Şimdi Ara

Yabancılar teharet musluğu olmadan nasıl pis kokmuyor (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
997
Cevap
16
Favori
151.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tübitak desteği ile oynar başlıklı, titreşimli taharet-matik yapmaya başlıyorum hemen, bu proje ülkeyi kalkındırır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Babboable

quote:

Orijinalden alıntı: The Loner

2-3 büyük peçete gayet iyi iş görüyor. Hiçbir şekilde b*ktan eser kalmıyor. Elle yıkamak ne birader. Oldu olacak her tuvalet sonrası duş al. Temiz olduğundan emin olacak kadar peçete ile temizleyin yeter.

sadece peçete yetmez dostum, suya illa ki ihtiyaç var.

Ben hep 3 tane büyük havlu peçeteler ile temizliyorum. Forumdaki çoğu kişi de böyle yapıyor. Yurtdışındaki insanlarda böyle yapıyor. İshal değilsem suya gerek yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi ciddi ciddi kıç deliğine parmağını sokan mı var lan? şunlara inanıpta kıçınıza parmak atmayın sakın!

30 40 SANİYE yıkayın temizleniyor zaten peçete ile de kurulayın.
  • Ben ılk zamanlar cok zorlandım Emın ol ılk gıttgımde tuvalet kagıdını ıslat ıslat temızle ımanım gevredı ama sonra ıslak mendıl ıc cebımde hep tasıyorum artık

Yabancılara geldıgımızde ıse

Duzenlı almanlar banyo yapar amerıkalıların bır kısmıda oyle ama romen ve bulgarların bazılarlının kokusu sızı 0 kadar rahatsız ederkı aklınız durur ılk gıttgımde yanımda bulgar bır eleman

otururdu ısmıde plamen dı okulumda eleman tuaf kokardı parfumlede karıstıgı zaman ortaya degısık bır koku yayıllır ama almanlar Allaha sukur o konuda kokulu sabunları vs yanından gectıklerı zaman cok hos kokarlar

en son bır alman bayan evıme gelmıstı cocukların egıttımı ıcın kadın tubvalette gırdı tuvaletını yaptı dırek cıktı kadını gorsenız muazzam guzel ama ıste bazı seyler tuaf kacıyor ama tabı aksamları almanlar gunluk dus yapar ondan dolayı genelı kokmaz benım gordugum kadarıyla bu boyle ama tabı bazıları felaket kokar
  • Yahu beyler şimdi şaka maka bir yana ama harbi bende merak ediyorum lan!
    tuvalet kağıdı ile orası temizlenmez abicim anlamıyorum ben bu adamları nasıl dayanıyorlar
  • sıçasım geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

şimdi ciddi ciddi kıç deliğine parmağını sokan mı var lan? şunlara inanıpta kıçınıza parmak atmayın sakın!

30 40 SANİYE yıkayın temizleniyor zaten peçete ile de kurulayın.

• burada elimi hayatta sürmem diyenler iğrençsiniz diyen adamlar toz içindeki odalarında dh ye aldıklarından beri bir kez temizlemedikleri burnunu karıştırıp kullandıkları mouselarına dokunarak giriyor.
  • Eğer sifonu otururken ya da kapak açıkken basıyorsanız tüm mikroplar üstünüze hücum ediyordur, istediğiniz kadar kağıt kullanın bazı şeylerden kaçamazsınız.
  • Isvicre'de yasayan biri olarak:

1. Avrupalilar hergun banyo yapar: YALAN, yapmazlar. Trene bin, otobuse bin anlarsin. Cenevre, Montro, Luzern gibi luks sayilacak yerlere gitmis yasamis birisi olarak diyorum bunu.

2. Deodorant vs. bu ise yariyor.

3. Umumi tuvaletlerde musluk da yoktur, tuvaletini yaparsan, su bile bulamazsin, kagitla isini goreceksin.

4. Bazi otellerde, klozetin yaninda ikinci bir lavabo olur asagida, ayak vs. ve su lazim olursa kullanilir, Milano'da karsilasmistim bunla.

5. Umumi tuvaletlerden sahsen uzak duruyorum, acil bir durum olmazsa, ne disarda, ne universitenin tuvaletini kullanirim.

6. Musluk olmadan nasil yasiyorsun dersen, ihtiyac molasindan sonra komple dus aliyorum ben, mis gibi rahat.

7. Gavurlar nasil yapiyor dersen, sexy time oncesi tam temizlik yapilir, genelde de yukaridaki maddeler gecerlidir.
  • Hala Alaturka'ya kıçını ayırıp, dizleri patlayana kadar kaykıla kaykıla yapan mı var? taharet musluğu zaten klozette var. Otur musluğunu aç güzelce hefefini al suyla temizliğini yap. Kaliteli bi de tuvalet kağıdı kullan yapışmasın. 10numara 5yıldız. Garip garip şeylere inanıp kendinizi pandiklemeyin. Bim'den aldığın sabun zaten senin o b. klu elini temizlemez.

Ulan ne pislik adamlar var ya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olayın özeti şu bir taraf kendini parmaklıyor diğer taraf kağıt kullanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 27 Aralık 2016; 1:11:8 >
  • Allah belanizi versin hala su kullanmadan peceteyle hallediyorum yazanlar var...
  • Oldu olacak konuya bir de anket eklenseydi. Kim eliyle yıkıyor? Kim şekilli sıçıyor falan diye. İşte tam da bu yüzden millet Ay'a giderken biz böyle mal gibi bakıyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sipsibjk -- 27 Aralık 2016; 1:13:32 >
  • Almanyada oturuyorum bizde var. Ailem yaptirdi. Isteyince oluyo yani.
  • Ne taharet musluğuymuş yahu. Bir kez bile kullanmadım hayatımda. Ama emimin ki kullananlara nazaran yüz kat daha temizim çünkü her gün duş alıyorum. Bunu kullanıpta haftada bir duş alanlarla dolu bu memleket. Hele yazın ihtiyaç olurda bi toplu taşımaya binince kokudan geçilmiyo. Bir çok kez yurt dışında bulundum emin olun burdakilere oranla çok daha temizler. Ha birde bi insan nasıl olurda eliyle poposunu temizler yahu? Islak peçeteyle silmek çok daha iyi bir çözüm yemek yiyorsunuz o elle. Yıl 2017 olacak hala Türkiye de bu saçma sapan şey tartışılıyo banyo almaya gelince yok ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2573B355F -- 27 Aralık 2016; 1:15:0 >
  • Yaklasık 7ay abd de bulundum bunun için sürekli yanımda pet şişe dolaştırdım. Gerçekten çok zor oluyor sadece peçete çok pis oluyor kaldı ki çoğu kişinin ellerini bile yıkamadan tuvalet ten çıkıp yemeğe oturduğuna şahit oldum
  • Susuz temizlik olmaz ama sadece suyla da temizlik olmaz. Nasıl ki banyo yaparken sadece vücudumuzu su ile yıkayıp çıkmıyorsak -keselenmeden temizlik olmaz- tuvalette de sadece göt deliğine tazyikli su tutmakla temizlik olmuyor. Muhakkak bir müdahale lazım iyi bir temizlik için. Eliniz de en fazla iki üç saat bok kokar, ondan da bir şey olmaz, ölmezsiniz. Güzelce sabunladığınız zaman o koku iyice azalıyor ama iki saat boyunca çıkmıyor maalesef. Ayrıca ben hiç sol eliyle tokalaşan görmedim, taharet sol el ile yapılır zaten.
  • Boşuna dememişler her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır diye.
  • la ahsgghahahsgahhahah doğruyu bilmesek kandiracaklar milleti neymiş peceteyle silince tertemiz oluyomus la ben bi rulo peçete harcarim su kullanmazsam, uyuz olurum, bir de eli pis ıyyy diyolar, olsam hasta olurdum ayrıca toplu kullanimdaki tuvaletlerde yer tuvaletini tercih ederim hiç bir yere degmiyoruz ve su+(yanimda) pecete oluyor temizlikte sorun olmuyor(tabii bazi yerler gercekten igrenc tutarim daha iyi) Klozet olsa 73734637363 kisi oturmus ne olacagi belli degil....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Achambo -- 27 Aralık 2016; 1:29:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.