Şimdi Ara

Yabancılar teharet musluğu olmadan nasıl pis kokmuyor (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
997
Cevap
16
Favori
150.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oha cevaplara bak lan millet daha dotosunu nasıl temizleyeceğini bilmiyo
  • Virtual Reality kullanıcısına yanıt
    son noktayı koymuşsunuz bence hocam
  • Tebrikler bu kadar aptal bir soruyla Ekşi sözlüğe meze olduk. Ekşi sözlükteki bir suserdan direkt alıntı yapacağım;

amerika;

çünkü her gün duş alıyorlar. otobüsleri kokmuyor, evleri kokmuyor, ibadethaneleri kokmuyor. çünkü çevrende gördüğün insanlar gibi pazar gününden pazar gününe banyo yapmıyorlar. duş diye bir şey var banyodan farklı, 10 dakikaya sadece vücudunu ve kafanı liflemeksizin temizlemektir. haftada 1-2 defa da banyo yapılır ki bu daha derinlemesine olur ve lif kullanılır.

insanlar duş alıyorlar, su sabun nedir biliyorlar, deodorant ve parfüm kullanıyorlar. bu yüzden senin çevrende gördüğün zavallılar gibi bok kokmuyorlar. adam türkiye'de camiye gidiyor, önünde secdeye varıyor, ayağından b*k gibi koku gelince öğürüyorsun ya. işte onlardan burada yok. buradaki insanlar çeşit çeşit şampuan kullanıyorlar, çeşit çeşit parfüm kullanıyorlar.

alıntı yapılan suser: tabletci geldi hanim - (teşekkürler alıntı için)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-76F513060 -- 26 Aralık 2016; 22:44:9 >

• bu soruyu bende çok sordum kedimce ve avrupadayken etrafımı hep inceledim. bir kere pis kokuyorlar. kim demiş pis kokmadıklarını. sen sürekli turistik yerleri gezmişsin anlaşılan. hele bir yerde kontür alacaktım kendime biri tükana girdi girmesiyle içeriyi bir lağım kokusu sardı.

pis kokmuyorsa bunun nedenleri aşağıda
    1- içlerinde her gün sabah duş alanlar var. bir bakıma tuvalette değilde banyoda ıçını yıkamış oluyor
    2- bunların geneli tüğsüz ırk. ıçında kıl olmayanlar var. kıl tüğ olmadıktan sonra peçeteyle ha elini silmişsin ha ıçını aynı şey. çocuk totosu düşün peçete ile silince iş bitiyor.
    3- salçalı yağlı baharatlı acılı yemekler yok. yemeklerin sindirimi kolay. öyle oluncada bombalar tüm tüm çıkıyor sağa sola bulaşmıyor. aslında en büyük sebebi bu.

totoda kıl yok yemekte salça yok etraf kirlenmeyince suya gerekte yok. mantık bu. ama temiz kokmuyorlar hatta ingilterede barlar leş gibi kokar koku sinmiştir artık her tarafa.

• quote:

Orijinalden alıntı: AnılReyiz

Oraya elini goturenler varmis simdi internette baktim dehsete dustum. Aileniz nasil tuvalet terbiyesi verdiyse yaziklar olsun hepinize. Bundan sonra turkiyede kimseyle tokalasmayacam yemeklerimi de temiz yerlerden yemeye calisicam daha da bu nedir ya arap misiniz birader

araplarla ne derdin var birader bi yerde kıstırdılarmı yoksa.
    ırkçı herif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskender86 -- 26 Aralık 2016; 22:44:52 >
  • DeathWarrior kullanıcısına yanıt
    Hangi sabunla sayin ordinaryus ? 4 tl ye tavuk doner satan yerin tuvaletine anyibakteriyel sabun koyacagini mi dusunmeliyiz? Antibakteriyel bile olsa cok kirli yuzeylerle temas sonrasi alkol ile yikamak sart. Linki oku belki aydinlanirsin.

• Alafranga kullanın olum, elle göt silme mi kaldı o daha darbeli yıkıyor illa darbe seviyorsanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskender86

quote:

Orijinalden alıntı: AnılReyiz

Oraya elini goturenler varmis simdi internette baktim dehsete dustum. Aileniz nasil tuvalet terbiyesi verdiyse yaziklar olsun hepinize. Bundan sonra turkiyede kimseyle tokalasmayacam yemeklerimi de temiz yerlerden yemeye calisicam daha da bu nedir ya arap misiniz birader

araplarla ne derdin var birader bi yerde kıstırdılarmı yoksa.
    ırkçı herif

Irkci degilim demedim ki. Araplardan nefret ediyorum yeryuzundeki en igrenc millet.
  • Lan oğlum yabancılar s.çmıyor ki ondan yikamiyorlar:)))dolayısıyla kokmuyorlar:)))
  • vay arkadaş türkiyede ne kadar pislik götü b.klu varmış lan.

adam elini nasıl oraya sürersin diyor inanılmaz.
  • Doory kullanıcısına yanıt
    Sıvı sabuna gerek yok hocam.

1. Kagıt havlu ile iki uc tur geçilir

2. Tuvalet kagıdı ile 3 4 tur gecilir

3. Islak mendille 5 6 tur (5 6 tane kullanılacak kullan ar aynı parca ile değil) geçilir.

4. En son kagıt havlu ile ve tuvalet kagıdıyla kurulanır.
  •  Yabancılar teharet musluğu olmadan nasıl pis kokmuyor

Bu ne lan yeter artık. Ne güzel karı kız konusu açıyordunuz nerden çıktı şimdi böyle konular
  • Tarık-16 kullanıcısına yanıt
    Postalla mıçmanın zevki hiçbirşeyde yok
  • Fransızların pis kokmaları sebebiyle parfümü bulduklarını tüm dünya bilir. mecburiyetten yapmışlardır.şemsiye olayına hiç girmiyorum

Biz Türkler doğuştan özgürlüğe, medeniyete, demokrasi sahip olduğumuz için Avrupa bizi pek sevmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Namaste.

Ne cok bedevi varmis forumda. Tuvalet kagidini islayip temizce silin, birde islak mendille silip kapanisi yapin. Tirnaklarinizin arasina giren pisligin temizlenecegini mi saniyorsunuz?

O değil de suladıktan sonra elin kenarıyla teharet yapanlar baya varmış konunun en çok beğenilen 2.mesajına bak +200 Like, demek Türkiye'de hele Anadoluda filan bu oran çok daha büyük yani el oraya gider miymiş diye şaşıran adamların daha da şaşırması gereken şey ülkede o yöntemle yapan insanların daha çoğunlukta oluşu yani tuttuğunuz para diyorum otobüs direği diyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devian

ciddi ciddi elinizle totonuzu yıkıyormusunuz ? İnanamıyorum... Ben birkere yaptım onu misafirlikte su yetişmiyordu totoya , suyu elime tutup totoyu sildim elim çamur gibi mok oldu neyse yıkadık bi şekilde , lan sabunla yıkıyorum parmaklarımdan mok kokusu çıkmıyor 30 kere yıkadım çıkmadı.. O gece elimi burnuma götürüp götürüp durdum hayatımda bu kadar iğrenmemiştim , olum nasıl mokunuza elinizi değdiriyorsunuz ? Suyu deliğe hedefle araba yıkıyor gibi yıka suyu tutup bu kadar basit elin bile kirlenmeyecek..

Önce peçete ile silecektin sonra yıkayacaktın totoyu direk yıkarsan eline b*k gelir tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celest -- 26 Aralık 2016; 23:7:56 >
  • #sönmezreyiz 'i aklıma getirdiniz

"kokulu mendille siliyormuş... "
  • Ulan verseler nefesiz halledersin amao zaman bu soru aklına gelmez kesin
  • Banyo*diye bir şey olduğu halde pis kokan biziz. Onu nasıl yapacağız?
  • Vücudun icinden cikan seye el surmeye korkuyor millet. Kimse avucla demiyor da, el surmeden tam temizlik olacagini dusunmuyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.