Şimdi Ara

Yabancılar teharet musluğu olmadan nasıl pis kokmuyor (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
997
Cevap
16
Favori
150.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boktan muhabbet
  • quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

quote:

Orijinalden alıntı: Viagara Şelalesi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: J.Valjean

Bende bunu bir türlü anlamam. Adamlar tuvalet kağıdıyla işi görüyor. Ben heme hemen hiçbir zaman tuvalet kağıdı kullanmam, belki arada iç çamaşırı ıslanmasın diye o an aklıma gelmişse o. Olmasa da aylarca hiç aramam çünkü musluk hedefi alırken gerek yok, musluk zaten temizleme görevi görüyor arada elinin kenarıyla darbe vurursun pislik kalmasın diye o kadar, üstüne de üç beş kat sabunlarım elimi tekrar tekrar.

Ama adamlara bakıyoruz filmlerde filan adamlar tuvalet kağıdıyla bitiriyor işi çoğu elini bile yıkamıyor hatta. Yahu sular kesildiğinde acilse durum ıslak mendille işimi görürüm de yine pis hissederim kendimi, bunlar nasıl kuru tuvalet kağıdıyla temiz kalıyor kokmuyor onu anlamıyorum?

Edit: taharet musluğu zaten olayın bütün kabasını önceden alıyor, yarım dakika tek başına hallettikten sonra suyla birlikte elin kenarı ile pislik kalınıp kalınmadığı teharet edilir olay bu ve dört beş kat el sabunlanır

20 gunluk bir avrupa turu yaptigim sirada 3 ulke 9 a yakin il gezdim. Hicbirinde musluk yoktu. Alaturka olsa kendin sise filan halledersin alaturkada yok. Sadece klozet ve sari tuvalet kagitlari. Kagit oyle sert ki agaci islatip koymusun gibi. 1 haftada pisik oldum. Totoyu yikama diye tum duslar tepeye sabit. Banyoda yikarim muhabbetide yok. Dus alman gerekiyor. Totomun ustune oturamaz oldum. Krem vs. buldukta iyi ettik allahtan.

Adamlar her sabah dus aliyorlar. Eger cok titizlerse gunde 2 kez. Orada sabah tuvalet sonrasi dus gece tuvalet sonrasi dus aliyorlar. Misler gibi parfum kokuyorlar. O bolgeleride temizdi gordugumuz kadariyla. Cogu kisi islak mendile benzer ama daha havlumsu seylerden aliyor. Bizde sonradan gorup aldik.

2 haftada bizim totolarda alisti. Uzun sure dayanilacak is degil ama. Ulkeme ayak bastigimda ilk kostugum sey havaalaninda tuvaletlerdi. Nasil ozlemisim anlatamam.

Hocam o bölgeleri de temizdi gördüğümüz kadarıyla derken

20 gün diyorum avrupa diyorum, almanya belçika ve hollanda diyorum.. Bırakta görelim

O kadar kolay mı oralarda hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Trenlere bi binin bakalim nasıl kokuyo
  • Avrupada önceden tuvalet mi vardı. Evlerinde lazımliga sıçıp sokağa atıyorlardı. Sıçmayı bizden öğrendiler ama hala hijyenik değiller.

Nasıl sıcılır.?En sagliklisi alaturka dediğimiz eski tip tuvalettir. Alafranga yani oturmalı sıçağınız varsa tam bosalma için ayak altına 20 cm kadar bir yükselti koyun bu sayede bok bagirsaklarinizdan rahatlıkla çıkar iceridede bi?i kalmaz.

Götü nasıl temizlicem.

Göt susuz temizlenmez. Eğer götünüzü suyla yıkamazsınız içine fare kaçar buda ölümcül sonuçlara sebep olabilir.

O yüzden once götünüzün şak larini iyice ayirarak bir peçete ile silin. Sonra bolca su ile yikayin az miktar büzük içinide parmaklayin bok kalmasın icinde. Isteyen sonra savunlada yıkayabilir. Sonra Göt pecetesi yada taharet havlusu ule götünüzü iyice kurutun. Yoksa götü usutursunuz ona göre. En son elinizi bir kez yikayin. Daha sonra sicak su ile iyice kopurtup sabunu yikayin. İyice yakarsınız elinizde pislik koku kalmaz. Tırnaklarınızı nizamili hep kesilmiş olmali. En çok pislik uzun tırnaktan gelir.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence dalin gibi ph oranı dengeli şampuanla kıçınızı yıkayın.

Düz su bir bka yaramıyor, dedenin 55 yıllık koltuğu gibi kokuyor insanın gtü....

Bir de suyun tazyiğini kökleyip sanki çiş ile fayanstaki yapışmış kakayı söküyormuş mantığına gidenler var.

Biliyorum iğrenç oldu ama kıçınızı silin, dalin ile durulayın, sonra daha kalın bir kağıt ile kıçınızı kurulayın...

böyle en düzgünü olur. Yanıbaşınızda bir dalin olsun.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: J.Valjean

Bende bunu bir türlü anlamam. Adamlar tuvalet kağıdıyla işi görüyor. Ben heme hemen hiçbir zaman tuvalet kağıdı kullanmam, belki arada iç çamaşırı ıslanmasın diye o an aklıma gelmişse o. Olmasa da aylarca hiç aramam çünkü musluk hedefi alırken gerek yok, musluk zaten temizleme görevi görüyor arada elinin kenarıyla darbe vurursun pislik kalmasın diye o kadar, üstüne de üç beş kat sabunlarım elimi tekrar tekrar.

Ama adamlara bakıyoruz filmlerde filan adamlar tuvalet kağıdıyla bitiriyor işi çoğu elini bile yıkamıyor hatta. Yahu sular kesildiğinde acilse durum ıslak mendille işimi görürüm de yine pis hissederim kendimi, bunlar nasıl kuru tuvalet kağıdıyla temiz kalıyor kokmuyor onu anlamıyorum?

Edit: taharet musluğu zaten olayın bütün kabasını önceden alıyor, yarım dakika tek başına hallettikten sonra suyla birlikte elin kenarı ile pislik kalınıp kalınmadığı teharet edilir olay bu ve dört beş kat el sabunlanır

20 gunluk bir avrupa turu yaptigim sirada 3 ulke 9 a yakin il gezdim. Hicbirinde musluk yoktu. Alaturka olsa kendin sise filan halledersin alaturkada yok. Sadece klozet ve sari tuvalet kagitlari. Kagit oyle sert ki agaci islatip koymusun gibi. 1 haftada pisik oldum. Totoyu yikama diye tum duslar tepeye sabit. Banyoda yikarim muhabbetide yok. Dus alman gerekiyor. Totomun ustune oturamaz oldum. Krem vs. buldukta iyi ettik allahtan.

Adamlar her sabah dus aliyorlar. Eger cok titizlerse gunde 2 kez. Orada sabah tuvalet sonrasi dus gece tuvalet sonrasi dus aliyorlar. Misler gibi parfum kokuyorlar. O bolgeleride temizdi gordugumuz kadariyla. Cogu kisi islak mendile benzer ama daha havlumsu seylerden aliyor. Bizde sonradan gorup aldik.

2 haftada bizim totolarda alisti. Uzun sure dayanilacak is degil ama. Ulkeme ayak bastigimda ilk kostugum sey havaalaninda tuvaletlerdi. Nasil ozlemisim anlatamam.

Hocam o bölgeleri de temizdi gördüğümüz kadarıyla derken

20 gün diyorum avrupa diyorum, almanya belçika ve hollanda diyorum.. Bırakta görelim

O kadar kolay mı oralarda hocam

Biz bu ülkede yaşadığımız için kafada çok büyütüyoruz bu olayı usta :D Mağaradan yeni çıkmış insan misali biri değilsen eğlence mekanlarından yanında birisiyle ayrılman çok da uzak bir olasılık değil. Oraya gelen hatunda onu bilerek geliyor zaten. Erkeklerden farkı benim buradan kesinlikle biriyle çıkmam lazım gazıyla değilde hoşuma giden olursa olabilir şeklinde düşünüyolar genelde. İşte olay o hoşa gidecek hal ve hareketlere sahip olmakta :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridianod -- 26 Aralık 2016; 19:23:48 >

• ben dil darbesi vuruyorum hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu konuyu not edeyimde buluşma falan olursa elini sıkmamam gerekenleri not ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.Vasquez -- 26 Aralık 2016; 19:27:30 >
  • 4 yıldır yıkamıyorum. Ateistin allahıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dabster

Elin kenarıyla darbe vurmak ne yq haykırdım yemin ederim slsksksllsldldskdk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En sağlamı taş
  • Peçeteyi ıslatıp kullanın. Elinizi değil. Sonra kurulayın ve tekrar ıslak peçeteyle yıkayın. Hatta bol sulu peçeteyle iki kez aldıktan sonra kuru peçeteyle silin. Tekrar ıslak peçeteyle aldıktan sonra kurulayın iyice bölgeyi ve kontrol edin. Kalmamış olucaktır ancak yine de kontrol edin. Bol su kullanın, peçete ve suyu kullanan bi ben varım herhalde.
  • Hakkaten komiksizin. Vay efendim avrupalılar kokuyormuş. Vay efendim amerikalıların yanına yaklaşılmıyormuş. Yahu adamlar hergün duşunu alıp çıkıyor evden ne kokması. O kadar milletten o kadar adam gördüm. Hayatımda gördüğüm en pis adam bir araptı. Bu işler akıl ile medeniyet ile alakalı. Taharet kullanmayanlara pis demeyin şu çağda çok komik oluyor.
  • Adamlar bu yüzden hergün duş alıyor
  • Ulan tam yemek yerken konuyu okudum tüh iştahım kaçtı .
  • Günde 2dk duşa girin üşenmeyin beyler :)
  • Beyler boka elinizi sürmek iğrençtir. Tuvaletinizi yaptıktan sonra peçeteyle kabasını alın ve doğru banyoya komple vücudunuzu sabunlayın. Yeterli olmuştur bu umarım.
  • kokuyorlar
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.