Şimdi Ara

Yabancılar teharet musluğu olmadan nasıl pis kokmuyor (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
997
Cevap
16
Favori
151.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Yabancılar teharet musluğu olmadan nasıl pis kokmuyor
  • Mohawknife M kullanıcısına yanıt
    Bütün maharet, taharette olsa gerek
  •  Yabancılar teharet musluğu olmadan nasıl pis kokmuyor
  • Banyolarda kullandığınız sıradan sabunların eldeki yağı temizlemekten başka hiçbir işe yaramadığını biliyorsunuzdur umarım ? Anti bakteriyel sabun olmadığı sürece elinizdeki bakteriler aynı şekilde kalıyor o elini kullananlar bunu aklında bulundursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

Ömrü hayatımda banyoda duş almak hariç popoma hiç elimi sürmem...

Tuvalet kağıdı diye birşey var... MAŞA VARKEN ATEŞE EL SÜRMEK gibi birşey bu... Oturursun taret alıyorsan nişanlarsın elini sürmeden tuvalet kağıdı ile temizlersin...

Benim gibi birazda ruh hastasıysan vucut şampuanı yada saç şampuanı yada sabunu tuvalet kağıdına sürüp daha güzel temizlersin...

Taret yokmu ozaman musluk bulursun kağıdı ıslarsın ve temizlersin... Bu kadar basit...

Sen diyorsun ki adam tuvalet kağıdı ile siliyor acaba poposu kokmuyormu...

Arkadaş bende sana soruyorum sen o elinle poponu avuçluyorsun yada şap şap su vuruyorsun 7 düvel sesini duyuyor o tırnakların arasından nasıl çıkacak o pislik...

Birde o pis elinle musluğu açarken vanaya sürüyorsun oralarda bakteri oluyor...

İyi hasta olmuyorsunuz temriye falan...

Ne kadar ön yargılı sığ bir yorum.

Birincisi kimse eliyle taharet alırken makatını karıştırmıyor veya parmaklamıyor, avuç içiyle hallediyorsun işini. Ayrıyetten tahareti sol elle alıp işi bitirdikten sonra o elini zaten kullanmıyorsun yıkayana kadar. Kullanan varsa kendi pisliğidir. Hadi evde klozet var, dışarda klozet kullanmak ne kadar sağlıklı ?

Yedi düvel sesini duyuyormuş, duysa nolur tuvalet orası ve fizyolojik bir ihtiyacını gideriyosun.

• bu konu hala tartisiliyor ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hatsune Miku

bu konu hala tartisiliyor ya

Up Up Up Up Up
    Up Up Up Up Up
    Up Up Up Up Up
    Up Up Up Up Up
    Up Up Up Up Up
    Up Up Up Up Up
    Up Up Up Up Up
    Up Up Up Up Up
    Up Up Up Up Up
    Up Up Up Up Up
    Up Up Up Up Up
    Up Up Up Up Up
    Up Up Up Up Up
    Up Up Up Up Up
    Up Up Up Up Up
    Up Up Up Up Up
    Up Up Up Up Up
    Up Up Up Up Up
    Up Up Up Up Up
    Up Up Up Up Up
    Up Up Up Up Up
    Up Up Up Up Up
    Up Up Up Up Up
    Up Up Up Up Up
    Up Up Up Up Up
    Up Up Up Up Up
    Up Up Up Up Up
    Up Up Up Up Up
    Up Up Up Up Up
    Up Up Up Up Up
    Up Up Up Up Up
    Up Up Up Up Up
    Up Up Up Up Up
    Up Up Up Up Up
    Up Up Up Up Up
    Up Up Up Up Up
    Up Up Up Up Up
    Up Up Up Up Up
    Up Up Up Up Up
    Up Up Up Up Up

Uplayalımda konu popülerden düşmesin

• 2-3 yıl kadar önce mıçtıp b*kunun resmini atarak 'bi sıkıntısı var mı diye' soran elemandan sonra gördüğüm en rahat konulardan birisi.
    Tarif verenler var, çok acayipsiniz lan!
  • quote:

Orijinalden alıntı: expektrummatalafus

quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

quote:

Orijinalden alıntı: expektrummatalafus

quote:

Orijinalden alıntı: Rumpelstilzchen

O da birsey mi ben elimi totomun icinde gezdiriyorum ic-dis komple temizleniyo ohh mis. Tokalaştigim insanlar umrumda degil totom temiz olsun yeter ki.

Genelde insanlar sağ elle tokalaşır, tuvalette sol elini kullanırsın, kaldı ki öyle olmasa bile sanki bkunda ölümcül bakteri var, zaten normalde senin içinde olan bir şey zararlıysa zaten zarar verir şimdiye kadar. Ayrıca sanki bir kere ele bulaşınca bir daha çıkmıyor.

Yanlış düşünüyorsunuz hocam senden çıkması zararlı olmadığı anlamına gelmiyor, bağırsak o bakterilere karşı dayanıklı ve koruyucu ancak diğer organlarımız değil.

Yani teorik olarak mıçtığın boku yersen zehirlenirsin

Bir de şöyle düşünün o bakteri bağırsağa nasıl geldi büyük ihtimalle ağızdan geldi, ya da düşük bir ihtimalle kan yoluyla bulaştı. Zaten en kötü ihtimal o bakteriyi tekrar yutsan bile yine aynı şeyler olacak.

Hayır ordaki bakteri bağırsağındaki bakteriler içerdeyken sana zarar vermezler ama yutarsan zarar verirler

• Valla yorumlarda gördüm ne pis insanlar varmış.
    İlk peçeteyle kabasını alırsın sonra da elinle ve suyla temizlersin sadece su ile makat temizlenir mi pis insanlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • popülerde kalacak ulan bu konu
  • Konu yabancıların taharet musluğu olmadan nasıl temizleniyorundan , sen nasıl yapıyorsun ben nasıl yapıyoruma geldi.

Yurtdışına gittiğimde benim için en büyük dert bu konu.Oteldeysem soyunur girerim banyoya. tuvaletten sonra gerekiyorsa kabasını
    tuvalet kağıdı ile alır, sonrasında kendimi duşa atarım.Zaten sabah ve akşam otel odasında olurum.Onda da hem tuvalet hem duş ihtiyacımı sabah akşam ikisi bir arada halletmiş olurum.
    Asıl sorunu Almanyadaki ailemi ziyarete gittiğimde,ortalama 1 hafta orada kaldığımda yaşarım.taharet musluğu olmayan klozette ihtiyac sonrası, çiçek sulama kovası gibi birşey kullanıyorlar.Ben bir türlü alışamıyorum ona.yine duşa girme şeklinde temizliği hallediyorum ama sabah akşam yapamıyoum tabii.Hele aile dostlarını ziyarete gittiğimizde tam bir ızdırap oluyor.
    son gün tutup memleketime saklıyorum desem yeridir

• YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    Su 447 + dan sonra yemin ederim kimseyle tokalasmayacagim bir daha

• quote:

Orijinalden alıntı: KNO3

Su 447 + dan sonra yemin ederim kimseyle tokalasmayacagim bir daha

Bence o işi peçeteyle gören adamla fazla yakınlaşma :)

500+ olunca yaz tekrar.
  • Yıkamayanlar, eliyle yıkayanlara diyor ki elini ne kadar sabunlasan da mikroplar gitmez.

Peki siz 31den sonra ne yapıyorsunuz? Elinizi yıkadıktan sonra temiz hissetmemeniz lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

quote:

Orijinalden alıntı: sissil

Ömrü hayatımda banyoda duş almak hariç popoma hiç elimi sürmem...

Tuvalet kağıdı diye birşey var... MAŞA VARKEN ATEŞE EL SÜRMEK gibi birşey bu... Oturursun taret alıyorsan nişanlarsın elini sürmeden tuvalet kağıdı ile temizlersin...

Benim gibi birazda ruh hastasıysan vucut şampuanı yada saç şampuanı yada sabunu tuvalet kağıdına sürüp daha güzel temizlersin...

Taret yokmu ozaman musluk bulursun kağıdı ıslarsın ve temizlersin... Bu kadar basit...

Sen diyorsun ki adam tuvalet kağıdı ile siliyor acaba poposu kokmuyormu...

Arkadaş bende sana soruyorum sen o elinle poponu avuçluyorsun yada şap şap su vuruyorsun 7 düvel sesini duyuyor o tırnakların arasından nasıl çıkacak o pislik...

Birde o pis elinle musluğu açarken vanaya sürüyorsun oralarda bakteri oluyor...

İyi hasta olmuyorsunuz temriye falan...

Ne kadar ön yargılı sığ bir yorum.

Birincisi kimse eliyle taharet alırken makatını karıştırmıyor veya parmaklamıyor, avuç içiyle hallediyorsun işini. Ayrıyetten tahareti sol elle alıp işi bitirdikten sonra o elini zaten kullanmıyorsun yıkayana kadar. Kullanan varsa kendi pisliğidir. Hadi evde klozet var, dışarda klozet kullanmak ne kadar sağlıklı ?

Yedi düvel sesini duyuyormuş, duysa nolur tuvalet orası ve fizyolojik bir ihtiyacını gideriyosun.

Avuc ici falan fark etmez. Evde hadi lavobo yanda pijamayo toplamadan direkt elinizi yıkıyosunuz diyelim, umumi helalarda heralde donu ve pantolonu tek elle kaldırıp yinr kemeri tek elle takmıyosumuz lavoboya gidene kadar. O boklu ellerle pantoşon mahvoluyo bok oluyo adam gene kıcını kagıtla trmizlemiş iyi kötü, kalsa da donu boklu kalır biraz ama elle taharetlenin pantolunu üstü bası bok olur donu pantolonu çekip kemeri takarken. Şimdi hangisi kokuyo o zaman don ve pantolonun içinden dışarı sızan mı yoksa direkt pantolonun kemerin tisortun kazagın ustunde olan mı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaju waffle -- 28 Aralık 2016; 20:19:05 >

• Beyin sıfır aga elini süreceğine peçeteyi sür diyoruz ama kafa yokki anlasın...

illa arkayı avuçlayacak et ete değecek aga...

araplar gibi avuçlayın... hatta şapır şupur ses çıkarın...
  • Her güne banyo yaparak başlarım, her yerimi güzelce sabunlarım, haftada bir tıraşlanırım, her banyodan sonra günlük yeni temiz çamaşır giyerim. Hayatımda hiç taharet musluğu kullanmadım. Kuru tuvalet kağıdı ile işimi görürüm. Market alışverişimde kalitesinden taviz vermeyeceğim tek ürün tuvalet kağıdıdır, en pahalısı hangisiyse onu alırım. Kullandığım son tuvalet kağıdı parçası ilk hali gibi bembeyaz çıkana kadar devam ederim. Elimi hiç değirmediğim halde 2 dk boyunca tırnak aralarım dahil her yerini sabunlarım. Kuru ile kaşınır diye bir şey yok yanlış teknik uyguluyorsundur yırtılan ufak peçete parçaları orada kalıyordur. Erkekler tuvaletinde yeteri kadar tuvalet kağıdı yok diye kadınlar tuvaletine girdim ama asla elimi oraya değirmem. Ne iğrenç insanlarsınız lan siz!!! Teknolojiden bi haber çomarlar yapsa neyse bunu yapanlar DH kullanabilen adamlar olduğuna göre günün her anında karşımıza çıkabilecek insanlar bunlar. Zaten kapı tokmağı vb. ye dokunmak yerine kapıları omzumla iterek açmaya çalışır ya da birisi o kapıyı açana kadar içeride beklerdim. Şimdi hiçbir insanla tokalaşamayacağız. Bi de sağlıkmış imanmış diye bunu meşrulaştırmaya çalışanlar var. Kim bilir böyle kaç kişiyle tokalaştım yazıklar olsun!!!

• Ben de iş yeri için antibakteriyel jel almayı dusunuyom. İs yerinde buyuk yapmam. Adamlar poklu elleriyle muslugu acıp sıvı sabun dugmesibe basışıyoşar biz de onların pokuna dokunup elimizi yıkıyoz. En iyisi jel.

• Benim bildiğim :

1.)Banyoda duş aleti dediğimiz aletin ucu hortumdan çıkarılır.
    2.)Sonrası malum , bam bam güm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yorozuya Gin-chan -- 28 Aralık 2016; 21:17:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.