Şimdi Ara

Yabancılar teharet musluğu olmadan nasıl pis kokmuyor (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
997
Cevap
16
Favori
150.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: skyfor

Abi bu nedir kimsenin evinde alafranga tuvalet yok mu? Peçeteyle silmek elle dokunmak millet coşmuş. Alafranga tuvaletin taharet musluğu zaten tazyikli hiç elle dokunmanıza gerek yok isteyen denesin açsın sonra tuvalet kağıdıyla kurulasın ne pislik kalıyor ne de eliniz bir şeye değiyor.

Olay budur. Gerisi geri kalmışlık
  • Konunun boqu bu olsa gerek
  • Hiç işte sanki avrupadaki amerikadaki adamlarla aynı günü birlikte yaşıyorlar hergün duş aliyilarmis bazı ülkelerde özellikle Afrika ve Pakistan da taharet musluğu yok ama o işi gören harici bir hortum var ucu fişkiyeli. Avrupa da hemen her ülkesine gittim diyebilirim şu ki yıkama klozetleri standart var ne salak herifler bide ona para veriyorlar. Amerika da yıkama namına hiçbişey yok şahsen her heladan sonra duşa girmek zorunda kaliyodum
  • Şaşal kullanıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnılReyiz

Oraya elini goturenler varmis simdi internette baktim dehsete dustum. Aileniz nasil tuvalet terbiyesi verdiyse yaziklar olsun hepinize. Bundan sonra turkiyede kimseyle tokalasmayacam yemeklerimi de temiz yerlerden yemeye calisicam daha da bu nedir ya arap misiniz birader

Tuvalet adabını asıl sana öğretmemişler. Temizlik konusunda batıyı örnek aldığınız çok belli. Bir de bunun arap olmakla bir alakası yok. Temizlik imandan gelir. Allah hidayet versin.

• Su tutmadan tuvaletten çıkan insan pis insandır, sonradan banyo yapması etmesi pis insan olduğunu değiştirmez, o an pis şekilde çıkıyor mu çıkıyor. Tuvalet kağıdı kullanmanın da bi adabı var, önce kabasını alırsın sonra açarsın alafranganın musluğunu zaten musluk temizler sonra yine kağıtla kurularsın.

Sadece tuvalet kağıdı kullanıp çıkan insan pisin tekidir, donuna orasına burasına mutlaka b.k yapışıyordur, sonra da o halde çekyata kanepe oturup iyicene yapıştırıyorlardır, pislik herifler su tutmadan çıkılır mı hiç nerenin özetisisiniz iğrenç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: junis

Su tutmadan tuvaletten çıkan insan pis insandır, sonradan banyo yapması etmesi pis insan olduğunu değiştirmez, o an pis şekilde çıkıyor mu çıkıyor. Tuvalet kağıdı kullanmanın da bi adabı var, önce kabasını alırsın sonra açarsın alafranganın musluğunu zaten musluk temizler sonra yine kağıtla kurularsın.

Sadece tuvalet kağıdı kullanıp çıkan insan pisin tekidir, donuna orasına burasına mutlaka b.k yapışıyordur, sonra da o halde çekyata kanepe oturup iyicene yapıştırıyorlardır, pislik herifler su tutmadan çıkılır mı hiç nerenin özetisisiniz iğrenç.

En kralı ALATURKA tuvalet önce siliyorum sonra yıkıyorum rahatça geniş geniş sonra kurulayıp çıkıyorum
    Klozette yapamıyorum çok dar G* Hariç her taraf yıkanıyor

• Ben direk dil darbeleriyle temizliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Loner

2-3 büyük peçete gayet iyi iş görüyor. Hiçbir şekilde b*ktan eser kalmıyor. Elle yıkamak ne birader. Oldu olacak her tuvalet sonrası duş al. Temiz olduğundan emin olacak kadar peçete ile temizleyin yeter.

Yanlış düşünüyorsun sen şimdi tuvallette işini gördün altını yıkamadın ve sadece peçeteye silip elini yıkayıp çıktın
    bir süre sonra pişer orası vıccık vıccık olur oranın temizlenmesi gerekiyor.En çok dışarda gezmede belli olur o .
    Ben öyle yapıyorum tertemiz oluyor sonra elimi iyice yıkıyorum ve çıkıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celest -- 26 Aralık 2016; 21:17:32 >
  • Birisi kurt yuva yapar filan demiş ya kardeşim herkesin mötü Türkler, Araplar gibi kıllı olacak diye kural mı var? avrupada vb adamların mötü bırak kolunda, bacağında kıl yok ordamı çıkacak? olmadığı içinde suya filan gerek yok zaten temiz kalıyor
  • ultrasn0w kullanıcısına yanıt
    50 cl lik sasal kullanin musluga hortuma gerek yok

• Eğer yapışır kalır diye korkuyorsanız size güzel haberlerim var.
    Islak mendil denilen bir şey icat edildi.

I S L A K M E N D İ L

Alın küçük bi paket atın cebinize, özellikle çok fazla kişinin temas ettiği cisimleri elledikten sonra ellerinizi güzelce silin. İhtiyacınızı giderdikten sonra malum bölgeyi de seve seve temizler. Mikroplu mikroplu dolaşmayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi burada tuvalet kağıdını klozete atan bile vardır. Tuvalet eğitimi verilmeli ne diyebilirim ki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jul

Burda niggerlar şampanya şişesi kullanıyor kanka zuid tarafı 😂😂😂

• sabun mekanik temizlik sağlar. elinizi steril etmez. o algıya kapılmayın.

not : uzm.dr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_dr -- 26 Aralık 2016; 21:23:31 >
  • Gt korkusu olduğu için dokunamıyorlar oraya

Kızları gayet güzel kokuyor , erkekleri bilemeyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D70944242 -- 26 Aralık 2016; 21:27:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrasn0w

quote:

Onlar bir adim bizden ondeymos demekki

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ultrasn0w

quote:

Onlar bir adim bizden ondeymos demekki

Rolling paper kullananlara ne demeli...?

• Teharet musluğundan gelen su ile ilgili bolgeye tazyikli su ile bir kac bel hareketi ile bir sure islem yapilir, temizlendigi dusunuldugu vakit tuvalet kagidi ile ilgili bolgenin suyu alinir, tuvalet kagidinda herhangi bir leke kalmadiysa sayet islem basari ile sonuclanmistir, boka el degdirmeye, g.tü parmaklamaya gerek yok
  • Taharet kullanmak gereksiz, kullanmıyorum açıkcası.

1- Sağlıklıysan ve düzenli besleniyorsan belirli zamanlarda tuvalet ihtiyaçlarını giderirsin.
    Benimki düzenli genelde akşam yahut sabah kalktıgımda wc ihtiyacımı gideriyorum.
    Tuvatet sonrası 5 dk. duş alıp duş almak zor olmasa gerek.

2- Peçete ile rahatlıkla temizlersin, peçeteyi biraz ıslatıp silersin, sonra kurularsın.

Avrupalılara göre Türkler 10 kat daha pis bir millet. Bizim millet ayda 1 kez diş fırçalamıyor. Yazın ter kokusu, saç sakalı söylemiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.