Şimdi Ara

Yabancılar teharet musluğu olmadan nasıl pis kokmuyor (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
997
Cevap
16
Favori
151.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En güzeli alafranga tuvalet. Elimi hiç kullanmadan kendim kıpırdanarak güzelce temizliyorum taharet musluğu sayesinde. Sonra tuvalet kağıdı ile kuruluyorum.

Ama normal tuvalette işler değişir. Maşrapaya su doldurup mecburen elinizi kullanmanız gerekiyor. Tuvalet kağıdıyla falan orası temizlenmez. Sonra yine aynı şekilde tuvalet kağıdıyla kurularsınız.

Eller iyice sabunla yıkanır, üstüne limon kolonyası mis gibi olur elleriniz.

Hijyenik değil diyenlere kapı kolu, cep telefonu, anahtar, para gibi cisimlerin klozet içinden daha fazla mikrop barındırdığını hatırlatırım.
  • J.Valjean kullanıcısına yanıt
    Hocam tuvaletini sokmuyosun siliyosun çok yalnız anlamışsın 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su foruma takilanlarin % 75 'i musluman degil galiba (gordugum yorumlardan yola ciktim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: acr

ulan ülkede ne kadar mal var. yahu arkadaş hiçbir tuvalet kağıdı götünüzden çıkanı temizleyemez. susuz temizlik olmaz. tuvalet kağıdını ıslatarakta b..u etrafa yayarsınız. o b.. nemlenir ve poponuza çamaşıra bulaşır. sonra siz onu kurulasanız bile o bulaşık kalır. yine ıslak mendilde aynıdır. yemin ediyorum midem kalktı. ne çok pislik var lan ülkede. doğrusu ve en sağlıklısı suyla temziliktir. siz banyoda ıslak mendillemi temizleniyorsunuz lan?

suyla temizlenir orası. en güzelide el kullanarak su ile temizliktir.

5-6 seferde orası banyodan yeni çıkmış kadar temiz olur.

tırnağa bulaşır diyenler olmuş. bulaşmaz. çünkü elin daima suyla temas halindedir. sonrada istersen kurularsın. istersen diyorum çünkü sadece makat bölgen az bişey nemli kalır. en sonda elini adam akıllı sabunla yıkarsın. ama sen mendille yaparsan mendil yayar ve temizlemez sadece kabasını alır. elin mendile deyiyor. ayrıca tam temizleme olmadığından o mikrop çamaşırada bulaşır lan. nasıl temizlik bu ? mikropsunuz yemin ediyorum.

Önce iyice kagıt havlu ve tyvalet kagodıyla temizleyip en az 6 7 ıslak havluyla devam edip kagıt havlu ve t. Kagıdıyla kuruluycaksın. En az yayılma bu şekilde olur. Taharet muslugu ya da elle yıkamayla daha cok dagıtılır etrafa. Ayrıca el değmemesi lazım. Hangi devirdeyiz. (tuvalet kagıdını ıslatırsan da elle yıkamaktan pem farkı yok çünkü ele işler)

• 20 sayfa muhabbet dönmüş, bide yazan bi elin parmaklarını geçmez

• Önce suyla iyice yumusatirsin ve kalintilari akitirsin sonra tuvalet kagidiyla temizlersin iki üç kere de bal dök yala temizligine ulaşıyor
  • Sözlükteki burdan daha eğlenceli olmuş
  • Circassian81 kullanıcısına yanıt
    Direkt tabaret muslugu avıldıgında o bölge ve etrafı bombok olur. Önce tuvalet kagıdıyla iyi temizlik. Parası olan ıslak havluyla 6 7 parca kullanıp devam olmayan taharet muslıgı kagıtla iyice kurulama.

Ya da paraya kıyan diyelim ki gunde 10 tane kullansan 10 gün gider. Ayda 15 tl falan yapıyo para da değil ıslak havlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaju waffle -- 27 Aralık 2016; 2:03:17 >
  • Ulan oraya elini sürenlermi varmış diyenler.

Siz nasıl bir cahilsiniz abisi.

Oraya yani makata elini sürenler var tabi.

Hatta o makat yoluyla seks yapanlar var. Hemde karşına gelse değil tokalaşmak Ağzını yüzünü öpmek istiyceğin insanlar.

Birazdan korkuyorum bu cahiller sıçmaktan utanıyorum, yok işte sıçtığım boka hiç bir zaman bakmam

Gibi cümleler edicek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odb.odb -- 27 Aralık 2016; 2:08:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaciTTOR

Hala Alaturka'ya kıçını ayırıp, dizleri patlayana kadar kaykıla kaykıla yapan mı var? taharet musluğu zaten klozette var. Otur musluğunu aç güzelce hefefini al suyla temizliğini yap. Kaliteli bi de tuvalet kağıdı kullan yapışmasın. 10numara 5yıldız. Garip garip şeylere inanıp kendinizi pandiklemeyin. Bim'den aldığın sabun zaten senin o b. klu elini temizlemez.

Ulan ne pislik adamlar var ya.

Doğru ve sağlıklı sıçış şeklinin alaturka tuvaletteki olduğunu bilmeyen bir cahilin ibretlik sözleri

• Bu kıçını tam olarak yıkamayıp kağıtla yetinenler bir gün boşaltım sisteminiz tam olarak görevini yerine getiremezde makatın ucunda kalan veya iç kısmında kalan dışkının külota bulaşması sonucu akabinde dağılan o kokuyu siz anlamayacaksınız ama etraftakiler çevreden bir bok kokusu geldiğini anlayacaklardır.

Bu su ile mutlaka yıkanması gerekli diyen taraf bende aynı fikirdeyim ancak Kıçınızı Elbette tuvalet kağıdı ile silin ama ardından elinizle gidipte parmağı takıp bokla birebir temas etmeyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bi insan bokunu niye eliyle temizler ki iğrencliğini geçtim bütün zararlı mikroplar elinize bulasıyor ordan millete yayılıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Amarock

Elle halledenler bir de pislik kaldığından mı dem vuruyor? Gerekirse yarım rulo peçete harcarım yine elimi sürmem. Üstte arkadaşın dediği gibi bundan sonra kimseyle tokalaşmam.

bundan 15 sene önce maşrapa ile kıçını yıkıyodun ne ara bu kadar medeni oldun
  • Şöyle durum var , alaturka tuvaletlerde toto yanakları bir birininden bağımsız şekilde ayrıldığı için pislik kalmıyor.Yani kuru tuvalet kağıdı veya kağıdı azıcık nemlendirip iş görülebiliyor.

Fakat klozette toto yanakları birbirine deydiği için direk çıkmıyor ,dışkı yanak bölgesine sürtünebiliyor.

Ek olarak , onların tuvalet kağıdı bizim ki gibi değil ıslak diyorlardı.
  • benim anlamadığım şeyde kendi pisliğinden çekinip temizleyemeyen kişiler evde hayvan besliyor o hayvan orasını burasını yalıyor bunlarda onun kendisini temizlediği agzını öpüyor bu olay sorun olmuyorda kendi pisliği eline temizlik için değincemi sorun oluyor yada yumurta yemekten tiksinmiyorlar ilginç
  • Valla ben nusret gibi elimle kaseye pat pat vuruyorum kabayi öyle aliyorum sonra limon kolonyasi ve islak mendille siliyorum en bakteri öldüren metod bu bence.
  • i.y4114 kullanıcısına yanıt
    Önce kendi kıçını yalayıp sonra sonra sahibinin yüzünü yalayan kedi köpek çok gördüm özellikle mikrop konusundan dem vuranlar evde hayvan bakıyorlarsa bu durumu gözden geçirmeli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asevim69

Önce kendi kıçını yalayıp sonra sonra sahibinin yüzünü yalayan kedi köpek çok gördüm özellikle mikrop konusundan dem vuranlar evde hayvan bakıyorlarsa bu durumu gözden geçirmeli

yok hocam o modern batı zarar gelmez ondan
  • quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

Kolay mi derken? Insanlar sokakta iliskiye gireyim diye dolasmiyor. Takildigin mekanlarda kaldigin otelde yada bulundugun yerdeki gece kuluplerinde tanistigin birisi ile o anki yakinlasmana bagli. Iki tarafinda memnun oldugu 1-2 saat sadece.

Burada dininiz sizi zina, yasak, gunah, haram gibi kaliplara soktugundan buyumus gozunuzde. Seks ihtiyactan ote sadece evli ve esi olanlarin gerceklestirebilecegi bir aktivite gibi geliyor. Birde o.. olmus sevgililer yapar mantigindasiniz.

Konu sahibine sormuştum

• quote:

Orijinalden alıntı: Hannover 96

Valla ben nusret gibi elimle kaseye pat pat vuruyorum kabayi öyle aliyorum sonra limon kolonyasi ve islak mendille siliyorum en bakteri öldüren metod bu bence.

Evde denemeyin

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.