Şimdi Ara

Yabancılar teharet musluğu olmadan nasıl pis kokmuyor (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
997
Cevap
16
Favori
150.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ultrasn0w

quote:

Orijinalden alıntı: Jul

quote:

Orijinalden alıntı: ultrasn0w

quote:

Orijinalden alıntı: Jul

50 cl lik sasal kullanin musluga hortuma gerek yok

Burda niggerlar şampanya şişesi kullanıyor kanka zuid tarafı 😂😂😂

Onlar bir adim bizden ondeymos demekki

Rolling paper kullananlara ne demeli...?

Organig RAW der gecerim 🍀🍄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Su kullanmayanlari anlamaya calisiyorum, kendilerine gore haklilar da elimi oraya goturmem deyip tuvalet kagidi kullaniyorlar. Peki tuvalet kagidini nasil kullaniyorlar beyin kontroluyle falan mi? O el ille oraya gidiyor ve bulasacak mikrop bulasiyor zaten. Bakteriler sadece temas olunca mi bulasiyor saniyorsunuz anlamiyorum ki

• Avrupada bu bidetlerden var amerika dahil çoğu yerde de refresh diye bir cihaz satılıyor tuvalete monte ediliyor. Oda şöyle

ve çok insan diyemem ama bunları kullanan insan sayısı hatrı sayılır. Bizim ve arapların tek farkı o koca bidet'ı alıp ufacık hortumla klozetin içine yerleştirmiş olmamız.

el darbesine haykırdım yalnız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuncsonmez -- 26 Aralık 2016; 21:38:3 >

• Bizimkiler olduğu hâlde kötü kokuyor, onu ne yapacağız?
  • İtalya'ya gittiğimde Tuvaletti ilk kullanışım eziyetti

İlk önce tuvalati kullandım taharet musluğunu aradım vs ha dedim bura İtalya yanda ufak bir tuvaletinsi cişi bar onu taharet için kullanıyorlar

Ama resmen işkenceydi ordan kalk Oray'a git vs orda pozisyon ayarlamak vs de zulüm :) su işe yıkamadan devam edenlerde varmış ilginç Avrupalıda su var ama 2 opsiyonu bir kullanmayı akıl edememişler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drofsyaf

Milletinden tiksindiysen, seni Trump'ın yanına gönderelim😉.

Nolur gonderin :D

• realistik yönetmen kullanıcısına yanıt
    ya olm ya ahahahaha aksam aksam iyi güldüm :DDD
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celest

quote:

Orijinalden alıntı: The Loner

2-3 büyük peçete gayet iyi iş görüyor. Hiçbir şekilde b*ktan eser kalmıyor. Elle yıkamak ne birader. Oldu olacak her tuvalet sonrası duş al. Temiz olduğundan emin olacak kadar peçete ile temizleyin yeter.

Yanlış düşünüyorsun sen şimdi tuvallette işini gördün altını yıkamadın ve sadece peçeteye silip elini yıkayıp çıktın
    bir süre sonra pişer orası vıccık vıccık olur oranın temizlenmesi gerekiyor.En çok dışarda gezmede belli olur o .
    Ben öyle yapıyorum tertemiz oluyor sonra elimi iyice yıkıyorum ve çıkıyorum

Bahsettiğiniz sıkıntıları şuana kadar hiç yaşamadım.

• Ayrıca şunları yapmayın.

• Ülkemde konuşulacak başka konu kalmamış.
    batı zaten teharetlenmediği için parfüm denen icadı geliştirdiler günlük duş alma sadece kendine dikkat edenlerde gerisi pislik

• Arkadaşım, taharet musluğu orta doğunun cahil ve barbar ülkelerinde yaygın olan gereksiz ve son derece zararlı bir şeydir. Uzun yıllar taharet musluğu kullanan kişilerde soğuk suyun özellikle kış aylarında dondurucu etkisi ile basur(hemoroid) görülmektedir.

Makat temizliği için önce kuru tuvalet kağıdı veya havlu kağıt ile leke kalmayana kadar makat deliği ve çevresi temizlenir(cok kirli ve inatçı durumlarda işaret parmağının ucuyla deliğin içi 2 cm'e kadar peçete ile temizlenir), daha sonra ıslatılmış havlu kağıt ile 2-3 defa durulanir (kaliteli bir ıslak mendil ilede yapılabilir) en son yine kuru kağıt havlu ile kurulanir. Ve her dusta liften artan son köpük sıkılarak alınır ve makat arasına uygulanır. Bu şekilde makat temizliği sağlıklı ve hijyenik şekilde sağlanmış olur.
  • ottoserdar O kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam ben de gittim bir kere İtalyaya cok sacma :)

• O musluktan cikan su makata degip buharlasiyor mu sicramiyor mu saga sola :D Tekrar muslugun uzerine su gelmiyor mu ? Hic bir guc bana arap adetlerini yaptiramaz.Sizde nasil bisey var onu da anlamis degilim buyuk abdesti yaparken oraniza buraniza mi bulastiriyosunuz da yikama ihtiyaci hissediyorusunuz.Saglikli bi adamsan yaparsin tek seferde cikar gider.Sonra peceteyi islatirsin bi kac defa guzelce silersin sonra kurular cikar gidersin.Nerenize bulastiriyosunuz da musluga dot dayayacak duruma geliyosunuz onu anlamadim ? Birde yapmayana pis diyosunuz yikama yapacak kadar batirip bide temiz oldugunuzu mu iddia ediyosunuz :D

Traslama ,zamaninda tuvalete gitme ondan sonra oyle musluga dayarsiniz iste
  • beyler bu olay çok basit sol el bu taharetlenme işlerinde kullanılır hadisi şerife var.türkçesi şeytan sol eliyle yer içer.Sol tahret elidir sağ elimiz yemek içmek hayırlı işler yapma elidir.El sürmek zararlı ise kağıt peçete ne kadar steril vücudumuz bir sürü yararlı zararlı bakteri virüs taşıyor zaten eğer böyle düşünecek olursak boklu götle karnında ekşimiş gübreleşmiş fışkı ile gezmez o popoyu kesmeniz gerekir temiz kalmak için en iyi temizlik su ile yapılandır çamaşırlarımız bile su ile makinada yıkanıyor kağıtla veyaa saç kurutma ile elketrik süpürgesiyle tozunu alsak olmazmıydı yani
  • Taharet musluğu güzel icat fakat bizde alafranga yok.Islak mendille güzelce temizleyip üstüne tuvalet kağıdıyla darbeliyorum popom temiz ve kuyu kalıyoy.

Ayrıca taharet musluğu olmadan elle yapılan taharet iğrenç bişey.Ulan 5 kere de sabunlasan o koku çıkmıyor nasıl rahat ediyorsunuz anlamıyorum ki.

O yüzden ıslak mendil ve kağıt kombosu iyidir.

• Yurtdışına çok çıkan biri olarak bu duruma aşinayım. Sadece tuvalet kağıdı kullanıyorlar. Fakat gün içerisinde bir kaç kez banyo alıyorlar. Asıl nokta bu. Mesela bizde 2-3 günde 1 duş alınır en kötü ihtimali bu şekilde düşünürsek. Onlarda her gün duş alınıyor ve 2-3 kez tekrarlanabiliyor gün içinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lityum123

quote:

Orijinalden alıntı: Crantola

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Crantola

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Beyler ya aklınız almıyor ya da yaşınız ufak.

Suyla taharet alınır. Elinle makat bölgesini iyice temizlersin. Sonra elini sabunla güzelce yıkarsın. Olay budur yani. ASIL TEMİZLİK BUDUR. İşin doğrusu budur. Bunda utanılacak bir şey yok.

Sadece peçeteyle o işi gören adamın kıçında kurt yuva yapar.

Sadece su ile temizlendigini mi duşunuyosun,sabunsuz? Öyleyse tuvaletten çikinca elini de sadece suyla yıka asıl temizlik buysa

Böyle bi konuya yorum yazmak bile saçma da neyse. Ne yapaın makatı mı sabunlasın? Güzelce suyla yıkıyorsun zaten peçeteyle silip kalkmak ile, suyla yıkayıp kağıt havluyla kurulamayı nasıl kıyaslıyorsunuz?

Kiyaslamiyorum,su ile temiz olmuyor bilmiş olun.

Sende sorun var o zaman. Bağırsaklara kadar sokmuyoruz eli, neye göre temiz olmuyor diyorsun?

Yav sen ne sacmaliyosun. Tuvalet kagidini savunmuyorum alakasiz bir konu olarak su ile temizleyince temiz olmadigini söylüyorum ne bağirsagindan bahsediyosun. Sadece su,pisliği temizlemez. Bu sebeple tuvaletten cikinca elimizi sabunla yikiyoruz,banyo yaparken şampuan ve sapun kullaniyoruz. Çünkü niye,sadece su temizlemez. Öğrenmiş oldun

hatta ve hattaaa el sıvı sabunla yıkatılmasına rağmeeennn çççççççççç

• Bu konuda muhabbetin b.ku çıkmış
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.