Şimdi Ara

Yabancılar teharet musluğu olmadan nasıl pis kokmuyor (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
997
Cevap
16
Favori
151.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: X kare

Fast food yok yani?Veya domuz eti,en yağlı etlerden biridir Avrupa'da kahvaltıda bile yenir jambon olarak

bu kadar dar düşünmeyin, muhakkak var. ancak ben genel tüketim alışkanlığından bahsediyorum.
  • Alaturka tuvalet gibisi yok

Yabancılar teharet musluğu olmadan nasıl pis kokmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rumpelstilzchen

ŞU ELIYLE TAHARETLENENLER BIR ACIKLAMA YAPSINLAR BOKLU ELLERINIZLE DONUNUZU PANTOLONUNUZU NASIL TOPLUYORSUNUZ ÇIPLAK HALDE KALKIP ELINIZI MI YIKIYORSUNUZ

aynen öyle, önce pantolu/pijama don vs. çıkarıp çamaşır sepetinin üstüne bırakırım. kaka yapma ve taharet vs. işim bitince tuvalet kağıdıyla totomu kurulayıp klozetten kalkar ve elimi 3 defa güzelce sabunlayıp iyice durulayıp daha sonra donu pantolu giyerim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rumpelstilzchen

Alaturka tuvalet gibisi yok

Yabancılar teharet musluğu olmadan nasıl pis kokmuyor

Çakma alaturka bu kardeşim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu uykudaydı ne yaptınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 21 yaşındayım oraya eli götürüp temizlemek aklımın ucuna gelmedi nasıl yapıyosunuz anasını satıyım. bol su ve bol peçete olayı hallediyo zaten el ne alaka ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meraxes

21 yaşındayım oraya eli götürüp temizlemek aklımın ucuna gelmedi nasıl yapıyosunuz anasını satıyım. bol su ve bol peçete olayı hallediyo zaten el ne alaka ?

aklıma gelmedi ne demek, binlerce yıldır insanlar bu şekilde temizliyor. benim merak ettiğim su kullanmadan totonun temizlenebileceği saçmalığı kimin aklına gelmiş
  • Peçete, tuvalet kağıdı, ıslak mendil varken direk elle avuçlama olaya dalmaya bende karşıyım...
  • Alın bir tane taharet duşu ve takıp keyfinize bakın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kağıt varken su çok saçma git duş alakşamları daha sağlıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheGus

quote:

Orijinalden alıntı: AnılReyiz

Oraya elini goturenler varmis simdi internette baktim dehsete dustum. Aileniz nasil tuvalet terbiyesi verdiyse yaziklar olsun hepinize. Bundan sonra turkiyede kimseyle tokalasmayacam yemeklerimi de temiz yerlerden yemeye calisicam daha da bu nedir ya arap misiniz birader

Tuvalet adabını asıl sana öğretmemişler. Temizlik konusunda batıyı örnek aldığınız çok belli. Bir de bunun arap olmakla bir alakası yok. Temizlik imandan gelir. Allah hidayet versin.

Temizlik kendine olan saygından gelir imandan gelseydi bokunla oynamazdın. Sanki eli sadece tokalaşmak için kullanıyorsun.
  • Kappa Face kullanıcısına yanıt
    Artık doğru dürüst su da yok ne yapıyorlar merak ediyorum temizliğin imandan olduğunu iddia edenler. Teyemmünle teharet de olmaz, her yere pet ile su mu taşıyorsunuz ? Birşeye de şu din, iman argümanını karıştırmayın, temizlik temiz olmak için yapılır, imandandır vs diye baktığında kendin gibi olmayan herkesi pis görürsün.

Müslüman olmadan önce hepiniz boklu mu dolaşıyordunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 5 Ocak 2017; 14:50:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efsane konu geri geldi
  • Konuya gel
  • hala ayakta konu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar günde 2-3 kere duş alıyor, ve sadece tuvalet kağıdıyla işi görüyor dediğiniz tuvalet ihtiyaçlarını giderdikten sonra bir güzel yıkanıyorlar.
  • aslında şu japonların kullandıkları bıde denilen şey türkiyedede olsa klozet daha mantıklı olur ama alaturkadan vazgeçmem çömelcem ben illa yer yakınken gıçımı güvende hissediyorum
  • Boktan bile ateşli tartışmaların çıktığı bi forum sitesi

DONANIMHABER
  • quote:

Orijinalden alıntı: ComingWind

Kardeş bak açıklıyorum bundan sonra darbe vurmadan böyle yapacaksın ;

1- Tuvalet kağıdı ile iyice temizle, delik yanana kadar hemde

2- Sonra tuvalet kağıdını iyice ıslat tekrar sil iz kalmayana kadar bikaç peçete harca

3- Kuru peçete ile kurula iyice

4- Ellerini 3 4 kere sabunla yıka ama sıvı sabun tercih et çünkü herkes katı sabun ile yıkarsa yine o mikrop kalacaktır sabun üstünde

Sana katılıyorum.Çocuklarımada bu şekilde öğrettim.

AYRICA benda bir anımı paylaşacağım:
    Abi Askerdeyiz,Adamlar dışarda küçük küçük TAŞ topluyor ve ceplerine dolduruyor?
    Aradan bir buçuk Ay geçti Makinalı Tüfek Takımının Tuvaletleri tıkandı!!
    Ama çocukların sonra çektikleri?
    Bi daha hiç TAŞ toplarken görmedim.
    ??????????

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.