Şimdi Ara

Yabancılar teharet musluğu olmadan nasıl pis kokmuyor (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
997
Cevap
16
Favori
150.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: u have to MakeMyFireOut

quote:

Orijinalden alıntı: halilibrahim44

Tuvalet kağıdı sağlık için de çok iyi değil.Fazla kullanırsanız poponuzu tahriş eder yada anal fistür yapar.Taharet en iyisidir

Hocam doktora görünmek lazim kesin sorunu ogrenmek icin ama galiba ben suan o bahsettiginiz hastaliktan müzdaripim. Tuvalet kagidi kullanmayi biraksam duzelir mi, tedavi icinde olsa dötümü gösterme taraftari degilim 😀

Tavsiyem doktora görün.Eğer utanıyorsan tuvalet kağıdınız azalt birazda yavaş sil.Kabız eden şeyler yeme kendini zorlama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AnılReyiz kullanıcısına yanıt
    Milletinden tiksindiysen, seni Trump'ın yanına gönderelim😉.

• Ne b.ktan bi konu bu yaa

• Islak mendil denen bir sey var.

Ayrica olay taharet muslugu da degil. Türkiye'deki ve yabanci memleketlerde Türk dügünlerinin yapildigi yerlerdeki tuvaletlerdeki pisligi bilhassa Almanya'daki herhangi bir umumi tuvalette bulamazsiniz.

Bir de temizlik imandan gelir derler. Laf-i güzaf...
  • Adam gibi duş almadığınız sürece orayı suyla yıkamakla bakterileri etrafa sıvamış oluyorsunuz arkadaşlar. Nasıl temiz hissediyorsunuz anlamıyorum. Biraz düzenli giderseniz ayak yoluna duş öncesine getirin derim
  • Elini kçına süren ne kadar adam varmış arkadaş! 150 küsür artı almış yorum. Virüslerin niye bu kadar çabuk yayıldığını daha iyi anlıyoruz şimdi.
  • Ellemek nedir ıslak ıslak tüylerim diken diken oldu bari iç dış yapın çok temizsiniz madem
  • Ben helada her zaman 10dk oturur taharet musluğunu açık bırakırım o arada telefonu filan kuraları whatsapptan muhabbet ederim ki şu anda da aynı şeyi yapıyorum donanimjaberi açtım tam konusuna denk gelmişim.

G.tü min 5dk tazyikli suya tutun çiçek. Japonya da görmüştüm Toto marka klozet kapağı ısıtmalı baba kalkasin gelmiyo heladan yıkama olayı muntazam su sıcak geliyo full yıkıyor üstüne bide kurutuyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.Valjean

Bende bunu bir türlü anlamam. Adamlar tuvalet kağıdıyla işi görüyor. Ben heme hemen hiçbir zaman tuvalet kağıdı kullanmam, belki arada iç çamaşırı ıslanmasın diye o an aklıma gelmişse o. Olmasa da aylarca hiç aramam çünkü musluk hedefi alırken gerek yok, musluk zaten temizleme görevi görüyor arada elinin kenarıyla darbe vurursun pislik kalmasın diye o kadar, üstüne de üç beş kat sabunlarım elimi tekrar tekrar.

Ama adamlara bakıyoruz filmlerde filan adamlar tuvalet kağıdıyla bitiriyor işi çoğu elini bile yıkamıyor hatta. Yahu sular kesildiğinde acilse durum ıslak mendille işimi görürüm de yine pis hissederim kendimi, bunlar nasıl kuru tuvalet kağıdıyla temiz kalıyor kokmuyor onu anlamıyorum?

Edit: taharet musluğu zaten olayın bütün kabasını önceden alıyor, yarım dakika tek başına hallettikten sonra suyla birlikte elin kenarı ile pislik kalınıp kalınmadığı teharet edilir olay bu ve dört beş kat el sabunlanır

Hergun banyo yapan insan neden koksun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: meganers

Ben helada her zaman 10dk oturur taharet musluğunu açık bırakırım o arada telefonu filan kuraları whatsapptan muhabbet ederim ki şu anda da aynı şeyi yapıyorum donanimjaberi açtım tam konusuna denk gelmişim.

G.tü min 5dk tazyikli suya tutun çiçek. Japonya da görmüştüm Toto marka klozet kapağı ısıtmalı baba kalkasin gelmiyo heladan yıkama olayı muntazam su sıcak geliyo full yıkıyor üstüne bide kurutuyo

Keşke bu kadar acık ve net anlatmasaydın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qq12

Elini kçına süren ne kadar adam varmış arkadaş! 150 küsür artı almış yorum. Virüslerin niye bu kadar çabuk yayıldığını daha iyi anlıyoruz şimdi.

Tuvalen kagidiyl silip elime yikiyorum.

Pardondan sen nasil yikihorsun ?

• Bir gun cok sıkıstım. Cami gordum tuvaletine girdim. Alaturka tuvaletlerden... Size yemin ediyorum karsimdaki duvarda yaklasik 4cm uzunlugunda bir bok parcasi yapismis uzerinde de adam boku ile ERKAN yazmis. Adam adini yazmis altina da imzasini atmis...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yurtdisinda muslumanin sol eli tutulmaz derler sebebi kicini sol elle temizlemesiymis, birde yuzugu saga takiyor cevresinde bok birikmesin diye
  • Adamlar kendi kendilerine fantazya yapmışlar elle silmek nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: qq12

Elini kçına süren ne kadar adam varmış arkadaş! 150 küsür artı almış yorum. Virüslerin niye bu kadar çabuk yayıldığını daha iyi anlıyoruz şimdi.

+1907.

Eli moklu bölgeye değdikten sonra kemerini, pantolunu, toplayıp elini yıkasa ne yazar. Zaten kendi üzerinde 1 milyar bakteri taşıyor kıyafetinde.
  • Moktan bir konu ama 10 sayfa okudum doğru düzügün cevap yok.
    İşin aslına gelirsek sizin tabirinizle gavurlar büyük hacetlerini sadece sabah ve akşama ayarlarlar.Yani hacet sonra duş alırlar.
    Tokalaşırken genelde bizimle oow you touch shit!! esprisi yaparlar.
    Totumuzu temizlerken shit e dokunmak onlara göre çok pis bir hal tarzı.Senin elle sağa sola yayarak yaptığını duşta daha uygun hallediyor.
    Bizden temizler özet olarak dağılabilirsiniz.

• Igrençsiniz ulan beyinsiz herifler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elini oraya sokanlar neyin kafasini yasiyor acaba?
    El sikisma olayini gectim, tamam o is sol elle yapiliyor el sag elle sikiliyor eyvallah diyelim.
    Iyi guzel ama sen ustunu basini toplarken, kapi tokmagina musluga dokunurken de ellerini kullaniyorsun be kardesim.
    4-5 kere sabunladigini soylemissin de iddia ediyorum b.ka degen el 10 kere de sabunlasan bir muddet kokmaya devam eder.
    El kullanildi mi kullanildi ama yuzyillar once. Simdi tuvalet kagidi denen bir teknoloji var son 200 yildir filan kullaniliyor bak.
    Teharet muslugunu ac, temizlensin, kalanini da tuvalet kagidiyla temizle. Alaturkada da ruloyu islatarak yap ilk islemi sonra yine kuru ruloyla temizle.
    Bu kadar basit ve temiz yontem varke ne diye elle fanteziye giriyorsunuz anlamak zor.
    Kenara darbe yapan cok anladik, aranizda iceri kadar sokan da var mi acaba cok merak ediyorum...
  • Avrupada Taharet muslugu olmadigina kim inandirdi sizi e ne

Yabancılar teharet musluğu olmadan nasıl pis kokmuyor
  • Ben sabunsu ve ELIMLE TEMIZLIYORUM.

pardondan alini oraya sokmadan nasil yikiyorsunuz?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.