Şimdi Ara

Yabancılar teharet musluğu olmadan nasıl pis kokmuyor (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
997
Cevap
16
Favori
150.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alaturka tuvalet gibisi yok ya. Askerdeyken tuvalet alafrangaydı yemin ediyorum en çok özlediğim şey evde s.çmaktı.

Bu arada ne kadar doğru bilmiyorum ama bir yerde alafranga tuvaletin sağlık açısından pek de yararlı olmadığını okumuştum. Olur mu olur sonuçta en eski atalarımız squat pozisyonunda işi görüyordu.
  • Tek derdimiz bu zaten

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lityum123

quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Beyler ya aklınız almıyor ya da yaşınız ufak.

Suyla taharet alınır. Elinle makat bölgesini iyice temizlersin. Sonra elini sabunla güzelce yıkarsın. Olay budur yani. ASIL TEMİZLİK BUDUR. İşin doğrusu budur. Bunda utanılacak bir şey yok.

Sadece peçeteyle o işi gören adamın kıçında kurt yuva yapar.

Sadece su ile temizlendigini mi duşunuyosun,sabunsuz? Öyleyse tuvaletten çikinca elini de sadece suyla yıka asıl temizlik buysa

Böyle bi konuya yorum yazmak bile saçma da neyse. Ne yapaın makatı mı sabunlasın? Güzelce suyla yıkıyorsun zaten peçeteyle silip kalkmak ile, suyla yıkayıp kağıt havluyla kurulamayı nasıl kıyaslıyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yurtdisinda herkesin oyle her sabah aksam dus aldigi veya tuvalet saatlerini dusa gore ayarladigi yok nerden cikariyorsunuz bunlari.Universitede,avm de haril haril sicanlar var ve gun icinde oyle hemen yurda kosa kosa gidip dus felan almiyorlar.Kicini kagit peceteyle silip isine devam ediyor.

Yurtlarda vs topluluk yerde yasamadigini kulaktan dolma bilgilerle konustugunuz o kadar belli ki.Camasirhanelerde makinalarda sira beklerken bi bakin bakalim Ayse Teyze temizligi mi var yoksa tersi mi?

Bunun haricinde elini sabahtan aksama kadar cebindeki paraya,siraya,masaya,kapiya,demire koymadigin yer yok pisligi mikrobu hayal bile edemezsin.Kalkmis burda taharet iyy piss mikrob muhabbeti ceviriyorsun
  • Araplar yabancılardan pis kokuyor teharete ragmen
  • Kaçını kokladın?
  • Bu yaz eğitim maksatlı Almanya'ya gittim. Markette alışveriş yaparken bazı kişilerden pis koku gayet de aldım. Üstelik bu insanlar dıştan bakılınca gayet temiz gözüken insanlardı, evsiz kimselerden bahsetmiyorum yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crantola

quote:

quote:

Suyla taharet alınır. Elinle makat bölgesini iyice temizlersin. Sonra elini sabunla güzelce yıkarsın. Olay budur yani. ASIL TEMİZLİK BUDUR. İşin doğrusu budur. Bunda utanılacak bir şey yok.

Sadece su ile temizlendigini mi duşunuyosun,sabunsuz? Öyleyse tuvaletten çikinca elini de sadece suyla yıka asıl temizlik buysa

Böyle bi konuya yorum yazmak bile saçma da neyse. Ne yapaın makatı mı sabunlasın? Güzelce suyla yıkıyorsun zaten peçeteyle silip kalkmak ile, suyla yıkayıp kağıt havluyla kurulamayı nasıl kıyaslıyorsunuz?

Kiyaslamiyorum,su ile temiz olmuyor bilmiş olun.

• Bu konu birazdan siyasete bağlar. Eliyle yıkayan dinibütün ve yıkamayan ataiz kapışması başlar. Konu kapanır. Kıç temizliği konusunda bile bölündü canım ülkem.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sende sorun var o zaman. Bağırsaklara kadar sokmuyoruz eli, neye göre temiz olmuyor diyorsun?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sende sorun var o zaman. Bağırsaklara kadar sokmuyoruz eli, neye göre temiz olmuyor diyorsun?

Yav sen ne sacmaliyosun. Tuvalet kagidini savunmuyorum alakasiz bir konu olarak su ile temizleyince temiz olmadigini söylüyorum ne bağirsagindan bahsediyosun. Sadece su,pisliği temizlemez. Bu sebeple tuvaletten cikinca elimizi sabunla yikiyoruz,banyo yaparken şampuan ve sapun kullaniyoruz. Çünkü niye,sadece su temizlemez. Öğrenmiş oldun

• elin kenarıyla darbe vurmak mı

efsane olur
  • R.E.Z
  • ne moktan bir konu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yarım kilo parfüm, akabinde günlük banyo. Başkada kokmadan durulmazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: expektrummatalafus

O değil de klozete nasıl yapıyorsunuz hiç anlamıyorum bir kere hiç rahat değil ve sağlıklı da değil. Ayrıca o g.t sadece taharet musluğu ve peçete ile hayatta temiz olmaz.

gayet sağlıklı.işini görürken öne doğru egilmen lazım.90 derece de olmaz zaten.30 dereceye kadar inicen

• Batılıların parfüm kullanarak kokmadıkları efsanesine de hastayım. Kim uydurduysa dilden dile yayılmış herkes inanıyor. Avrupalılar parfümü sadece özel zamanlarda, gece dışarıya çıkarken, biriyle buluşacaklarında falan kullanırlar. Çingeneler ve evsizler dışında kokan Avrupalıya da rastlamadım.
  • Temiz insanlar bu nedenle beyaz iç çamaşırı giyer ve hergün çamaşırını yenilerler. Bakınız çamaşır suyu ne işe yarar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Islak mendil kullanan yok galiba.

Evdeyken wc kapısını kitleyip ıslak mendille hallederim tertemiz olana kadar silerim ne kadar yaprak tükettiğim farketmez.wcnin yanında lavabo olduğundan ıslak mendille en az hatta hiç bulaşmasa bile birşey bakteri filan yinede üstümü düzeltmeden birşey ellemeden elleri yıkarım sonra çıkarım.

Dışardada ıslak mendil varsa kullanırım yoksa tuvalet kağıdını ıslatıp sonra kuru kağıtla sonra çıkar elleri yıkarım. Kusura bakmayında elle olacak iş değil.
  • Abi akşam akşam gördüm güldüm doğrusunu söylemişsin ama arkadaşlar bunu geri kafalılıkla karıştırıyor ne diyelim
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.