Şimdi Ara

Yabancılar teharet musluğu olmadan nasıl pis kokmuyor (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
997
Cevap
16
Favori
150.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

size tavsiyem igreniyorsaniz buyuk markalarin ornegin vitra yikamali + kurutmali klozetleri var oturup isi hallettikten sonra tusa basiyorsunuz tazzikli ama acitmayacak sekilde su fiskirtiyor ve temizliyor daha sonrada hava ufleyerek kurutuyor gercekten super bir sey

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OyuNKoliX

Yurtdışına çok çıkan biri olarak bu duruma aşinayım. Sadece tuvalet kağıdı kullanıyorlar. Fakat gün içerisinde bir kaç kez banyo alıyorlar. Asıl nokta bu. Mesela bizde 2-3 günde 1 duş alınır en kötü ihtimali bu şekilde düşünürsek. Onlarda her gün duş alınıyor ve 2-3 kez tekrarlanabiliyor gün içinde.

olduuuuukkça abartılı yazı.
  • Tahareti susuz yapan ve temiz olduğunu iddia edenler var peçete su da olabilir ama Adam siler çıkarım diyor ya o Cidden pislik başla bişi değil

Bide Avrupalı günde 3 defa duş alır diyenler var yuh arkadaş
    Soartaküsü seyremedinizmi adamlar Çarşı'nın ortasında ulu orta sıçıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoserdar -- 26 Aralık 2016; 22:1:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: olcaytoergun

beyler bu olay çok basit sol el bu taharetlenme işlerinde kullanılır hadisi şerife var.türkçesi şeytan sol eliyle yer içer.Sol tahret elidir sağ elimiz yemek içmek hayırlı işler yapma elidir.El sürmek zararlı ise kağıt peçete ne kadar steril vücudumuz bir sürü yararlı zararlı bakteri virüs taşıyor zaten eğer böyle düşünecek olursak boklu götle karnında ekşimiş gübreleşmiş fışkı ile gezmez o popoyu kesmeniz gerekir temiz kalmak için en iyi temizlik su ile yapılandır çamaşırlarımız bile su ile makinada yıkanıyor kağıtla veyaa saç kurutma ile elketrik süpürgesiyle tozunu alsak olmazmıydı yani

deterjansız yıka dur bakalım noolcak.
  • Tam da tuvaletteyken okudum konuyu ufkum açıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: menesozun

Muhtesem bir konu :D

size tavsiyem igreniyorsaniz buyuk markalarin ornegin vitra yikamali + kurutmali klozetleri var oturup isi hallettikten sonra tusa basiyorsunuz tazzikli ama acitmayacak sekilde su fiskirtiyor ve temizliyor daha sonrada hava ufleyerek kurutuyor gercekten super bir sey

hatta su tazyik haznesine ilave 200gr elenmiş son el sıva kumu bire 1
  • Ne kadar pis adam varmış ya adam peçete ile temizlik sağlandı sanıyor. Sonra gelmiş suyla yıkamaya cehalet diyor. Ulan bu ülkedeki kendini aydın sananlar aynı korkusuz korkak filmindeki gibi. Allahın pisleri ıslak mendil sonra peçete diyorsunuz ben yüz erkekte bir tane görmedim ıslak mendille gezen. Hepiniz kuru peçete ile temizlik mi yapmış oluyorsunuz şimdi. Bir kere şunu unutmayın hortum olan tuvalet pistir her tuvalet pistir evet ama en temizi tasa dolan su ve sol elle yapılan temizliktir. Şunu da unutmayın el hemen sürülmez önce su çarpılır sonra su ile birlikte elle temizlenir sonra peçete ile kurulanır. Pislik temizlemeye peçete nasıl yetsin onu Bi açıklayın hele.

Not kimse kargo paketi içinde bırakıyor gibi hava yapmasın. Öyle düşünen acil doktora gitsin yoksa altından her an yeni bir bakteri türü doğabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

O musluktan cikan su makata degip buharlasiyor mu sicramiyor mu saga sola :D Tekrar muslugun uzerine su gelmiyor mu ? Hic bir guc bana arap adetlerini yaptiramaz.Sizde nasil bisey var onu da anlamis degilim buyuk abdesti yaparken oraniza buraniza mi bulastiriyosunuz da yikama ihtiyaci hissediyorusunuz.Saglikli bi adamsan yaparsin tek seferde cikar gider.Sonra peceteyi islatirsin bi kac defa guzelce silersin sonra kurular cikar gidersin.Nerenize bulastiriyosunuz da musluga dot dayayacak duruma geliyosunuz onu anlamadim ? Birde yapmayana pis diyosunuz yikama yapacak kadar batirip bide temiz oldugunuzu mu iddia ediyosunuz :D

Traslama ,zamaninda tuvalete gitme ondan sonra oyle musluga dayarsiniz iste

Traş ne la arka tarafı anca kadınlar ve gaylar traşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adoring Fan kullanıcısına yanıt
    Bu araştırma hakkında kaynak gösterir misin?

• Sucra kullanıcısına yanıt
    Mantık Arap da yapıyorsa kesinlikle yanlıştır mantığı olunca başka bir şey beklememek gerek.

• adamlar ciddi ciddi tartışıyor bi de hangimiz doğru yapıyoruz acaba diye

• 1 hafta romanyada kaldım taharet musluğu yok malum, sıçmak ölüm gibi geliyordu. her seferinde belden aşağı duşa girdim tuvaletten kalkıp :(

susuz bu iş olmaz beyler saçma sapan konuşmanın anlamı yok.
  • J.Valjean kullanıcısına yanıt
    Sen yakinda tuz ruhu isine girmek zorunda kalirsin kardesim Sorunu da kokten cozmus olursun
  • Hergün duş alıyorlar istisnasız. En azından ben Brüksel'de kalırken ev arkadaşlarım böyleydi.
  • Haceti giderdikten sonra peçeteyle malum yer temizlenir ve en son temizlenen yer su ile yıkanır. Direk dışkıya el mi sürülür arkadaş. Biz de tehhharet alıyoruz da, her yiğidin tehhharet alışı farklı imiş lginç bir konu gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.Valjean

quote:

O musluktan cikan su makata degip buharlasiyor mu sicramiyor mu saga sola :D Tekrar muslugun uzerine su gelmiyor mu ? Hic bir guc bana arap adetlerini yaptiramaz.Sizde nasil bisey var onu da anlamis degilim buyuk abdesti yaparken oraniza buraniza mi bulastiriyosunuz da yikama ihtiyaci hissediyorusunuz.Saglikli bi adamsan yaparsin tek seferde cikar gider.Sonra peceteyi islatirsin bi kac defa guzelce silersin sonra kurular cikar gidersin.Nerenize bulastiriyosunuz da musluga dot dayayacak duruma geliyosunuz onu anlamadim ? Birde yapmayana pis diyosunuz yikama yapacak kadar batirip bide temiz oldugunuzu mu iddia ediyosunuz :D

Konuya Gel hacı :)))))))))))))))))))

• quote:

Orijinalden alıntı: J.Valjean

quote:

Kafan güzelmiş valjean kardeş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Adoring Fan

Arkadaşım, taharet musluğu orta doğunun cahil ve barbar ülkelerinde yaygın olan gereksiz ve son derece zararlı bir şeydir. Uzun yıllar taharet musluğu kullanan kişilerde soğuk suyun özellikle kış aylarında dondurucu etkisi ile basur(hemoroid) görülmektedir.

Makat temizliği için önce kuru tuvalet kağıdı veya havlu kağıt ile leke kalmayana kadar makat deliği ve çevresi temizlenir(cok kirli ve inatçı durumlarda işaret parmağının ucuyla deliğin içi 2 cm'e kadar peçete ile temizlenir), daha sonra ıslatılmış havlu kağıt ile 2-3 defa durulanir (kaliteli bir ıslak mendil ilede yapılabilir) en son yine kuru kağıt havlu ile kurulanir. Ve her dusta liften artan son köpük sıkılarak alınır ve makat arasına uygulanır. Bu şekilde makat temizliği sağlıklı ve hijyenik şekilde sağlanmış olur.

Basur klozetten dolayı olmasın?

• quote:

Orijinalden alıntı: OyuNKoliX

Yurtdışına çok çıkan biri olarak bu duruma aşinayım. Sadece tuvalet kağıdı kullanıyorlar. Fakat gün içerisinde bir kaç kez banyo alıyorlar. Asıl nokta bu. Mesela bizde 2-3 günde 1 duş alınır en kötü ihtimali bu şekilde düşünürsek. Onlarda her gün duş alınıyor ve 2-3 kez tekrarlanabiliyor gün içinde.

Günde 2-3 kere duş almak da doğru değil onu napacağız?
  • Arkadaşlar işin aslı arkadaşın anlattığı gibi.

Su ve sabun ile işinizi halledin . Bakın iş belki başta uğraştırıcı gelebilir kimilerin en fakat buna alıştıktan sonra çok mutlu olacaksınız . Peçete işin kısa ve kaçamak kısmı . En sonda dediklerimi yaptıktan sonra kurulamak amaçlı peçete kullanırsınız o başka tabi ki...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.