoyu yikama diye tum duslar tepeye sabit. Banyoda yikarim muhabbetide yok. Dus alman gerekiyor. Totomun ustune oturamaz oldum. Krem vs. buldukta iyi ettik allahtan.

Adamlar her sabah dus aliyorlar. Eger cok titizlerse gunde 2 kez. Orada sabah tuvalet sonrasi dus gece tuvalet sonrasi dus aliyorlar. Misler gibi parfum kokuyorlar. O bolgeleride temizdi gordugumuz kadariyla. Cogu kisi islak mendile benzer ama daha havlumsu seylerden aliyor. Bizde sonradan gorup aldik.

2 haftada bizim totolarda alisti. Uzun sure dayanilacak is degil ama. Ulkeme ayak bastigimda ilk kostugum sey havaalaninda tuvaletlerdi. Nasil ozlemisim anlatamam.

Hocam o bölgeleri de temizdi gördüğümüz kadarıyla derken

20 gün diyorum avrupa diyorum, almanya belçika ve hollanda diyorum.. Bırakta görelim

• Yabancilar genelde her sabah duş alır,o sebeple kokmuyor
  • Odanda pc başında oturuyorum,,
    Karnimda bir ağrı hissettim,

anladimki, kahverengimsi siyahımsı, ustunde kırmızı ve yeşil yiyecek kalıntıları görülebilen , bokum geliyor...

Yerimden kalktim ve tuvalete gittim,
    Oturdum, bok makattan çıkmaya başladı, kahverengi siyah karışık yavaşça geliyordu, makatimdan çıktıkça ne zaman kopup dusecek diye bakıyorum.

Suya dusup sıçramasın diye, elimle makatimdan çıkanı alıp, yavaşça suya bırakıyorum. Bazen bakarken, bok dusup, suyu yüzüme sıçramıştir. Elimle söylebir, yüzümü siliyom,..
    Sonra tuvaletin musluğunu açıp, elimle kalan boklari temizliyorum, bazen elim parmak aralarim bok oluyor, onuda tuvalette suyla temizliyorum.. makatimin çevresini elimle suyla iyce ovuyorum, sonra tırnak aralarında kahverengi bok kalıyor, çok kokuyorsa , suyla sabunla laboya temizliyorum, çok kokmuyorsa, ıslak mendille elimi silip, çıkıyorum..
    Kış günü çünkü, el yikamaktan üşeniriz..

Sonra gidip fırından börek alıp yiyorum, eğer yerken burnuma bok kokusu gelirse, ıslak mendille sildigim elimi, mutfakta su ile yıkıyorum. Anaa laboya bir bakıyorum annem ıspanak ıslamış, napim görmedim, sonra onuda su ile yıkıyorum....

En sağlıklı bu şekilde ,,

• Konu kokuyo resmen
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Viagara Şelalesi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: J.Valjean

Bende bunu bir türlü anlamam. Adamlar tuvalet kağıdıyla işi görüyor. Ben heme hemen hiçbir zaman tuvalet kağıdı kullanmam, belki arada iç çamaşırı ıslanmasın diye o an aklıma gelmişse o. Olmasa da aylarca hiç aramam çünkü musluk hedefi alırken gerek yok, musluk zaten temizleme görevi görüyor arada elinin kenarıyla darbe vurursun pislik kalmasın diye o kadar, üstüne de üç beş kat sabunlarım elimi tekrar tekrar.

Ama adamlara bakıyoruz filmlerde filan adamlar tuvalet kağıdıyla bitiriyor işi çoğu elini bile yıkamıyor hatta. Yahu sular kesildiğinde acilse durum ıslak mendille işimi görürüm de yine pis hissederim kendimi, bunlar nasıl kuru tuvalet kağıdıyla temiz kalıyor kokmuyor onu anlamıyorum?

Edit: taharet musluğu zaten olayın bütün kabasını önceden alıyor, yarım dakika tek başına hallettikten sonra suyla birlikte elin kenarı ile pislik kalınıp kalınmadığı teharet edilir olay bu ve dört beş kat el sabunlanır

20 gunluk bir avrupa turu yaptigim sirada 3 ulke 9 a yakin il gezdim. Hicbirinde musluk yoktu. Alaturka olsa kendin sise filan halledersin alaturkada yok. Sadece klozet ve sari tuvalet kagitlari. Kagit oyle sert ki agaci islatip koymusun gibi. 1 haftada pisik oldum. Totoyu yikama diye tum duslar tepeye sabit. Banyoda yikarim muhabbetide yok. Dus alman gerekiyor. Totomun ustune oturamaz oldum. Krem vs. buldukta iyi ettik allahtan.

Adamlar her sabah dus aliyorlar. Eger cok titizlerse gunde 2 kez. Orada sabah tuvalet sonrasi dus gece tuvalet sonrasi dus aliyorlar. Misler gibi parfum kokuyorlar. O bolgeleride temizdi gordugumuz kadariyla. Cogu kisi islak mendile benzer ama daha havlumsu seylerden aliyor. Bizde sonradan gorup aldik.

2 haftada bizim totolarda alisti. Uzun sure dayanilacak is degil ama. Ulkeme ayak bastigimda ilk kostugum sey havaalaninda tuvaletlerdi. Nasil ozlemisim anlatamam.

Hocam o bölgeleri de temizdi gördüğümüz kadarıyla derken

20 gün diyorum avrupa diyorum, almanya belçika ve hollanda diyorum.. Bırakta görelim

Hangi sehirlere ne zaman gittin ? Amsterdam koln bruksel brugge berline gittim bende

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Unchangeable kullanıcısına yanıt
    Varmı gutünü yıkadı diye hastalanan ? Hiç rast gelmedim cidden.

• Ben önce suyu açıp temizlenmesini beklerim sonra da tuvalet kağıdı ile kurularım
  • 2 ay amerikada kaldım. Taharet musluğu yok tabi. Pisuvarların alayı standart her yerde. Adamlar sadece kağıt kullanıyorlar. Ben kaldığım süre boyunca dışarı çıkarken yanıma muhakkak ıslak mendil alırdım. Kaldığım yerde ise banyoya pet şişe koymuştum onla idare ediyordum. Öyle de temizlik olur diyen arkadaşlar için public çamaşırhanelerden fotolar getirseydim keşke. Ama nerden bileceksin böyle bi konu açılsın foruma.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.