Şimdi Ara

Yabancılar teharet musluğu olmadan nasıl pis kokmuyor (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
997
Cevap
16
Favori
150.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eskiden alaturka kullanırdım, çünkü eski evlerde klozet bulunmadığı için anamıza babamıza öyle öğretmişlerdi.

Ama klozet kullanınca bir yaşıma daha girdiğimi fark ettim, alaturka günlerimde boşa yaşamışım ben dedim,elime yüzüme nur geldi, medeniyet gördüm klozet ile birlikte, çamaşırın tertemiz kalıyor.

İşin bittikten sonra klozet musluğunu açarsın iyice temizlersin, sonra peçete ile kurularsın, sonra da donunu çekersin, işte bu kadar basit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThrustingPower

hocam ben kuran-ı kerimde de geçen misvakı kullanıorum dışkım makattan çıktıktan sonra o halde saf ve dışkılı hali ile misvakı elime alıorum taharedi 10 derece ısı ile açıp ıslatıktan sonra yavaş ve bitirici misvak darbeleriyle tertemiz yapıorum temiz oldugundan emin olmak icin elimle kredi kartını pos makinesinden çeker gibi bi hareketle test ediorum eger elimde bi kahverengilik varsa ivedilikle devam ediorum saygılar

Allah belanı vermesin ahahahhha :D
  • Taharet musluğu kullanıp temiz olanların haftada bi yıkanması da güzel ironi
  • Özellikle belirteyim bende, adamlarin hayatinda sistem var (Tabi herkes icin gecerli degil ama genel olarak) tuvalet ve temizlenme meslesinde de böyle.

Sabah kalkilir,
    Tuvalet ihtiyaclari giderilir
    Dus Alinir
    .
    .

diye günlük rutin hareketleri var genel olarak. O yüzden bu taharet vs islerine büyük oranda gerek kalmiyor. Program disinda zaten Islak mendil gibi Tuvalet mendilleri satiliyor tüm marketlerde.
  • Yorumları okuyorum, Elini kullananları kınayanları bende şiddetle kınıyorum. Nasıl pis insanlarsınız. Nasıl oluyor da sadece peçede ile temizliği yapıp dolaşıyorsunuz. Milletin donunda demek ki pislik ile dolaşıyor. En güzel ve garanti temizlik el ile yapılandır. Güzelce elini sabunlarsın, güzelce Kolonya kullanırsın hiç bir şey kalmaz. Cahil olmayın artık
  • sen rahatsız mısın arkadaşım. ne darbesi vuruyorsun elinle al eline tuvalet kağıdı adam gibi kurulan.
  • Ulan daha dışarıda lokantada vs. yemek falan yemem
    Ne pis insanlar var
  • Siz ne biçim insanlarsınız beyler? Birbirinizin donuna dötüne kadar laf söyleyip sen şöyle pissin sen böyle pissin muhabbeti yapacak kadar nasıl alçaldınız? Allah topunuzu islah eylesin perişan durumdasınız bak ben size söyleyim. Muhabbete bak lan adamlardaki, tabi normal aslında ülke o kadar bok pislik yuvası ki yapılabilecek en üst düzey konu dışı muhabbet bok muhabbeti oluyor. Ayıp size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutbulmus

Eskiden alaturka kullanırdım, çünkü eski evlerde klozet bulunmadığı için anamıza babamıza öyle öğretmişlerdi.

Ama klozet kullanınca bir yaşıma daha girdiğimi fark ettim, alaturka günlerimde boşa yaşamışım ben dedim,elime yüzüme nur geldi, medeniyet gördüm klozet ile birlikte, çamaşırın tertemiz kalıyor.

İşin bittikten sonra klozet musluğunu açarsın iyice temizlersin, sonra peçete ile kurularsın, sonra da donunu çekersin, işte bu kadar basit.

AHAHAHAHA elime yüzüme nur geldi de koptum resmen
  • Arkadaş işini hallet

Tuvalet kağıdıyla sil

Gerekirse yıka

Gerekmezse cık

Ellerini güzelce yıka

Bitti

Elinle götüne darbe atmak nedir ya nasıl bir fantezidir bu :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Yabancılar teharet musluğu olmadan nasıl pis kokmuyor
    Ortadaki ile temizlik yapılıyor
  • Yeni nesil bebeler ananızdan babanızdan taharetlenmeyidemi öğrenmediniz len, kendi bokundan korkan bebeler, boklu götle gezmeyi medeniyet sanan sanal nesil, alafranga denen zulum kenefleri icad oldu böyle oldu. En sağlıklısı ve temizi alaturka keneftir, kabalar ayruldığından fazla pislik bulaşmaz, önce kağıtla güzelce sil sonra gıcırdayana kadar derinlemesine yıka sonra kurula tabi mutlaka sol elinle sonrada güzelce ellerini yıka, müslüman adam böyle yapar, sedece kağıtla silersen boklu donla gezersin bu kaçınılmaz.
  •  Yabancılar teharet musluğu olmadan nasıl pis kokmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Loner

2-3 büyük peçete gayet iyi iş görüyor. Hiçbir şekilde b*ktan eser kalmıyor. Elle yıkamak ne birader. Oldu olacak her tuvalet sonrası duş al. Temiz olduğundan emin olacak kadar peçete ile temizleyin yeter.

sadece peçete yetmez dostum, suya illa ki ihtiyaç var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: expektrummatalafus

quote:

Orijinalden alıntı: gecmisgecmistir

quote:

O değil de klozete nasıl yapıyorsunuz hiç anlamıyorum bir kere hiç rahat değil ve sağlıklı da değil. Ayrıca o g.t sadece taharet musluğu ve peçete ile hayatta temiz olmaz.

gayet sağlıklı.işini görürken öne doğru egilmen lazım.90 derece de olmaz zaten.30 dereceye kadar inicen

Hayır sağlıklı olduğunu iddia edemezsin, uzmanlar alaturka tuvaletin daha sağlıklı olduğunu söylüyorlar.
    http://www.dailymail.co.uk/health/article-3742997/The-great-sit-squat-debate-idea-fills-horror-squat-toilets-effective-better-health-doctor-claims.html

http://www.sabah.com.tr/saglik/2012/08/07/hangi-tuvalet-turu-bizi-hastaliklardan-korur

Uzmanlar kim? o "uzmanlar" in lafina bakmam ben.bana denekler üzerinde yapılmış araştırma getir.x tane kişi y sure alaturka tuvalet ve alafranga tuvalet kullandı.alaturka kullanan da şu şu alafranga kullanan da şu şu etkiler görüldü sonuç bu...yoksa bende uzmanim kardes.gazeteye yazı çıkaran uzman oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ulan ülkede ne kadar mal var. yahu arkadaş hiçbir tuvalet kağıdı götünüzden çıkanı temizleyemez. susuz temizlik olmaz. tuvalet kağıdını ıslatarakta b..u etrafa yayarsınız. o b.. nemlenir ve poponuza çamaşıra bulaşır. sonra siz onu kurulasanız bile o bulaşık kalır. yine ıslak mendilde aynıdır. yemin ediyorum midem kalktı. ne çok pislik var lan ülkede. doğrusu ve en sağlıklısı suyla temziliktir. siz banyoda ıslak mendillemi temizleniyorsunuz lan?

suyla temizlenir orası. en güzelide el kullanarak su ile temizliktir.

5-6 seferde orası banyodan yeni çıkmış kadar temiz olur.

tırnağa bulaşır diyenler olmuş. bulaşmaz. çünkü elin daima suyla temas halindedir. sonrada istersen kurularsın. istersen diyorum çünkü sadece makat bölgen az bişey nemli kalır. en sonda elini adam akıllı sabunla yıkarsın. ama sen mendille yaparsan mendil yayar ve temizlemez sadece kabasını alır. elin mendile deyiyor. ayrıca tam temizleme olmadığından o mikrop çamaşırada bulaşır lan. nasıl temizlik bu ? mikropsunuz yemin ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 27 Aralık 2016; 0:22:44 >

• darbeci nerde darbeci?
    ilk entry de "elinin kenarıyla vurmak suretiyle darbe" yapıyordu. .
    ishal se noluyo peki?
    başarısız darbe girişimi mi?
    peki o esnada işerken, pipideki hafif kalkışmayı nasıl hallediyo?
    bu konulara açıklık getirmeden, başlığı açtı kaçtı.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

O değil de klozete nasıl yapıyorsunuz hiç anlamıyorum bir kere hiç rahat değil ve sağlıklı da değil. Ayrıca o g.t sadece taharet musluğu ve peçete ile hayatta temiz olmaz.

gayet sağlıklı.işini görürken öne doğru egilmen lazım.90 derece de olmaz zaten.30 dereceye kadar inicen

Hayır sağlıklı olduğunu iddia edemezsin, uzmanlar alaturka tuvaletin daha sağlıklı olduğunu söylüyorlar.
    http://www.dailymail.co.uk/health/article-3742997/The-great-sit-squat-debate-idea-fills-horror-squat-toilets-effective-better-health-doctor-claims.html

http://www.sabah.com.tr/saglik/2012/08/07/hangi-tuvalet-turu-bizi-hastaliklardan-korur

Uzmanlar kim? o "uzmanlar" in lafina bakmam ben.bana denekler üzerinde yapılmış araştırma getir.x tane kişi y sure alaturka tuvalet ve alafranga tuvalet kullandı.alaturka kullanan da şu şu alafranga kullanan da şu şu etkiler görüldü sonuç bu...yoksa bende uzmanim kardes.gazeteye yazı çıkaran uzman oluyor

Elinizi sürmüyosunuz mikrop bilmem ne.. Sürme gutü boklu gez.. Eli ile taharetlendiği için mikrop kapan görmedim duymadım varmı..¿ Uzmanlar dediği doktorlar gidip sor bakalım alaturka mı alafranga mı sağlıklı sayın uzman. Senin varmı elinde belge sonuç da alafranga daha sağlıklı diyebiliyosun.

• yav bu dh acayip yer yav

millet birbirine g.t yıkamayı öğretiyor helal size lo.

sölemezsem olmaz

millet marsa çıktı biz g.t nasıl yıkanır sorusunun cevabını bulamıyok süperiz loo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 27 Aralık 2016; 0:38:28 >
  • Kolay mi derken? Insanlar sokakta iliskiye gireyim diye dolasmiyor. Takildigin mekanlarda kaldigin otelde yada bulundugun yerdeki gece kuluplerinde tanistigin birisi ile o anki yakinlasmana bagli. Iki tarafinda memnun oldugu 1-2 saat sadece.

Burada dininiz sizi zina, yasak, gunah, haram gibi kaliplara soktugundan buyumus gozunuzde. Seks ihtiyactan ote sadece evli ve esi olanlarin gerceklestirebilecegi bir aktivite gibi geliyor. Birde o.. olmus sevgililer yapar mantigindasiniz.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.