Bildirim
Yabancılar teharet musluğu olmadan nasıl pis kokmuyor (17. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: hysteria_
vay arkadaş türkiyede ne kadar pislik götü b.klu varmış lan.
adam elini nasıl oraya sürersin diyor inanılmaz.
Ne desin mahmutmu desin ? Sen gerçekten elini oraya sürdükten sonra elini yıkayınca temizlendigini düşünüyorsun güzel kafaymış güle güle kullan.
Bana tokalaştıktan sonra, kardeş elimi kullanarak darbeler eşliginde makat bölgemi temizliyorum dersen orda elime bakarak kusarım herhalde burda fazla etkisi olmuyor.Eskiden nasıl temizliyordu diye argüman sunmuş bir arkadaş bu yapılan şeyin dogrulugunu ispatlamaz. -
Ulan ne boktan bir konu.. Elinin kenarıyla darbe vurmak nedir ? Alın şurada arkadaş özetlemiş işte.
https://eksisozluk.com/entry/65068940 -
Adam ekside topic olmuş -
Dinimizcede herşey sağ el ile yapılır çünkü olay şu
Sol el ile taharet olayı görüldüğü için sağ ele b....K bulaşmaz velası
Yukarda kimse ile tokalasmam diyen cahil arkadaşlar a sesleniyorum bundan 100 yıl önce deden pis mis herhalde
Vs vs
Kızdım yine akşam akşam ama
Her şöyle bişey var Versay sarayında yaşıyorsanız bilmeniz normal
Dip not taharet almayanın abdest ı kabul olmaz
Saygılar sevgiler arkadaş lar
Ayrıca araştırınız :::: dinimizde taharet ihtiyacı -
Bugun bokla ilgili 2.konu, onceki mesajimin benzerini yaziyorum. Su falan kullanmiyorum buyuk tuvalet sonrasi..
birincisi; su basli basina hijyen saglayabilen birsey degil.
ikincisi; o taharet muslugundan cikan suyla beraber pislikler makatinizin etrafina daha da yayilabiliyor, klozetin yuzeyine sicrayip tekrar cildinize gelebiliyor vs vs.
Sahsen once 3-4 kez tuvalet kagidiyla iyice siler, ardindan 15-20 islak mendille iyice silerek butun pislikleri alirim , o bolgeyi ve etrafini iyice temizlerim ta ki islak mendille silisimde hicbir sari leke gormeyene kadar .1 paket islak mendil 3 ya da 4 gun gidiyor bana. Tabi benimki asiri titizlik, biraz obsesiflik. 8-10 taneyle de gayet temiz olabiliyor. Bu sekilde icim daha rahat oluyor. Islak mendile verdigim aylik 20-30 tl totomun temizligi icin de gozume gelmiyor hic. Migrosunkini tavsiye ederim hic tahris etmiyor.
O yuzden dunyanin neresine gidersem gideyim taharet musluguna ihtiyac duymuyorum.
4 avrupali 1 de amerikaliyla kaldim.genelde gunde 1 ya da 2 kere kisa duslar aliyorlar. Haliyle hic koktuklarina sahit olmadim. Ama ev icinde cok hijyenik degiller, ayakkabiyla eve girmeler vs. Sokaklar kopek boku kayniyor, o sokakta yurudukleri ayakkabilarla eve giriyorlar. Allahtan bizim eve ayakkabiyla girmeyi yasakladim da o yasaga uydular. Yoksa cildirirdim.
Bir de yurdum insaninin bircogunda elleriyle taharetlenip ardindan elini sadece suyla durulama gibi bir temizlik anlayisi var, sabun kullanmayan ya da eline surdugu sabunu 3 saniye falan kopurten insanlar var. Bunlarin elledigi yere ellemem, tokalasirsam elimi bol sabunla yikarim.
Hijyen anlayisindan yoksun bir milletiz.
Bir obsesifin yorumlarini okudunuz, sevgiler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterWhite00 -- 26 Aralık 2016; 23:07:40 >
-
El sürme nedir anasını satayım. K.çınızada yazık elinize de. Tuvalet kağıdı aramam diyen adam var. Eskiden köyde bez asarlardı tuvalet kağıdı yerine herkes aynı bezle orasını silerdi. Zuhaha -
Vallahi en güzelini ben yapıyorum Alaturka tuvaletin genel temizliğini ise TUZ RUHU ile yapıyorum
işlem nasıl gerçekleşiyor maddeler ile yazayım
1.Tuvaletim bittiği zaman tuvaletin içinde önce peçete ile totomu bir temizliyorum
2.Sıvı sabunu totoma sürüyorum iyice makat bölgesine ve ortasına sonra iyice yıkıyorum
3.Ondan sonra peçete ile kuruluyorum daha sonra elimi bu TV lerde reklamı olan bakterileri %97.7 öldüren sıvı sabun varya onla yıkıyorum
koku falan kalmıyor tertemiz oluyor sonra tuvaleti temizleyip çıkıyorum.
Çünkü Alaturka geniş tuvalet rahatça s*çabiliyoruz klozet öyle değil yıkaması ayrı dert
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celest -- 26 Aralık 2016; 23:8:47 >
-
Herkes kendi dötünden sorumludur, kim nasıl muhafaza edecekse kendi bilir elin döt derdi sizi niye gerdi -
Rte <3 -
Ben hortumla içten temizliyorlar diye duymuştum.
Bide boku emen don giyiyorlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: Eksileyen Adam
quote:
Orijinalden alıntı: hysteria_
vay arkadaş türkiyede ne kadar pislik götü b.klu varmış lan.
adam elini nasıl oraya sürersin diyor inanılmaz.
Ne desin mahmutmu desin ? Sen gerçekten elini oraya sürdükten sonra elini yıkayınca temizlendigini düşünüyorsun güzel kafaymış güle güle kullan.
Bana tokalaştıktan sonra, kardeş elimi kullanarak darbeler eşliginde makat bölgemi temizliyorum dersen orda elime bakarak kusarım herhalde burda fazla etkisi olmuyor.Eskiden nasıl temizliyordu diye argüman sunmuş bir arkadaş bu yapılan şeyin dogrulugunu ispatlamaz.
Eskiden araba yoktu millet at eşşekle ulaşımı sağlıyodu o zamam ata eşşeğe devam. Eskiden nasıldı ilk insanlar götünü nehirde denizde yıkıyodu sabun falan yoktu oryalama insan ömrü 40 yıldı bu süre git gide uzadı. Artık tuvalet kagıdı var kagıt havlu , ıslak mendil var. İlk insanların yaşadığı çağda değiliz. Elimde tuvalet kagıdı posedi gorup yadırgayan adam oldu ya adam hayatında tuvalet kagıdı kullanmamıs, gelmiş beni yadırgıyo dallama. Suyla dıskıyı iyice yogurup yıllardır öyle yasıyo 10 defada yıkasan o bok kokusu çıkmaz bakteriler de antibakteriyel sabunla bile ölmez.bir de tırnak aralarına giren dışkılar ve bakteriler var ki ondan hiç bahsetmiyorum.
-
Suyu tazikli olarak açıyorum,cocuklugumdan beri böyle alıştım,asla elimi sürmem,sürersem yemek yiyemem bir daha.sonra tuvalet kağıdıyla kurularım. Ha sular yoksa 3 gün bile yapmadan dururum öylede rahatsız olurum.
Bence olay kendini tanımakta.sen nasıl temiz kalacağını iyi bilirsin. -
Yurtdışındayken taktiğim,
Malzemeler yarım litre suyun yarısı dahi yeterli, en az 6 tane selpak varsa son rötüş için ıslak mendil.
Yapılış,
1. Tuvalete gir kakanı yap.
2. 1.ve 2. dönüş için 2 selpağı 1 er kere açıp üstüste koy üzerine çok azcık su ekle temizle.
3. 3.ve 4. dönüşü 1 tane selpağı 1 kere açıp temizle
4. Islak mendille sil.
Ayrıca yurtdışında bizimkisi bebek ıslak mendili gibi kaka temizleme mendilide var.
Onların tarzı ise umumilerde çok zor
-Bazı ülkelerde bizim alafrangaya benzeyen birşey daha var onu kullanıyorlar ama nasıl bilmiyorum.
-Bazılarının duş başlığı wc ye kadar uzanıyor. -
Şaka gibi. Müslüman millet taharet nedir bilmiyor :))) bundan sonra tokalaşmam kimseyle diyor biri de. Taharet sol elle yapılır kardeşim. Sen sol elinle mi tokalaşıyorsun? :)))) -
Tüm Türkiye bu topigie toplanmis. tek derdimiz bu mu simdi
ayrica eksisözlüge selam, 10 yildir caylagim, artik caylak listesinden bir cikarin lütfen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eDDiè -- 26 Aralık 2016; 23:22:26 > -
tuvalet kağıdının içinde kalma riski mi ahahahahahaa. en fazla 1 gün kalır onu da sıçarsın ertesi gün zaten. ama sana şöyle söyleyeyim, bazı gayrimüslim insanların tuvalet alışkanlığı zamana odaklanmış durumda. hani sen 2-3 günde bir duş alıyorsun ya, onlar sabah kalkıp tuvalete gidiyor, sonra duş alıp temizlenip dışarı çıkıyorlar. pek çoğu böyle. gavur diyip, pis demeyin insanlara. -
Arkadaslar madem boktan konu acildi, onceki yazdigima ek yapayim;
Sifonu cekmeden once kesinlikle ve kesinlikle klozet kapagini kapatin. Sifondan su hizla aktigi icin sular klozetten disari sicrayabiliyor siz gormeseniz bile. -
Gemide taharet musluğunu açıp keyif yapmayın. Dost tavsiyesidir :) -
Arkadaslar yurt disinda yasiyorum ve burda islak tuvalet kagitlari var onla kolayca halledilebiliyor.Tartisdiginiz seye bak :D
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X